reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2017

Integral moją też trzeba nosić w dzień jak na spacerze nie jesteśmy bo jest marudna i długo nie chce leżeć w lozeczku czy bujaku.
A w nocy śpi :)
Wczoraj zasnęła o 20 (mogłam masterchef obejrzeć :D ) wstała o północy, 3, 5, 7.30 i o 9 przebrałam ją, gadalysmy, ja zjadłam śniadanie i o 11 na spacer I teraz zasnęła :) niech taka pogoda zostanie do grudnia ! :D

Na takiej wsi jak Chybra pisze mogła bym może mieszkać ale szybko by mi się znudziło bo lubię ciszę ale tak na tydzień, dwa ;)

Pumelova no to ćwiczenia zaliczone :D ja nie ćwiczę jak mojego nie ma w domu bo zdążę się przebrać matę rozłożyć a ta już krzyczy- nie podoba jej się mój plan ;) miłego spotkania z przyjaciółmi :)

reklama
Emol nie jest Wam cieplo? Moje dziecię w domu jest w samym krótkim body jeśli jest 20 stopni. Albo coś robię zle;D

Mumusia ja stoję ziaje na ciemieniuche i nie wraca![emoji173][emoji173][emoji173]
Mi lekarz powiedział że dziecko efektywnie je 20 minut a potem się tylko bawi więc ja bym przelozyla.

Ewella no trochę za malo, jeszcze coś zrobię:D ja nie mam maty a jak ćwiczę to w tym co po domu bo robię to przed kapiela więc i tak się przebieram:-) A ćwicząc stoję nad łóżeczkiem i się wyglupiam do niej;D bo też krzyczy jak znikne z pola widzenia:D

Chybra brawo ty;-)

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Bab, Pumelova u nas też przesikanych. Tatusiowi zostawiłam żeby zapial pampka i pajac, no to mam. Na szczęście położyłam Grzesia na stronie męża i jemu zasnął :) muszę kupić prześcieradło nieprzemakalne na nasze łóżko bo to się będzie zdarzac :)
Integral ja też XL ale wcześniej też było XL. I nie łudze się że szybko zrzuce. Żeby schudnąć muszę mieć czas na diete, a przy maluchy nie nam żeby cudowac i jeść reguralnie, staram się przynajmniej zdrowo. Właśnie zupę z soczewicy gotuję.
Emol o ranosci znowu @ widać że młody organizm szybciej doszedł do siebie i już jest gotowy na drugą ciążę :D

Napisane na MHA-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

Moja jest zmarzluchem i jak ja ubralam przy 20 st w krotki i półspiochy był płacz niezadowolenia. Trzeba było przebrać [emoji12]
A taki ładny komplecik mama znalazła [emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Misia weź mnie nie strasz ;) gdybym miała normalne warunki mieszkaniowe i prace to bym pewnie zaczęła starać się o drugie. Ale to niestety trochę poczeka ;)

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

Emol ja też coś już plamię.. idziemy łeb w łeb z tą niemiła niespodzianką [emoji22]a ja już nie taka młoda [emoji23]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Judith wiem że się nie powinno pytać o wiek Ale to ile masz lat? :)

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry