Napolka to spa normalnie ;-)
Liluli ja właśnie nie lubię się pakować do auta z młoda więc wolę sobie odpuścić zakupy niż jechać z nią, ale na szczęście blisko mam sklepy do których chodzę z wózkiem - biedra Kaufland Tesco pepco rossman apteka
Też idę w maju na wesele! 5.5 A Ty?
Maziajka nie wiem czy ona doradza bo ja zawsze idę z konkretnym planem ;-)
Ewella a przeżywasz gazikiem? Robiłam to na poczatk u ale potem jakoś przestałam. Mam taką szczoteczke na palec- używać tego? Taka silikonowa.
Ja się tyle nalatalam za sweterkiem do mojej sukienki na chrzciny po galerii i w koncu oddałam go i pojechałam znów na Załęże - kupiłam śliczne bolerko idealnie pasujące do sukienki.
Aha zdrówka dla chlopakow!! Oby wszystko było dobrze żebyście nie musieli jechać do szpitala!:*:**
Paninka moja ostatnie kilka dni nie spala od 15 do 21 - potem zasypiala w momencie po kapaniu (o 21 kapiel) więc wczoraj ja zasnęła 3 razy od 17 do 21 to byłam posrana że nie będzie spala w nocy - tak spala że po 7h ja karmiłam dopiero. Ale sama się nie obudziła, ja ja obudziłam
może to był skok?
Super że zakupy się udaly:-) z trojeczka to chyba trudno wyjść samej?
Kylesa :** Ewella też miała na początku problem z Iga bo marudziła w chuscie a teraz już jest lepiej ale chyba nadal marudzi
Gratuluję ostatniego zastrzyku!!![emoji173][emoji382]
Ja mam Agnieszka na trzecie [emoji173][emoji173] ja jestem Kasia ale już to kiedyś pisalam
Judith oo dobrze wiedzieć że fajny. Ja dopiero pierwszy sezon. Chyba 9 odcinków (deszczowy weekend
) coś innego polecasz?
Bab mmm jakie pysznosci
ja już nie pamiętam jak smakuje alkohol:O chociaż codziennie o 22 czuje się jak po imprezie (ja jestem raczej z rannych ptaszków i zasypiam o 22 na siedzaco)
Aim współczuję Ci bo pamiętam jak na początku karmiłam co 2h. Pamiętam ten stan permanentnego zmęczenia i że wydawało mi się że to trwało wiecznie. A najlepsze jest to że ostatnio tak podsumowalam z mezem że to trwało chyba 3tyg a ja miałam wrażenie że wiecznosc.. wiem że tu nie ma co porównywać do 2 miesiecy
5h snu pod rząd jest wygraną w totka. Kiedyś zacznie przesypiac!:*
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom