reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Pumelova właśnie próbujemy przecisnąć się przez miasto a to jeszcze nie szczyt. Każde dziecko uśmiechnięte skrada serduszko. my również pajace już ubieramy tylko do spania. Aby miał Arturem wygodna piżamie. Na dzień przebierańców go w spodnie i bodziaka.

Aniek w sumie dobrze że zaszła bo może to pokaże innym ze to mit. Ja karmię i jakbym się seksila to możliwe że byłabym już w ciąży gdybym w ten mit wierzyła ;)

My po kąpieli jak karminy to 1 Max 2 piersi. Ale często na jednej kończy i w nocy karmię drugą pełniejsza ;)

Pumelova szykujesz cycusie? Ja to po 1h od karmienia zaczynam czuć napełnianie. I wystarczy że Artur jak się obudzi to czuję jak z nich wypływa. A jeszcze 2 miesiące temu nic prawie nie miałam w nich.

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom
Ja już po kimce[emoji19]
W sumie to zazwyczaj czuje jak mi się napełniaja jak Agatka zaczyna ssac. A tak to różnie.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Aniek dwa miesiące szybko minęło :) najlepszego dla starszego :)

pumelova my też pajacyk tylko do spania :) w dzień body i spodenki :)

a mój od dwóch dni je tylko 4 -6 minut i koniec... albo płacz alebo oglądanie świata... na szczęście w nocy je dłużej.... nie wiem czy się martwić?

Emol ja tez wieczorem czasami z dwoch piersi karmie ale bardzo rzadko bo zazwyczaj przy 1 zasypia i spi do 4-5.

Mumusia to teraz jej przez kilka miesiecy juz nie grozi kolejna ciaza po takiej antykoncepcji [emoji23][emoji23]

U nas pajace praktycznie od poczatku tylko do spania. Chyba ze mamy dzien lenia w deszczowy dzien to oboje jestesmy w pizamach przez caly dzien [emoji16]

Hej

Aniek Sto lat dla synka i coreczki:-)

Abed no co Ty nie martw sie moja bedzie miala za 11 dni 3 miesiace i je tak max 10 min i to juz od dobrego miesiaca.Dziecko po prostu ma
wiecej sil i szybciej i efektywniej ssie.

U nas w dzien tez sie przebieramy w body + spodenki/ leginsy.

Pumlowa przybijam 5tke ja tez glownie na playerze ogladam albo na ipli .Kiedys mialam dekoder z nagrywarka to sobie zatrzymywalam kiedy chcialam.

U nas tez deszczowo choc juz przeszlo chyba.Zaraz z Jasiem na trening zostawie go na boisku a sama zahacze o biedre i rossman.
Mloda dzis caly dzien spiaca tak ta pogoda na nia dziala chyba jak na kazdego.

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom

Liluli to tak jak mój z tym spaniem ;)

Abed nie musisz się martwić, z czasem dzieci lepiej ciągną i szybciej się najadaja. Mój je dłużej ale również teraz ogląda świat zamiast spać.

My po lekarzu. Arturek ma minimalna różnicę i musimy wstawić się na kontrolę za 3 miesiące. Ma leżeć czesto na brzuszku (jak on prawie cały czas leży na brzuszku) ale żadnego patyka między nogami czy Terty nie kazał wkładać.

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

Abed czytałam dziś że z czasem dziecko je krócej dzień a dłużej w nocy bo jest zbyt ciekawe świata i nie ma czasu jesc:D

Emol my mamy jeszcze na noc dawać tetre. Jesteśmy już z prawym bioderkiem na granicy normy więc myślę że za miesiąc będzie ok bo za miesiąc mamy kontrole.

Maziajka no nie znoszę reklam, ostatnio oglądaliśmy na żywo w tv azja express to połowy nie widziałam bo mnie dziecko wolalo nie na reklamach:D

Emol a to wasza pierwsza wizyta u ortopedy ?
U nas dziś słabiutko z samopoczuciem. Od 2 w nocy marudzi , całe szczęście nie ma histerii ale prawie nie śpi i albo poplakuje jak ja odłoże albo leży obok mnie i też marudzi pod nosem. Widać że jej coś nie pasuje a pogoda tragiczna wiec niestety mamy dzień domowy

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

Kochane moje
Czytam po lebkach ale widze ze ogolnie wszyscy ok :)
Czy ktoras podawala lub podaje espumisan? Jak dawkowac? Zastanawiam sie z sab simplexu na espum przejsc. :)
Sciskam

Sorki mamusie,ze ja tak z doskoku,Czytam ale czasu jak na lekarstwo mam więc z odpisywaniwm kiepsko ale mam pytanie
Dziewczyny czy te wskazania odnośnie bioderek to macie po wykonanym Usg stawów biodrowych?

reklama
Aha83 tak ja mam po usg takie zalecenia. A przed usg dawałam tetre bo nam pediatra polecila

Do góry