reklama
Emol super ze maz sie ogarnal jednak. Mysle ze to dobry pomysl zeby na troche babcia przyszla tez ze wsparciem. Wazne zeby mezow zostawiac z dzidziolami samych na dluzej, bo wtedy doceniaja nasza prace i woedza ze to nie taki "urlop"
Misia masakra z tym palcem:/ a co to za specyfik ten vivomix?
Mamusia muminka mojej Oliwci tez sie poca stopki i...smierdza
Maziajka dzieki Tobie zauwazylam ze psikam dziecku pustym dozownikiem z wit d, musze kupic nowy juvit. dziekuje kochana!:*
Chybra ja teraz bylam chora, w pon. mielismy miec szczepienie na pneumokoki i nam kazali przelozyc.
Ewella zazdroszcze! udanych wczasow, chyba Lewandowska jest teraz na Krecie jedziecie juz w ta niedziele? Na basen z mala moze nie idz przed wyjazdem, bo jeszcze cos zlapie i bylby problem.
Aga dzieki, dzieki juz mi lepiej, juz cherlam tylko troszke, nawet wczoraj bylam w rossmanie zakupic cos mojemu mezowi na dzien chlopaka.
No wlasnie Dziewczyny, pamietajcie ze dzis dzien chlopaka
Misia masakra z tym palcem:/ a co to za specyfik ten vivomix?
Mamusia muminka mojej Oliwci tez sie poca stopki i...smierdza
Maziajka dzieki Tobie zauwazylam ze psikam dziecku pustym dozownikiem z wit d, musze kupic nowy juvit. dziekuje kochana!:*
Chybra ja teraz bylam chora, w pon. mielismy miec szczepienie na pneumokoki i nam kazali przelozyc.
Ewella zazdroszcze! udanych wczasow, chyba Lewandowska jest teraz na Krecie jedziecie juz w ta niedziele? Na basen z mala moze nie idz przed wyjazdem, bo jeszcze cos zlapie i bylby problem.
Aga dzieki, dzieki juz mi lepiej, juz cherlam tylko troszke, nawet wczoraj bylam w rossmanie zakupic cos mojemu mezowi na dzien chlopaka.
No wlasnie Dziewczyny, pamietajcie ze dzis dzien chlopaka
Ewella - ale będziesz miała fajne koleżanki na wakacjach [emoji3] (oczywiście mniej fajne o Nas tutaj, ale zapowiada Ci się równie ciekawie [emoji6])
Pumelova - masakra... Rodzeństwo? To już chyba genetyka była nie halo
Emol - i super [emoji106]. Nie dzwoń CP chwilę do nich. Niech Cię docenia. Czekaj bardziej na ich ruch [emoji6]
Pola - cieszę się, że już Ci lepiej [emoji3].
Pamiętam [emoji3]. 2 dni temu kupiłam już małe co nieco (bo i sobie sprezentowalam przy okazji suszarkę do grzybów [emoji1]).
A dzisiaj Kraków do mnie zjeżdża, także wesoło poswietujemy ten dzionek [emoji4]
Pumelova - masakra... Rodzeństwo? To już chyba genetyka była nie halo
Emol - i super [emoji106]. Nie dzwoń CP chwilę do nich. Niech Cię docenia. Czekaj bardziej na ich ruch [emoji6]
Pola - cieszę się, że już Ci lepiej [emoji3].
Pamiętam [emoji3]. 2 dni temu kupiłam już małe co nieco (bo i sobie sprezentowalam przy okazji suszarkę do grzybów [emoji1]).
A dzisiaj Kraków do mnie zjeżdża, także wesoło poswietujemy ten dzionek [emoji4]
Emol
Fanka BB :)
Pola oczywiście że pamiętam Ale ja jestem pamietliwa i nic mojemu nie kupuję z tej okazji. Była moja mama to mu przyniosła drobny prezent i życzenia. A ja udawalam że nie słyszę. tak to jest jak się zapomina o urodzinach. Ale pewnie i tak Bede miała wyrzuty sumienia i wracając ze szkoły to coś mu kupię w Rossmann.
Ewella och byłam na krecie, wypocznij kochana.
Pumelova życzę miłej imprezki
Oraz wszystkim miłego dnia. Ja do 17.15 w szkole. Same wykłady
Ewella och byłam na krecie, wypocznij kochana.
Pumelova życzę miłej imprezki
Oraz wszystkim miłego dnia. Ja do 17.15 w szkole. Same wykłady
Chybra oby chłopaków nie zaraził i Ciebie. Nie dajcie się.
Kasia ja się bardzo boję tego zakrztuszenia, szczególnie że codziennie podajemy żelazo w syropu 3ml. Gratuluję refleksu oby więcej nie był potrzebny.
Mamusia_muminka żadnego podcisnienia nie ma, muszle maja otworki, żeby wietrzyc brodawke. Chodzi o to że jak karmisz z jednej piersi to jeśli Ci leci z drugiej to pokarm ładnie się zbiera. No i trochę uciska. Ja swego czasu jak leciało to zbieralam 5 do 10 ml.
Emol daj znać jak mąż przeżył, hehe oby go Arturek nie oszczedzal
Pola to probiotyki, ponoć najlepszy.
Aga_k_m też muszę kupić suszarkę planuje jakieś otwocki że wsi posuszyc na zimę jako słodycze dla Grzesia na przyszły rok.
Noc była cudowna. Od 23 do 10 z dwoma pobudkami na jedzonko.
Napisane na MHA-L29 w aplikacji Forum BabyBoom
Kasia ja się bardzo boję tego zakrztuszenia, szczególnie że codziennie podajemy żelazo w syropu 3ml. Gratuluję refleksu oby więcej nie był potrzebny.
Mamusia_muminka żadnego podcisnienia nie ma, muszle maja otworki, żeby wietrzyc brodawke. Chodzi o to że jak karmisz z jednej piersi to jeśli Ci leci z drugiej to pokarm ładnie się zbiera. No i trochę uciska. Ja swego czasu jak leciało to zbieralam 5 do 10 ml.
Emol daj znać jak mąż przeżył, hehe oby go Arturek nie oszczedzal
Pola to probiotyki, ponoć najlepszy.
Aga_k_m też muszę kupić suszarkę planuje jakieś otwocki że wsi posuszyc na zimę jako słodycze dla Grzesia na przyszły rok.
Noc była cudowna. Od 23 do 10 z dwoma pobudkami na jedzonko.
Napisane na MHA-L29 w aplikacji Forum BabyBoom
ewella90
Dzięki dziewczyny pisałam do mamyginekolog i jest 30min drogi gdzie my będziemy A Lewandowska to wyższy poziom już haha
Emol super że mąż jednak został ja też jestem pamietliwa
Misia no to super noc ! Iga budzi się co 2-3h jeszcze ale daje radę
Jak będzie Internet to zajrzę i napiszę co u nas a co u Was też poczytam
Właśnie zakupiłam mężowi bokserki
Emol super że mąż jednak został ja też jestem pamietliwa
Misia no to super noc ! Iga budzi się co 2-3h jeszcze ale daje radę
Jak będzie Internet to zajrzę i napiszę co u nas a co u Was też poczytam
Właśnie zakupiłam mężowi bokserki
Misia - pięknie!!! kochany Grześ [emoji173].
Ja też właśnie bardziej pod owoce kupiłam suszarkę (grzybki tylko ten zakup przyspieszyły, bo drugi raz zostałam zasypana przez teścia). Pierwsza dostawę ugotowalam i zamrozilam, ale teraz już o susz zadbam [emoji4]).
Kasia - my, mamy, instynktownie wiemy co mamy robić - takie superwoman w kryzysowych sytuacjach. Ale życzę Wam, oby już więcej takich sytuacji nie było.
Ja też właśnie bardziej pod owoce kupiłam suszarkę (grzybki tylko ten zakup przyspieszyły, bo drugi raz zostałam zasypana przez teścia). Pierwsza dostawę ugotowalam i zamrozilam, ale teraz już o susz zadbam [emoji4]).
Kasia - my, mamy, instynktownie wiemy co mamy robić - takie superwoman w kryzysowych sytuacjach. Ale życzę Wam, oby już więcej takich sytuacji nie było.
reklama
Mumusia_Muminka
Pumelova - nie załapałam z tymi imionami już teraz rozumiem chyba pozostało mi coś z myślenia z okresu ciazy....
Aga_k_m - szukałam wczoraj tych skarpetek i co dziwne wszystkie są mieszanką bawełny, poliestru, poliamidu i elastanu.. nie ma 100% bawełny. W smyku nawet były całe białe a i tak domieszkami i te z pepco wcale najgorzej nie wychodzą z tego wszystkiego.... byłam bardzo zaskoczona... muszę jeszcze poszukać w Internecie.
Misia - zawsze to 5- 10 ml odzyskane. Wlasnie wieczorami zaczelo mi cieknac w trakcie karmienia z drugiej i az mi bylo szkoda.
Właśnie miałam przekazać, że ten napój slodowy bardzo pomaga, ale zaczęłam też więcej pić... Pod wieczór jak byłam na zakupach dobrze, że miałam płaszcz bo mi cała bluzkę zalało.... pierwszy raz mi się takie coś przytrafiło odkąd karmię, więc chyba coś jest na rzeczy.
Aga_k_m - szukałam wczoraj tych skarpetek i co dziwne wszystkie są mieszanką bawełny, poliestru, poliamidu i elastanu.. nie ma 100% bawełny. W smyku nawet były całe białe a i tak domieszkami i te z pepco wcale najgorzej nie wychodzą z tego wszystkiego.... byłam bardzo zaskoczona... muszę jeszcze poszukać w Internecie.
Misia - zawsze to 5- 10 ml odzyskane. Wlasnie wieczorami zaczelo mi cieknac w trakcie karmienia z drugiej i az mi bylo szkoda.
Właśnie miałam przekazać, że ten napój slodowy bardzo pomaga, ale zaczęłam też więcej pić... Pod wieczór jak byłam na zakupach dobrze, że miałam płaszcz bo mi cała bluzkę zalało.... pierwszy raz mi się takie coś przytrafiło odkąd karmię, więc chyba coś jest na rzeczy.