reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2017

Paninka ja czesto po nocy włączam na godzinkę ogrzewanie bo zimno juz...
Tez nie ogarniam z czasem pomimo ze u mnie tylko dwoje dzieci. Klade sie jak tylko oboje padną tj najwcześniej po 22giej. Jestem okropnie niewyspana i przez to wredna dla wszystkich [emoji52]

U Szymka tez bialy nalot po mleku. Juz się zastanawialam czy to nie plesniawka ale lekarka mowi ze jest spoko.

Misia wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ślubu! [emoji7]

Czytam was dalej predziutko bo jestem 2 dni do tylu [emoji23]

Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Misia tak dziąsła przemywam od niedawna tak naprawdę ;)

Maziajka no gemini będzie na miejscu ale jak narazie nie ma w wykazie sklepów które ja lubię akurat, więc i tak Katowice mi zostaną ;)

Pumelova zakupów nie było bo Iga spała i spała, na obiad dopiero pojechaliśmy po 15 więc posiedzielismy u moich rodziców trochę i do domu i była 18 a Iga o 19.30 się kąpie, to sensu jechać nie było pójdę w tyg. Tutaj u nas coś popatrzę a jak nic nie będzie to wtedy do Kato pojadę :)
Ale jak Iga spała do południa to ja też chwilę pospalam :D

Ja biorę te tabletki anty ale i tak się stresuje zawsze ;)

Dziewczyny losie mam dwa dni zaległości i nie mam szans żeby nadrobić mam chorych dwóch chłopaków, z mikim wczoraj wieczorem byłam u lekarza, ze starszakiem dziś. ... przeziębienie ich dopadlo

Najgorzej ze jak u Mikiego się pogorszy to szpital, ale wydaje mi się ze dziś jest lepiej ahhhh trzymajcie kciuki. .. mam dość już tych glutow, ale miki dzielnie znosi czyszczenie noska

Napolka ważne żeby katar nie był żółty czy zielony i najgorsze ze taki niedoleczony katar to może zakończyć się zapaleniem ucha
U nas wczoraj uszy czysto, w oskrzelach coś furczalo a katar miał w sumie od 2 dni w dużej ilości, męczący go w nocy.

Najgorsze, że wszelkie antybiotyki dla takiego maluszka to szpital [emoji21]

Tymuniek ja również mocno zaciskam!!
Emol ale pobalowaliscie :) kochany synuś ze tak pozwolił..
U nas nocki nijakie ostatnio... katar a może za dużo śpi w dzień? Super jej się oddycha na dworze, przy otwartym oknie ale na noc zamykam bo bym zamarzla.
Jutro idę ja osluchac ponownie bo w środę szczepienie które raczej odrocze... mam wrażenie że częściej kaszle.
Chybra mam wrażenie że Pola też będzie miała traumę w kwestii odkurzacza :p nie lubi :(
Wczoraj miałam wyjście bez Poli ale żeby nie było mi nudno środkowa się mnie uczepila... wzięłam bo i tak miałam wszystko upatrzone w necie tylko przymiarke robiłam, no i nie ominelam działu dziecięcego w hm :) w godzinkę się uwinelam plus dojazd ok 40 min. Dłużej trwało moje szykowanie :) po powrocie tatuś karmil odciagnietym mleczkiem...

Aha zdrówka dla chłopaków!!

Pumelova najlepszosci z okazji rocznicy ślubu [emoji4]! !

Ola kurcze mam nadzieje ze to juz coraz bliżej do czasu kiedy nasze Boby sie wyluzują. u nas co chwile jak nie skoki rozwojowe to kolki.

Uczylam się chustowania i musze jutro poćwiczyć bo na razie Szymon nie byl zachwycony. Moze jak mi to bedzie juz szybciej szlo to mu się spodoba...

Ja niby jeszcze nie mam okresu ale tak naprawdę to jeszcze nie skonczyly mi się plamienia. Moze od heparyny - dzis byl ostatni zastrzyk - chyba to opije [emoji23] Brzuch pobolewa trochę.

Fajnie ze podajecie swoje imiona [emoji4] ja jestem Agnieszka [emoji3]

Bloomka lozeczko sie obniza jak jest ryzyko ze dziecko wypadnie- czyli jak juz moze usiasc czy sie podciagnac. Jakos tak.

A propos kładzenia na brzuszku to moja Maja nie cierpiala tego a Szymek tez niezbyt dlugo daje rade. Dzieciaki musza się przyzwyczaic. Klade na chwile a jak marudzi to podnosze. I tak kilka razy.

Moja Maja ma przeziębienie i boję się, że zarazi Szymka ech... ledwie zaczyna się przedszkole i znowu choroby...

Zaczynam się zastanawiać, czy nie zaszczepić go tez na meningokoki. Ktos szczepil?

Maziajka to czemu lekarka kazala mi odstawic nabial przy podejrzeniu skazy bialkowej? Kurde nie rozumiem tego - niby mleko jest zupełnie czyms innym a z drugiej strony jednak lepiej odstawic..?
Ola extra! Oby mu pozostal dobry humor i zero kolek!

Tymuniek trzymam kciuki! !

Aha tez kciuki!!

Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom

Tymuniek trzymam kciuki za jutro!

Aha oby przeszło przeziębienie szybciutko!:)

Maziajka ja wlasnie karmi popijam;) dzieci mnie totalnie dojechały dzisiaj, ech...czuje się zmiazdzona.

Bloomka mój uwielbia na brzuchu leżeć. Nawet w nocy śpi na brzuchu.

Maziajka mm normalnie pije. Jest przyzwyczajony do butli bo wcześniej to głównie na niej jadł. A ja karmię przez kapturki więc podobne do butli.
A co do malin to czym to uargumentowala taka wiedzę? Kurczę to kupy się nie trzyma.

Aha zdrówka dla chłopaków. Mam nadzieję że się polepszy

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry