reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

reklama
Karuzela ja nie szczepiłam skojarzonymi tylko osobno i pneumokoki mam za 2 tygodnie ;)

Nie wiem czy łatwo się zarazić, ja jestem bardzo podatna na rota dlatego się trochę boję.

U nas też po usg bioderek kontrola po 2 miesiącach (chociaż było wszystko prawidłowo)

Emol ja bardzo lubie ten durex co kupiłaś. Zapach ma fajny ale bardzo długo się utrzymuje [emoji38]

Kasia ja w ciąży nie miałam bólu kolan za to teraz.. masakra! Do tego dochodzi ból pleców i czuję się jak emerytka..

Ewella 37 st to nie gorączka, takie maluszki mają taką temp normalnie bo jeszcze nie potrafią sobie jej regulować

Pumelova od razu by Cię goniło [emoji6]

My też rota ze skojarzonymi po 2 tyg pneumo

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ewella nie gorączka bo dzieci mają trochę wyższa temp niż dorośli bo termoregulacja tak dobrze nie działa.

Ja się dziwię bo my nie mamy ciemieniuchy a tylko po kąpieli bałwanek dla niemowląt przecieram główkę i przeczesuje aby mu się stronki nie zrobiły. Ale nie wyczesuje nic. Całe szczęście.

Ja to dziecko dzieckiem ale fotelik do samochodu to ciężkie! 10 kg! Gdzie nie jadę to potem zanieść wynieść z samochodu to aż ręce bolą.

Judith czyli mówisz ze przed panienskim nie powinnam się poddać. Przyjemnosciom bo może będzie czuć? ;)

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

Iga już śpi 4,5h myślicie że powinnam ją wybudzic na jedzenie ? Tzn normalnie bym nie budziła ale dzisiaj to szczepienie było i sama nie wiem czy to dobrze jak tak długo nie je..

Jejku przecież rota robiliśmy 2 tyg temu:D to bym już miała.

Judith mnie plecy też bolą jak za dużo noszę:/

Emol ja czekałam regularnie i jakoś przestałam że 2 tyg temu i się przyplatala:/
Udanej imprezki!

Ewella ja bym jej dała pospać po szczepieniu ale ja max 6h

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Ewella mój też sporo spał po szczepieniu. Jak jeden dzień trochę mniej je nic się nie stanie. Sen łagodzi im cierpienie które przeżyli. Tak odreagowuja

Ola w my też sanepidowskimi szczepilismy bo podobno duże stężenie rtęci jest w tych 5w1. Poza tym to jest dużo obciążenie organizmu. Wiem że się nie chce tak często słuchać tego płaczu dlatego ludzie takie wybierają, ja osobiście wolę częściej kluc a mniej za jednym razem wstrzykiwac konserwantów i rtęci. No ale kto jak woli. ;)
Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry