Karuzela super ze ta bilrubina spada
))[emoji106][emoji106][emoji106]
Emol u Ciebie też tak kiedyś będzie krociutko!
Ja byłam sama szczepic i dalam rade:-) nie plakalam;-))
Ola W to chyba lepiej skoro nie drze się cała dobe? Myślisz że to mleko jest lepsze?
Ewella coś widocznie Iga będzie z tych co woła kciuka;-) Agatka ssie smoczka pięść i generalnie wszystko co jej wpadnie w buzię.
Ja bym się bała w nocy na brzuchu żeby spala. Ale i tak super że w tym łóżeczku już zasypia chociaż
Emol wiem jaki pisk- moja jak sobie pierwszy raz pielucha tetrowa na twarz zarzuciła to tak piszczala:/ i czasem przez sen tak piszczy ale myślę że to gazy..
Aniek dostajemy naklejki za szczepienia, delfina [emoji16] pewnie się unormuje laktacja wkrótce, każde dziecko inne
moja ma taki fajny plan dnia a wczoraj jadła o 13 potem 14:30 a potem 15:45 przez to szczepienie - przed wyjściem i zaraz po zastrzyku.
Zielona z przejedzenia?! Ja wczoraj rozmawiałam o kupach i mam olac - bo Agatka robi rano żółte a potem cały dzień zielone. Ale to może być wszystko, od kropelek po coś z diety itd.
Można ibuprofen przy kp?
Pola ja od początku odciagam katarkiem i [emoji106][emoji106] mała to lubi bo szum jest przy okazji:-)
Co do tych krwawien to dopuki nie sa to krwotoki to bym czekała do wizyty
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom