reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2017

Aniek mówiłam że muszle są super, choć już ostatnio nie używam.
Ewella zazdroszczę, baw się dobrze :)
Lekarz zdjął mi bąbla i pod całością mam mięcho , aż sam się nie spodziewał że tak głęboko weźmie, za to trzon został i miałam go wypalanego. Teraz mam ranę na pół palca, nie wiem kiedy się to wygoi :/ Za to po antybiotyku lepiej się czuje. Rozmawiałam dziś z położna, bo nie wiedziałam co z Grzesiem robić czy iść do lekarza czy co. Na szczęście nic poza nocnym kaszlem i lekkim katarem się nie pojawiło, ale bacznie go obserwuje. poradziła mi kupic vivomix.

Napisane na MHA-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
L się obudził chyba przez kichnięcie:-p Jemy.
Zamiast spaceru byliśmy na zakupach w 4, całe szczęście, że dzieci spokojnie to znoszą:blink:
Mąż cały chory i zakatarzony, a ja non stop myślę o tym czy nas zarazi. W śr mamy zacząć szczepienia i nie wiem czy w zw z tym pójdziemy.
Dziś i jutro Męż z ojcem mają składać łóżko dla K, ciekawe jak im pójdzie.
A my z L skoczymy na targi komiksowe. Poza tym pewnie jakieś porządki i spacery.;-) ;)

My też jedliśmy przed chwilą, małA chrząka, charczy przez sen a ja zawsze myślę że coś jej się dzieje.Jak śpi w dzień to tak nie robi..w ciągu ostatnich 2 dni od szczepień przydarzyły nam się 2 poważne zakrztuszenia, nAjpierw jak wstrzykiwałam jej paracetamol po szczepieniu i wczoraj w nocy, masakra nie wiedziałam że rodzic może mieć taki refleks jeśli chodzi o udzielanie pomocy, sama siebie zaskoczyłam natomiast mojego sparaliżowało...

Napisane na ASUS_Z00VD w aplikacji Forum BabyBoom

My też jedliśmy przed chwilą, małA chrząka, charczy przez sen a ja zawsze myślę że coś jej się dzieje.Jak śpi w dzień to tak nie robi..w ciągu ostatnich 2 dni od szczepień przydarzyły nam się 2 poważne zakrztuszenia, nAjpierw jak wstrzykiwałam jej paracetamol po szczepieniu i wczoraj w nocy, masakra nie wiedziałam że rodzic może mieć taki refleks jeśli chodzi o udzielanie pomocy, sama siebie zaskoczyłam natomiast mojego sparaliżowało...

A tak wogóle to byłam nas zarejestrować w przychodni...i waże 69 kg...moja waga sprzed ciąży to 63 i byłam przekonana że tyle ważę bo we wszystko wchodzę...

Mumusia no oby Agatka nie złapała zadnego wiirusa;)

Ewella no jakby były dzieci to bym na pewno spytała:D ale nikt nie smarkal na szczęście:D
Ale super, kreta!!! A do jakiej miejscowosci? My byliśmy w hersonissos:D bawcie się cudownie! Może nie idź żeby przypadkiem.czegos nie złapała!!

Kasis831 te 6kg to wiesz, w cyckach![emoji16][emoji16][emoji16]

Misia, Chybra - zdrówka dla waszych maluchów[emoji173]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Ewella - z tym wyjazdem to super. Wezcie krem z filtrem uv bo na Krecie nieźle łapie. Pamiętam jak opalałam się w cieniu a i tak blada już nie wróciłam:)

Misia - ja sobie tak wypalilam kurzajke za pomocą ekstraktu z glisnik jaskolcze ziele z Ukrainy. Wypalilo do mięsa a korzeń zrobił się czarny. Choć i tak podobno lepszy ten sok wyciśnięty bezpośrednio z rośliny, ale nie mogłam znaleźć...
Odnośnie muszli Misia może Ty mi szybko odpiszesz czy na sutku tworzy się takie podciśnienie po założeniu?

Pumelova - nie wiem czy wiadomość była do mnie, ale jak coś zamiast Agatki mam Wiktora :) i lepiej tak jak naisałaś, żeby nie załapał wirusa :)

No i znowu 2 dniowe zaległości...

Ahoj wszystkim [emoji3]

Ewella - ale Wam zazdroszczę tych wakacji na Krecie [emoji3]. Super!!! Życzę Wam udanego, przemilego, bezproblemowego wypoczynku [emoji5]

Misia, Pola - zdroweczka. Oby antybiotyki szybko pomogły. I na nikogo bliskiego chorobsko nie przeszło.

Misia - a fuuuj z tym palcem. I brrr na wypalanie. Życzę Ci szybkiego zagojenia.
Zdrówka dla Rodziców.

Chybra - zdroweczka dla męża! Zazdroszczę tych 9h snu.

Pumelova - współczuję Ci tych częstych pogrzebow . Czy te rakowe osoby były młode? U mnie najwięcej ostatnio tych młodych kosi, do tego zakrzep, zator i zawał - to są najczęstsi zniwiarze.
Moja Jagoda jeszcze na żadnym pogrzebie nie była (poza etapem ciążowym), choć tych całkiem sporo już było. Mam nadzieję, że i z Kalina nie będę musiała chodzić

Emol - kurde, no... Współczuję sytuacji z mężem. Próbuję zrozumieć też i jego stronę. Może ten wyjazd integracyjny teraz mu tak wypadł, i później będzie już całkowicie poświęcał się opiece nad Arturem. Z drugiej strony, dobrze, że mu ostro swoje racje wyłożyłas. Powinien mieć ten obraz długo w świadomości, co by nie stawiać Was kolejny raz w podobne sytuacji.
Mam nadzieję, że sytuację z opieką już ustalona [emoji5]
Powodzenia na uczelni! Spróbuj się troszkę odciąć i nie swirowac. Kilka moich koleżanek ze studiów zrezygnowało z nauki właśnie z powodu dzieci. Wzięly dziekanki, ale z tego co mi wiadomo - żadna nie wróciła.

Mamusia_Muminka - moja ma podpocone stopki jak jej skarpety ściągam. Muszę i ja popatrzeć za innymi lepsiejszymi. Mam tylko z Pepco i FF. Ale przy rajtuzach podobna sytuacja (hm i c&a). Wit D podaje jej, także nie wiem.

reklama
Mumusia chodziło mi o to że my z Agatka byłyśmy w kościele i w związku z tym co napisałaś o wirusach to mam nadzieję że również my niczego tam nie zlapalysmy:D
Mi się wydaje że te muszle nie wytwarzają żadnego podciśnienia ale to tylko moje podejrzenia.

Ewella to ja byłam bardziej na.wschod wyspy:D będziemy tu tęsknić!!

Aga km 2 osoby (bagatela rodzenstwo) ok.50 lat a trzecia to ok 70 lat. Ostatnie takie żniwo było przed naszym ślubem - w ciągu roku zmarło 3 naszych dziadków i najbliższy przyjaciel meza. Nowotwory + zawał u dziadka. Masakra.

Emol w koncu mąż został z dzidziolem?

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry