reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

Aha ale Ty karmisz piersią. Ja na mm. I widze, ze dla niego to za mało. A poza tym nie zastępuje mu posiłku. Oswajam ze smakami raptem po 2-3 łyżeczki, a i tak sporo wyplute ;)
Co do żłobków - daj znac, vo pewnie tez jakies w okolicy :)

Moj dzis sie łapie za ucho... moalam z nim isc w pr do lekarza, ale ide do jakiegokolwiek jutro. Moze to zebyC moze odkrył ucho, ale jest marudny i łapie sie tylko za jedno. Cholera wie.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Agniesia ja to rzucanie się po łóżku mogę porównać do zespołu niespokojnych nóg.Widać że ją to mega męczy ale nie może nad tym zapanować i całe ciałko jej tak chodzi -przez to nie.może usnąć i się budzi w nocy.
Chybra pojęcia nie mam jak to się nazywa.Kupiła mi to szwagierka jak Emila miała miesiąc bo biednej w tej wielkiej gondoli główka chodziła na prawo i lewo i żeby była w jednej pozycji to kupiła takie coś...
Ja od przyszłego tyg zacznę podawać ten kleik ryżowy do mleczka, a resztę gdzieś w styczniu.

Napisane na ASUS_Z00VD w aplikacji Forum BabyBoom

Ola w moja kuzynka ma na marchew bo właśnie kiedyś bardzo dużo jej podawali. A znajomy ma na skrobię więc na ziemniaki. Wiec mnie nic nie zdziwi.

Misia ja Saddam w bujaku bo mam możliwość regulacji na szynie a nie w ząbki. I blokadę plozy. Wiec ładnie polsiedzi.

Agniesia. Załatw bo możesz tylko chyba w 9 miesięcy to ogarnąć, potem termin mija. Ja już zalatwilam w sierpniu.

Mało dzisiaj jestem na forum bo mama ma urodziny.

Pumelova u was to na pewno lepiej się wstrzymać

Aha ale ty masz 2. Dzieci. I tak masz czas na forum więc jesteś bardzo zorganizowana! :) podziwiam.

Chybra u mnie mąż również miał się zająć... miał... sama latalam nawet dziecko w urzędzie zarejestrować. Bo on pojechał do złego urzędu a potem już czasu nie miał.

Aga_k_m o dobry pomysł, jakoś nie wpadłam że coś mogę pokupowac. Niby wolę swoje dawać ale chciałabym żeby Grześ w razie czego sloiczkiem nie plul na kilometr.
Agniesiam no Grześ by mi się tak nie zmieścił :)
Liluli o to musisz być ostrożna. Moja koleżanka alergiczne za młodu (dietetyczka zresztą) rozszerza córce dietę i już 2 razy byli w szpitalu. Jajko i mleko :/
Aha no to mieliśmy podobna noc. Jaskolcze ziele ci mogłam dać jakbyś wcześniej pisała o kurzajce. W niedzielę tata powyrywal z ogródka.
Emol a jak robiłaś dynie? Bo mam z ekologicznej uprawy(że swojej działki) i nie wiem czy jakoś to doprawić. Na razie chyba ja zamroże bo do stycznia raczej nie poleży nawet w piwnicy.

Napisane na MHA-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Misia pupa dziecka ma być oparta o twój brzuch. Ja myślałam, że nie dam rady, bo mam za krótkie nogi, ale już opanowałam. My ze względu na asymetrię i napięcie musimy się tak karmić. Leżaczki i bujaczki mamy zabronione, jedynie fotelik do samochodu wchodzi w grę.

U nas chyba alergia na ziemniaka, wczoraj myślałam, że to potówki. Zrobię dzień przerwy i pojutrze znowu sprawdzę.

Ola W. moja też miałam etap ucha, aż podrapane całe miała. Też tylko za jedno się łapała. Ale lepiej sprawdzić i być spokojnym.

Kasia a pisałaś, że lubi spać na boku, to może tak spróbuj, będzie miała ograniczone ruchy.

Byliśmy dzisiaj na usg główki, ufff..wszystko w porządku :)

Do góry