reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

Aniek mówiłam że muszle są super, choć już ostatnio nie używam.
Ewella zazdroszczę, baw się dobrze :)
Lekarz zdjął mi bąbla i pod całością mam mięcho , aż sam się nie spodziewał że tak głęboko weźmie, za to trzon został i miałam go wypalanego. Teraz mam ranę na pół palca, nie wiem kiedy się to wygoi :/ Za to po antybiotyku lepiej się czuje. Rozmawiałam dziś z położna, bo nie wiedziałam co z Grzesiem robić czy iść do lekarza czy co. Na szczęście nic poza nocnym kaszlem i lekkim katarem się nie pojawiło, ale bacznie go obserwuje. poradziła mi kupic vivomix.

Napisane na MHA-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
L się obudził chyba przez kichnięcie:-p Jemy.
Zamiast spaceru byliśmy na zakupach w 4, całe szczęście, że dzieci spokojnie to znoszą:blink:
Mąż cały chory i zakatarzony, a ja non stop myślę o tym czy nas zarazi. W śr mamy zacząć szczepienia i nie wiem czy w zw z tym pójdziemy.
Dziś i jutro Męż z ojcem mają składać łóżko dla K, ciekawe jak im pójdzie.
A my z L skoczymy na targi komiksowe. Poza tym pewnie jakieś porządki i spacery.;-) ;)

My też jedliśmy przed chwilą, małA chrząka, charczy przez sen a ja zawsze myślę że coś jej się dzieje.Jak śpi w dzień to tak nie robi..w ciągu ostatnich 2 dni od szczepień przydarzyły nam się 2 poważne zakrztuszenia, nAjpierw jak wstrzykiwałam jej paracetamol po szczepieniu i wczoraj w nocy, masakra nie wiedziałam że rodzic może mieć taki refleks jeśli chodzi o udzielanie pomocy, sama siebie zaskoczyłam natomiast mojego sparaliżowało...

Napisane na ASUS_Z00VD w aplikacji Forum BabyBoom

My też jedliśmy przed chwilą, małA chrząka, charczy przez sen a ja zawsze myślę że coś jej się dzieje.Jak śpi w dzień to tak nie robi..w ciągu ostatnich 2 dni od szczepień przydarzyły nam się 2 poważne zakrztuszenia, nAjpierw jak wstrzykiwałam jej paracetamol po szczepieniu i wczoraj w nocy, masakra nie wiedziałam że rodzic może mieć taki refleks jeśli chodzi o udzielanie pomocy, sama siebie zaskoczyłam natomiast mojego sparaliżowało...

A tak wogóle to byłam nas zarejestrować w przychodni...i waże 69 kg...moja waga sprzed ciąży to 63 i byłam przekonana że tyle ważę bo we wszystko wchodzę...

Mumusia no oby Agatka nie złapała zadnego wiirusa;)

Ewella no jakby były dzieci to bym na pewno spytała:D ale nikt nie smarkal na szczęście:D
Ale super, kreta!!! A do jakiej miejscowosci? My byliśmy w hersonissos:D bawcie się cudownie! Może nie idź żeby przypadkiem.czegos nie złapała!!

Kasis831 te 6kg to wiesz, w cyckach![emoji16][emoji16][emoji16]

Misia, Chybra - zdrówka dla waszych maluchów[emoji173]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Ewella - z tym wyjazdem to super. Wezcie krem z filtrem uv bo na Krecie nieźle łapie. Pamiętam jak opalałam się w cieniu a i tak blada już nie wróciłam:)

Misia - ja sobie tak wypalilam kurzajke za pomocą ekstraktu z glisnik jaskolcze ziele z Ukrainy. Wypalilo do mięsa a korzeń zrobił się czarny. Choć i tak podobno lepszy ten sok wyciśnięty bezpośrednio z rośliny, ale nie mogłam znaleźć...
Odnośnie muszli Misia może Ty mi szybko odpiszesz czy na sutku tworzy się takie podciśnienie po założeniu?

Pumelova - nie wiem czy wiadomość była do mnie, ale jak coś zamiast Agatki mam Wiktora :) i lepiej tak jak naisałaś, żeby nie załapał wirusa :)

No i znowu 2 dniowe zaległości...

Ahoj wszystkim [emoji3]

Ewella - ale Wam zazdroszczę tych wakacji na Krecie [emoji3]. Super!!! Życzę Wam udanego, przemilego, bezproblemowego wypoczynku [emoji5]

Misia, Pola - zdroweczka. Oby antybiotyki szybko pomogły. I na nikogo bliskiego chorobsko nie przeszło.

Misia - a fuuuj z tym palcem. I brrr na wypalanie. Życzę Ci szybkiego zagojenia.
Zdrówka dla Rodziców.

Chybra - zdroweczka dla męża! Zazdroszczę tych 9h snu.

Pumelova - współczuję Ci tych częstych pogrzebow . Czy te rakowe osoby były młode? U mnie najwięcej ostatnio tych młodych kosi, do tego zakrzep, zator i zawał - to są najczęstsi zniwiarze.
Moja Jagoda jeszcze na żadnym pogrzebie nie była (poza etapem ciążowym), choć tych całkiem sporo już było. Mam nadzieję, że i z Kalina nie będę musiała chodzić

Emol - kurde, no... Współczuję sytuacji z mężem. Próbuję zrozumieć też i jego stronę. Może ten wyjazd integracyjny teraz mu tak wypadł, i później będzie już całkowicie poświęcał się opiece nad Arturem. Z drugiej strony, dobrze, że mu ostro swoje racje wyłożyłas. Powinien mieć ten obraz długo w świadomości, co by nie stawiać Was kolejny raz w podobne sytuacji.
Mam nadzieję, że sytuację z opieką już ustalona [emoji5]
Powodzenia na uczelni! Spróbuj się troszkę odciąć i nie swirowac. Kilka moich koleżanek ze studiów zrezygnowało z nauki właśnie z powodu dzieci. Wzięly dziekanki, ale z tego co mi wiadomo - żadna nie wróciła.

Mamusia_Muminka - moja ma podpocone stopki jak jej skarpety ściągam. Muszę i ja popatrzeć za innymi lepsiejszymi. Mam tylko z Pepco i FF. Ale przy rajtuzach podobna sytuacja (hm i c&a). Wit D podaje jej, także nie wiem.

reklama
Mumusia chodziło mi o to że my z Agatka byłyśmy w kościele i w związku z tym co napisałaś o wirusach to mam nadzieję że również my niczego tam nie zlapalysmy:D
Mi się wydaje że te muszle nie wytwarzają żadnego podciśnienia ale to tylko moje podejrzenia.

Ewella to ja byłam bardziej na.wschod wyspy:D będziemy tu tęsknić!!

Aga km 2 osoby (bagatela rodzenstwo) ok.50 lat a trzecia to ok 70 lat. Ostatnie takie żniwo było przed naszym ślubem - w ciągu roku zmarło 3 naszych dziadków i najbliższy przyjaciel meza. Nowotwory + zawał u dziadka. Masakra.

Emol w koncu mąż został z dzidziolem?

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry