reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

O matko matko u nas jesli chodzi o Nelke ma podejrzenie skazy białkowej I Azs dajemy nutramigen smierdzi jak diabli ale ma pomoc za malo przybiera wazy 4570 a ma 3mc waga urodzeniowa 3160'przy wyjsciu do domu 2930///najgorsza jest szyja zmiany na skorze w postaci czerwonych plackow sa na brzuszku raczkach I troche nogach dodam ze jeden raz wysmarowalam ja oliwka Nivea I na drugi dzien miala placki czerwone itp szyje ma taka od ok dobre 1,5mc dala mi skierowanie na morfo I glukoze aby wykluczyc anemie ja w nd ide na operacje wyciecie tego zasranego pecherzyka żolciowego:(plakac normalnie mi sie chce bo mlody do szkoly a maz sam itd ale co robić jak mus to mus byle bym nie miala zadnych powiklan I szybko wyszla ide spac babeczki ledwo patrze na oczy:)

reklama
Tymuniek trzymam kciuki abyście już nie mieli problemów. :*

Artur po chwilowym zaburzeniu harmonogramu wstawiania w nocy (o 3) znowu wrócił na właściwe tory i spał 22.45-5.45 więc 7h snu. <3 pumelova jak tam dzisiaj?

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

Judith bez przesady 30 to nie późno:D ja mam 29 a nie zwlekalam z decyzją o macierzyństwie:D a wśród moich znajomych jesteśmy pierwsi z dzieckiem a wszyscy w jednym wieku;D

Bab no serio maraton:D kciuki za wszystkie wizyty!
Cóż masz tyle dentysty?!

Tymunike dużo zdrówka dla Was, trzymaj sie, będzie wszystko dobrze :-)

Emol u mnie tak jak wczoraj :D zasnęła o 21, o 2 10 minut jadła i spala dalej, pobudka 5:30 i teraz gada do karuzeli :D

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Mój jadł 30 min, a teraz śpi przy piersi. Muszę go już odłożyć i pójść spać dalej ;)

Mój jadł 30 min, a teraz śpi przy piersi. Muszę go już odłożyć i pójść spać dalej ;)

Ja właśnie spalam dalej i teraz znow.karmie :D ale pogoda z dupy , leje od wczoraj:/ za godzinkę wpadnie mamcia to będę miała towarzystwo.
Miłego dnia!

Ja właśnie spalam dalej i teraz znow.karmie :D ale pogoda z dupy , leje od wczoraj:/ za godzinkę wpadnie mamcia to będę miała towarzystwo.
Miłego dnia!

My dzisiaj mamy bioderka i raka godzina z du py bo 15.20 na woli czyli druga strona miasta :/ mąż idzie do pracy na 4h (może krócej jak się będzie utrzymywać taką pogoda) i potem znowu muszę podrzucić dokumenty do urzędu. Byłam wzywają 6 razy. 2 razy listownie bo ciągle coś chcą, a jak skladalam papiery to wszystko było co potrzebne. Czy oni to gubią przy robieniu wniosków czy jaki grzmot. Wczoraj byłam to zgubily PIT 11 męża. Więc znowu muszę donieść. Aż mam ich dość. I musimy wywołać zdjęcia z chrztu więc również będę miała ci robić
1505196898-aaaaaa.jpeg
.
Arturek chce Dac trochę radości w ten pochmurny dzień.

Ostatnia edycja:
Tymuniek dacie radę :* U nas też K podrażniała oliwka i też mieliśmy Nutramigen, jak trzeba to trzeba. I również słabo przybierał, ale teraz jest okazem zdrowia, tyle że trochę alergicznym.:blink:

Ja byłam wczoraj na kontroli u ginki i wszystko ok , tyle że musimy uważać aby czegoś teraz nie zmajstrować. Dostałam tabsy Elin, te co kiedyś, czekam tylko na @, a już mnie dół pobolewa więc mam nadzieję, że zaraz nadejdzie.

L wczoraj skończył8 tyg i ma 5 kg. W nocy jadł raz o 5. Ale ja już nie mogłam usnąć.No nic. Dziś na szczęście chłodniej. Czas na śniadanie i co do spaceru to nie wiem. Pogoda niepewna.

reklama
Pumelova, tak trochę się z tego śmieję że to późne macierzyństwo - mój rocznik raczej tak ma ( a przynajmniej moi znajomi [emoji6])a ja akurat troszeczkę zwlekałam z macierzyństwem [emoji5]

Tymuniek wytrwałości bo na pewno będzie dobrze!

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry