Aniek42
Fanka BB :)
Aga_km to poszalałaś z kolorami jak ja. Też wszędzie biało przynajmniej narazie. Tonacja biało-czarno-szara. Tylko panele u góry są lekkim przełamaniem. Uwielbiam tamten dom, a jednocześnie nie czuję się w nim jak"u siebie"
Pochwal się kuchnią, jakieś foto? Łazienkę też masz białą?
Do pracy też mi się nie spieszy, tym bardziej, że będę musiała szukać nowej.
Chybra dobrze że chłopaki dają ci jednak trochę pospać.
Wiem jak to jest z tarabanieniem, bo też wszędzie Maję targam, tylko jak młody ma na rano to albo mąż go odwozi co też mu średnio pasi, bo pracuje na 9.00, albo ja go odwożę, a Maja zostaje z tatą. Teraz jak B niema to wszędzie razem w 3.
U nas nadal qpa kilka razy dziennie, przynajmniea kleks. Ale ja jej też czasem pomagam rurką w bąkach to i coś więcej wyskoczy. Wtedy widzę taki błogi spokój na jej buźce.
Bab to zależy jakie bierzesz. Jak zwykłe to pierwszego dnia@a jak minipigułkę to obojętnie jakiego dnia zaczniesz i one dla wygody zawsze są jakoś oznaczone. Stare miałam od1-21 a teraz mam dniami tygodnia.
Po spokojnym śniadaniu i po kawie, budzę towarzystwo i się zbieramy powoli.
Miłego dnia dziewczyny.
Pochwal się kuchnią, jakieś foto? Łazienkę też masz białą?
Do pracy też mi się nie spieszy, tym bardziej, że będę musiała szukać nowej.
Chybra dobrze że chłopaki dają ci jednak trochę pospać.
Wiem jak to jest z tarabanieniem, bo też wszędzie Maję targam, tylko jak młody ma na rano to albo mąż go odwozi co też mu średnio pasi, bo pracuje na 9.00, albo ja go odwożę, a Maja zostaje z tatą. Teraz jak B niema to wszędzie razem w 3.
U nas nadal qpa kilka razy dziennie, przynajmniea kleks. Ale ja jej też czasem pomagam rurką w bąkach to i coś więcej wyskoczy. Wtedy widzę taki błogi spokój na jej buźce.
Bab to zależy jakie bierzesz. Jak zwykłe to pierwszego dnia@a jak minipigułkę to obojętnie jakiego dnia zaczniesz i one dla wygody zawsze są jakoś oznaczone. Stare miałam od1-21 a teraz mam dniami tygodnia.
Po spokojnym śniadaniu i po kawie, budzę towarzystwo i się zbieramy powoli.
Miłego dnia dziewczyny.