reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Bab tak, pierwsza wizyta. Może zaraz jej przejdzie. Dzisiaj jest taki kiepski dzień.

Katja ja podawałam tak jak na ulotce 20 kropel w ciągu całego dnia na raz, co kilka dni

Aha ja też dostałam info ze mam się wstawić na kontrolę za 3 miesiące jak mi zrobili usg

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziękuję w imieniu maluchów za życzenia.

Katja ja podawałam zastępczo za sab simplex , espumisan 100. I na początku 13 kropelek a teraz zeszliśmy do 10, ale sab też podaję coraz mniej zamiast 15, to 10-11 przed karmieniem co 3 godz.na zmianę z delicol/kolzym.

Ostatnia edycja:
Pumelova dzięki uśmiecha się czasem jak ma dobry dzień ;)

My też pajace na noc zakładamy a w dzień body, legginsy skarpetki .

Maziajka też myślałam od rana, że Iga w taką pogodę będzie śpiąca ale jest na odwrót :p

Pogoda kiepska ale musislysmy wyjść bo w domu zasypiala na 5 min a tak to poszłam do rodziców i spała 30 min i teraz też jesteśmy w drodze powrotnej to śpi.

Emol, Pumelova dzięki [emoji4] ja byłam właśnie w niedzielę na usg z Mikim i wszystko jest ok i tak się zastanawiałam czy to wystarczy.

Miki śpi w pajacu, w dzień przebieram w body długi rękaw i spodnie dresowe, ewentualnie krótkie body i jak chłodno to na wierzch long sleve

A gdzie kupujecie legginsy? Mam jedne a reszta półspiochy i chyba bym musiała zakupic:-)

Aha jak po usg jest ok to nie tylko się cieszyć:) my już po porodzie mieliśmy się stawić na kontrolę po4tyg bo jedno biodro miało dysplazje fizjologiczna ;-)

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

A czy na wizycie i ortopedy na NFZ robia od razu usg bioder czy osobno trzeba się umawiać ? Mam klepniete usg prywatnie ale tak się teraz zaczęłam nad tym zastanawiać

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry