reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

Pumelova to przeznaczenie ;) też myślałam o Was przy karmieniu. Teraz pobudka o 6.30?

Kylesa och uwielbiam to wyciskanie się innych osób w nie swoje życie. Sama wiesz czy masz pokarm. Jakby Cu przeszkadzalo ciągle przystawianie bo mało pokarmu, dalabys butle. ;) przecież matką chcę najlepiej dla swojego dziecka

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
reklama
Jak taki mały przyrost to może niech idzie zrobić usg i niech sprawdza czy żadnych guzów nie ma. Wiewiórka to idealne określenie takich naszych chomiczkow;)

Chybra a będzie chłopiec też? Tak samo trafiacir ;)

Pumelova to kolejna miłość między Katowice Warszawa. Pierwsza była ewella- Ola w?. ;)
Szkoda że bliżej siebie nie mieszkamy, bo z checia Agatkr byśmy poznali

Chybra cyrk na kolkach:D

Kylesa nieźle posłał!:-)

Emol 6:45[emoji16] pewnie by spala ale mąż ma oczywiście pierdyliard budzikow których nie wyłącza w weekend.
Wizytę ma dopiero 21.09 Więc wtedy zrobi usg. Zobaczymy:-)
Hahah my się z Ewella po prostu przejedziemy do stolycy[emoji23]
P.s. NIGDY nie byłam w wawie:o

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Pumelova ale jedna mogła być pobrana o 16 a druga o 8 to mogą być takie wyniki.
Chyba dziś dobra noc do spania i nas 22.30, 2.30, 7 :)

Napisane na MHA-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

Emol u Niej już druga będzie dziewczynka:-D Będzie 2 chłopaków i dziewczyna heh, a tak w ogóle to ja z Nią w dzieciństwie byłyśmy jedynymi dwoma dziewczynami wśród chłopaków, a później gdy nasze drogi się trochę rozeszły to ja byłam jedyna w swej ekipie, heh. Tyle że już w niej byłam z Krzychem bym:blink:

Pumelova 15 min to prawie brak różnicy. Mój by pewnie dłużej pispal gdyby nie pelzanie i uderzył się głową o szczebelki poprzek łóżeczka. Jak coś to zapraszam :) ja w Katowicach byłam raz przejazdem. Miałam stamtąd autokar do Bułgarii

misia oj to chyba się wyspalas. U mnie gorzej z harmonogramem wstawanis ale się wyspalam

Chybra to nie źle ;) ja byłam jedyną dziewczyną w bloku, potem jak miałam 9 lat się przeprowadziłem to było tylko 2 chłopaków( w tym mój brat blizniak) a reszta dziewczynki. :)

To naprawdę była dobra noc [emoji3]. Mała odplynela o 21:30, obudziła się o 3:00, a następnie o 6:00, i teraz o 8:00, ale już śpi [emoji1]

Aniek - kurde... I mi by ta baba krew wzburzyla. Noszzz [emoji35].
Rewelacyjnie jej odpowiedziałas [emoji122]

Chybra - to z Ciebie taka sama chłopczyca, jak ja [emoji3]. Moja mama do dzisiaj wspomina jak to wyszykowala mnie kiedyś do kościoła w kokardki i sukienkę. Wychodzimy, a tu moja horda już za murkiem. Szybciutko kokardki znikły (ze wstydu i ku oburzeniu chłopaków) podobnie było z sukienka. Zaraz spodnie się dla mnie znalazły. Dopiero w szkole zaczęłam bardziej dziewczeczec, i włoski zapuszczone miałam dalej niż do ramion [emoji6]

Fajnie, że Wam się wozeczkowe kumpele szykują (emol, pumelova, Chybra), u mnie posucha u znajomych w temacie.

Misia bo właśnie było wiecej niż 48h, około 55.
Ooo to się wyspałaś dzis[emoji16]
Ja bym się wyspala gdyby nie moj pies który się czegoś wystraszył o 1 w nocy i narobił larma.

Chybra to fajnie:) moja kumpela będzie miała 2 chłopaków wiec to my będziemy reprezentować płeć zenska:D

Emol fakt, jak się poprzesuwa na lozku i w coś walnie to masakra (u mnie poza szczebelkami jeszcze w karuzele może walnac). Planuje kupić ochraniacze na szczebelki w ikea.

Ewella jedziemy do wawy na spacer hahah?

Aga.km no nie ukrywam że dopokii nie urodziłam nic się nie szykowalo a tu nagle 2 takie znajome z którymi mogę się podzielić emocjami:D bo wiadomo że przyjaciółki przyjaciółkami ale nie postawią się w mojej sytuacji. Ostatnio jedna opowiadała jaka jest przemeczona pracą.. miałam na końcu jezyka że o przemeczeniu to się dopiero przekona ale się ugryzlam w język bo nie chce być taka zrzeda.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Pumelova niski ten przyrost ale to niczego nie przesadza. Bedzie z tego piekny dziodziol [emoji6]
Ja do dzis slucham od tesciowej ze powinnam dawac herbatki. I prawie wszyskiego powinnam nie jesc.

A u mnie zadnych wozkowych znajomych. Ani nic sie nie zapowiada.

Do góry