reklama
U nas też po usg bioderek kontrola po 2 miesiącach (chociaż było wszystko prawidłowo)
Emol ja bardzo lubie ten durex co kupiłaś. Zapach ma fajny ale bardzo długo się utrzymuje [emoji38]
Kasia ja w ciąży nie miałam bólu kolan za to teraz.. masakra! Do tego dochodzi ból pleców i czuję się jak emerytka..
Ewella 37 st to nie gorączka, takie maluszki mają taką temp normalnie bo jeszcze nie potrafią sobie jej regulować
Pumelova od razu by Cię goniło [emoji6]
My też rota ze skojarzonymi po 2 tyg pneumo
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Emol ja bardzo lubie ten durex co kupiłaś. Zapach ma fajny ale bardzo długo się utrzymuje [emoji38]
Kasia ja w ciąży nie miałam bólu kolan za to teraz.. masakra! Do tego dochodzi ból pleców i czuję się jak emerytka..
Ewella 37 st to nie gorączka, takie maluszki mają taką temp normalnie bo jeszcze nie potrafią sobie jej regulować
Pumelova od razu by Cię goniło [emoji6]
My też rota ze skojarzonymi po 2 tyg pneumo
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Emol
Fanka BB :)
Ewella nie gorączka bo dzieci mają trochę wyższa temp niż dorośli bo termoregulacja tak dobrze nie działa.
Ja się dziwię bo my nie mamy ciemieniuchy a tylko po kąpieli bałwanek dla niemowląt przecieram główkę i przeczesuje aby mu się stronki nie zrobiły. Ale nie wyczesuje nic. Całe szczęście.
Ja to dziecko dzieckiem ale fotelik do samochodu to ciężkie! 10 kg! Gdzie nie jadę to potem zanieść wynieść z samochodu to aż ręce bolą.
Judith czyli mówisz ze przed panienskim nie powinnam się poddać. Przyjemnosciom bo może będzie czuć?
Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom
Ja się dziwię bo my nie mamy ciemieniuchy a tylko po kąpieli bałwanek dla niemowląt przecieram główkę i przeczesuje aby mu się stronki nie zrobiły. Ale nie wyczesuje nic. Całe szczęście.
Ja to dziecko dzieckiem ale fotelik do samochodu to ciężkie! 10 kg! Gdzie nie jadę to potem zanieść wynieść z samochodu to aż ręce bolą.
Judith czyli mówisz ze przed panienskim nie powinnam się poddać. Przyjemnosciom bo może będzie czuć?
pumelova
Jejku przecież rota robiliśmy 2 tyg temu to bym już miała.
Judith mnie plecy też bolą jak za dużo noszę:/
Emol ja czekałam regularnie i jakoś przestałam że 2 tyg temu i się przyplatala:/
Udanej imprezki!
Ewella ja bym jej dała pospać po szczepieniu ale ja max 6h
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Judith mnie plecy też bolą jak za dużo noszę:/
Emol ja czekałam regularnie i jakoś przestałam że 2 tyg temu i się przyplatala:/
Udanej imprezki!
Ewella ja bym jej dała pospać po szczepieniu ale ja max 6h
Emol
Ewella mój też sporo spał po szczepieniu. Jak jeden dzień trochę mniej je nic się nie stanie. Sen łagodzi im cierpienie które przeżyli. Tak odreagowuja
Ola w my też sanepidowskimi szczepilismy bo podobno duże stężenie rtęci jest w tych 5w1. Poza tym to jest dużo obciążenie organizmu. Wiem że się nie chce tak często słuchać tego płaczu dlatego ludzie takie wybierają, ja osobiście wolę częściej kluc a mniej za jednym razem wstrzykiwac konserwantów i rtęci. No ale kto jak woli.
Ola w my też sanepidowskimi szczepilismy bo podobno duże stężenie rtęci jest w tych 5w1. Poza tym to jest dużo obciążenie organizmu. Wiem że się nie chce tak często słuchać tego płaczu dlatego ludzie takie wybierają, ja osobiście wolę częściej kluc a mniej za jednym razem wstrzykiwac konserwantów i rtęci. No ale kto jak woli.
reklama
pumelova
Nie wiadomo co z robić z czasem haha [emoji23]Ok to narazie daje jej pospać
Ale dziwnie się czuje tyle godzin ciszy i oglądam tv i kolację na spokojnie zjadłam szok