reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

reklama
My bylismy prywatnie na usg bioderek powiedzial ze ma idealne wiec uff bo Jasia musielismy szeroko pieluchowac.

Pumelova ja glownie z lumpka kupuje tak po 2-3 zl :-) a nowe mam z reserved ale glownie czarne bo to siostra dla siostrzenca kupowala i Jaga dostala w spadku.

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzięki, myślałam że na NFZ nie ma takiego luksusu że za jednym zamachem można wszystko załatwić :)

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Chybra a dalej jestescie na Nutramigen? Ile czasu dawalas to mleczko I czy waga wrocila maluszka do normy

MamusiuMuminka co do szczepieñ to mamy się spotkac z lekarzem takim co ustala indywidualny plan szczepionek ja sie boje jej szczepic ze wzgledu na powiklania poszczepienne u starszego syna :( a teraz tym bardziej bo ma skore nie wyleczona kápiemy já na zmiane w krochmalu I cetaphil baby to ogniwo czerwone z szyi po tym kremie z sterydem scgodzi robi sie blade reszta zmian jak byla tak jest ...

Do góry