Kasia831 ja do karmienia nie używam tego rogala ciazowego tylko taka fasolkę z motherhood - to jest tak twarde i ubite że nie ma się jak porozciagac. Na rogalu to jak na poduszce - też nie umiem bo mi się tam zapada
Misia cudownie że kotka wrocila!! [emoji173][emoji173][emoji173] niezła impreza musiała byc
zrobila sobie urlop;-(
Ola W to super że wizyta udana:-)
Ewella mam nadzieję że Iga polubi chustę;-) kciuki za spokojne szczepienie i dobra wizytę u gina!
Ja po szczepieniu w ten sam dzień już spacerowalam. Tylko unikać tłumów - np sklepow.
Emol nam polecono dac pół czopka jakby była bardzo marudna a jak gorączka to caly. Ale ani razu nic nie dawałam bo śpi w nocy niezmiennie pieknie. Dziś 7h bez przerwy[emoji7]
Durex Play jest extra:-) można się na nim slizgac hahaha
Kylesa też jestem ciekawa kiedy miałabym mieć siłę na coś teges. Energię to mam o 6 rano tylko i kończy się o 7
Jeszcze się klujesz? Do kiedy? Jejku ja już zapomniałam że się klulam, okropne to bylo.
Wg mojej lekarki samo prezenie się i podciąganie nóżek to jest już kolka.
Mieliście zalecone echo?
Chybra ale Ty możesz sobie pozwolić bo cwiczysz
ja zrobiłam pierwszy krok - poogladalam filmiki na yt na rozejscie mięśni prostych
zapisałam je i teraz czekam aż mi się zachce.
Pola zaczynasz brać te tabsy? Nie wiem co mi się w głowie porobiło, brałam tabletki antykoncepcyjne chyba z 8 lat, a teraz boję się zacząć
Jak byłam na usg bioder i nam kazała przyjechać za 2 miechy do kontroli:-)
Emol współczuję tak długich nocnych karmien. U mnie 10 i spi dalej do 6.
Kylesa ja wyrodna matka nie przewijam w nocy hahah żeby się nie rozbudzila. Ostatnio raz przewijalam bo jej wyszła na plecy ale na szczęście zasnęła dalej;D
Aga km ooo zaintrygowałas mnie. Dziękuję Ci ogromnie za specyfik.
Wow czym Ty ja karmisz:O haha masz śmietanę zamiast mleka
haha nie wierzę że to na cycu!
Kasia831 widzę że jednak ogarnelas rogala:-))
Aniek kochana życzę Ci żeby Ci nic nie zaburzyl
:*:*: I żebyś nie musiała mieć czyszczenia!
Ewella moja waży 4800teraz [emoji14] czyli jednak wieksza
super że wszystko ok po szczepieniu - oby tak zostało przez wieczór
masz jakieś czopki na wszelki wypadek?
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom