pumelova
Fanka BB :)
Emol jak dziś idzie tatusiowi?:-) mój jest zawsze mega zmęczony jak to zostawiam z Agatka więc wierzę że docenia. Ale nie mieliśmy takich problemów więc nawet nie rozkminiam. Dziś za to czytałam artykuł o wstawaniu w nocy do dziecka i było napisane że tatusiowie nie słyszą płaczu przez sen i pytam mojego czemu nie wstaje to twierdzi że nie słyszy jakoś nie wierzę [emoji14] gdyby nie fakt że tylko raz wstaje w czasie jak śpimy to bym się wkurzyła i to budziła za każdym razem.
Chybra szkoda że nie rozkrecil drugi raz - że nie trzeba żeby działało. Mój jak skrecal meble to szuflady i wieszak zamontowal na odwrót i musiał rozkrecac[emoji23] ale był zly
Patuszka ojej! Współczuję sytuacji ale rozumiem że jest lepiej jak jest i się już nie meczysz. Gdzie teraz mieszkacie?
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Chybra szkoda że nie rozkrecil drugi raz - że nie trzeba żeby działało. Mój jak skrecal meble to szuflady i wieszak zamontowal na odwrót i musiał rozkrecac[emoji23] ale był zly
Patuszka ojej! Współczuję sytuacji ale rozumiem że jest lepiej jak jest i się już nie meczysz. Gdzie teraz mieszkacie?
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom