reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

Megan ja pytalam Bo te Same testy mam[emoji6]
Wy macie fajnie Bo w Polsce swieto dzisiaj a u nas normalny dzien i akurat wracam z pracy. Akurat mojej malej powiedziec dobranoc.ale jutro w koncu wolne wiec mamy popoludnie we trojke

oar8flw1wzcz1pxm.png

reklama
Megan ja pytalam Bo te Same testy mam[emoji6]
Wy macie fajnie Bo w Polsce swieto dzisiaj a u nas normalny dzien i akurat wracam z pracy. Akurat mojej malej powiedziec dobranoc.ale jutro w koncu wolne wiec mamy popoludnie we trojke

oar8flw1wzcz1pxm.png
Aaa ok :D no to tak jak Dorota napisala , że są one w Rossmanie :D no ja już wolne mam od piątku bo pracuje od pon do czw[emoji14]także rozleniwiłam sie[emoji14]ale za to moj K mimo ze świeto to jechal do pracy na 15.30 do 22.30:D a masz jakąś mało męczącą prace[emoji14]?
Karo01 te testy są u nas w Rossmanie.

Megan22 mam to samo mogłabym robić na okrągło :)

0d1y3e3kui3hrxxh.png
To jest jak uzależnienie :D miałam ochote sobie wczoraj kupić jakiś teścik na dzisiaj ale sie powstrzymałam :D

hchy43r8x8s8gt0i.png

A ok to rosmman chyba wszedzie te Same mA Bo ja tez z rossmana[emoji6]
Pracuje w drogeri wiec sie nienamecze ale na stoje

oar8flw1wzcz1pxm.png

Dorota mialam zapas akurat bo juz troche sie staralismy i do testwo owulacyjnych dostawalam.gratis ciazowe plus do kupilam jeszcze 3 takie lepsze na pewno bylo ich ponad 10.

Ja mam wolne 4 dni:-) w czwartek ide ostatni raz do pracy mam nadzieje ze wszysyko bedzie ok bo nie chce tam wracac!

myślę ze jeszcze z tydzień i przeniosą
Czy wasze włosy też sie tak strasznie przetłuszczają. Bo ja to mam zgrozę na głowie. Jak umyje rano a wieczorem mam wyjść to już mam takie tłuste serdelki że przed wyjściem muszę myć kolejny raz.
Dziś mój brat z bratowa domyślili sie ze jestem w ciazy ale powiedziałam im że nie. I tak nie uwierzyli, teraz bedą bacznie obserwować.

Dziewczyny ile kosztuje zrobienie bety w labo?
u mnie kosztuje 30 zł
Ja to cały czas zmęczona jestem. śpię dobrze w nocy ale w dzien zmęczona jestem strasznie. oprócz zmęczenia to bolą mnie piersi raz mniej raz bardziej. tak dziwnie.
Wcale sie nie dziwie ja też padam już na twarz ze zmęczenia, tylko mi junior zajął łazienkę i musze czekać :)
Testów to zrobiłam tym razem co najmniej 7

Maziajka rozumiem :)
Ja kupowałam takie pakowane po dwa wiec po co miały się marnować to robilam żeby widzieć czy kreska ciemnieje. Niestety ostatnio nie ciemniała i źle się skończyło..

Hajmal mam to samo z włosami:/
I tak mylam co drugi dzień. Ale po umyciu na następny dzień w ogóle się nie nadają do niczego nawet w związanych źle wyglądam ;/

0d1y3e3kui3hrxxh.png

Dorota ja mialam tak samo ...skonczylo sie biochemiczna.

Hajmal u mnie wiedza juz rodzice i siostra ze szwagrem plus przyjaciolka.Nawet gdyby cos poszlo nie tak to chcialabym zeby wiedzieli takie wsparcie bliskich jest mi bardzo potrzebne.

reklama
Przykro mi :( biochemiczna tez mam za sobą gdybym nie zrobiła testu przed @ to bym nawet nie wiedziała o ciąży. Wtedy z każdym dniem kreska bledła. Miesiąc później udało się zajść w szczęśliwa ciążę.
A przy kolejnych staraniach kreska w ogóle nie zmieniała koloru beta nie rosła.. nagle zaczęła rosnąć ale okazało się ze jest puste jajo płodowe...
Ale dość juz o smutkach teraz już będzie dobrze [emoji274][emoji123].

U mnie tylko mąż wie o ciąży no i 1.5 synek ale wiadomo ze nie wie o co kaman ;)
W pt idziemy na urodziny do bratowej i myślę że mój brat się domyśli. Zwłaszcza że nie będę mogła wypić drinka. A wie ze się staraliśmy. Jeszcze nie myślałam kiedy powiemy dziadkom bo tak jak pisałam sama jeszcze nie wierze ze jestem w ciąży. Zobaczymy po pierwszym usg.

0d1y3e3kui3hrxxh.png

Do góry