Monti muszę takiego kleju poszukać. Myślałam że coś konkretnego znacie.
Pumelova zakupy się udały.
Saba dobrze ze chorobsko tylko postraszyło i nic się nie rozwinęło.
Abed cieszę się że u Ciebie lepiej.
Emol jaki cudny, to wistarek nie? Mój Gucio do 1,2 kilo dolecial. I jakie ma super imię. Jak Linoone polecam 2 wtedy są szczęśliwe.
Jenny o nie, byle was nie dopadło.
Bab to pewnie skok.
Linoone nam każdy mówi że żeby bo pięści w buzi i slini się, ale dziaselka temu przeczą, u was cis widać?
Chybra jaki bystrzaka z Leona.
Ola z tym mijaniem masz racje, cała ciąża i te 4 miesiące przelecialy nie wiem kiedy. Moja mama się dziwi często, czemu Grzesia trzymam na kolanach jak śpi, a ja po prostu go chlone wtedy cała sobą. Daje mu bliskość ale i sama ja biorę.
My też w środę szczepienie. A ja jak zwykle mam katar i ból gardła. No już mam dosyć. Cały wrzesień chorowalam.
Napisane na MHA-L29 w aplikacji Forum BabyBoom
Pumelova zakupy się udały.
Saba dobrze ze chorobsko tylko postraszyło i nic się nie rozwinęło.
Abed cieszę się że u Ciebie lepiej.
Emol jaki cudny, to wistarek nie? Mój Gucio do 1,2 kilo dolecial. I jakie ma super imię. Jak Linoone polecam 2 wtedy są szczęśliwe.
Jenny o nie, byle was nie dopadło.
Bab to pewnie skok.
Linoone nam każdy mówi że żeby bo pięści w buzi i slini się, ale dziaselka temu przeczą, u was cis widać?
Chybra jaki bystrzaka z Leona.
Ola z tym mijaniem masz racje, cała ciąża i te 4 miesiące przelecialy nie wiem kiedy. Moja mama się dziwi często, czemu Grzesia trzymam na kolanach jak śpi, a ja po prostu go chlone wtedy cała sobą. Daje mu bliskość ale i sama ja biorę.
My też w środę szczepienie. A ja jak zwykle mam katar i ból gardła. No już mam dosyć. Cały wrzesień chorowalam.
Napisane na MHA-L29 w aplikacji Forum BabyBoom