reklama
Emol
Fanka BB :)
Pumelova też nie lubiłam biegać bo bolały mnie kolana, wcześniej mieszkałam przy lesie i powiem ci ze jak biegalam po leśnej drodze to wybiegalam 10 km prawie codziennie. Jest różnica od podłoża.
Ewella idealne dzisiaj byłam u teściowej i montowali szafę, to nie reagował na wkrętarka. A jak delikatusnie odkładam na łóżko to od razu się wybudza.
Ola w podobnie miałam. I jakoś teraz czasu na ważenie nie miałam ale mama dzisiaj wraca z zjebae*go urlopu wiecu niej się zwaze. Wg męża wsze tyle co przed ciążą albo jeszcze mniej, a mi się wydaje że waga stoi nadal na 55.5
Aniek bierz to że sobą!
Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom
Ewella idealne dzisiaj byłam u teściowej i montowali szafę, to nie reagował na wkrętarka. A jak delikatusnie odkładam na łóżko to od razu się wybudza.
Ola w podobnie miałam. I jakoś teraz czasu na ważenie nie miałam ale mama dzisiaj wraca z zjebae*go urlopu wiecu niej się zwaze. Wg męża wsze tyle co przed ciążą albo jeszcze mniej, a mi się wydaje że waga stoi nadal na 55.5
Aniek bierz to że sobą!
Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom
Aniek dobrze że lekarza na dziś umówiłas, zabierz to że sobą i pokaz.Hej dziewczyny ja na chwilkę.
Przepraszam że o sobie, ale potrzebuję porady od was.
A więc sprawa wygląda tak.
W nocy coraz bardziej bolał mnie ten brzuch z takiego bólu na okres przeradzał się w ból jak porodowy, nie miałam gorączki. Poczułam jak wyskoczyło coś ze mnie, poszłam do ubikacji. Na podkładzie był ogromny skrzep. Umyłam się zmieniłam podkład, ubieram się i zrobiło mi się słabo, znów coś ze mnie wyskoczyło. Tym razem oprócz skrzepu i takiej ciągnącej wydzieliny coś jeszcze. Coś wielkości dużego orzecha włoskiego o stałej, zwartej strukturze,jak kawałek surowego mięsa. Po momencie ból brzucha zmniejszył się o połowę i stopniowo do rana malał. To coś spakowałam do pojemnika i do lodówki, zrobiłam też zdj. Dziś idę wieczorem do lekarza, myślicie że powinnam to coś zabrać, czy nie ma takiej potrzeby??
Słowo daję gdyby nie to że jestem po połogu, była bym 100%pewna że poroniłam, okropne to było. teraz mnie nic nie boli, ale dalej mam krwawienie.
Wybaczcie że tak ze szczegółami.
aha83
kwietniówka '09
Losie mamuśki jak ja bym chciała być z Wami na bieżąco [emoji21] brakuje mi forum tak samo jak i czasu.
Może jak wrócę do Wawy, starszak do szkoły, na dwa tygodnie zamówiłam dietę sobie i mężowi to będę miała więcej czasu.
Mikołaj ostatnio przesypia całe noce od 21 do 4-5 , nie wybudzam go do jedzenia bo sama śpię jak zabita. ..... nie wiem czy to dobrze, czy źle
Mam nadzieję, że u Was wszystko ok. Ciekawe właśnie co u dziewczyn Kasiulka, Lilith. ... ?
Aniek o kurcze, ciekawe co to? Oby nic poważnego, daj znać
Może jak wrócę do Wawy, starszak do szkoły, na dwa tygodnie zamówiłam dietę sobie i mężowi to będę miała więcej czasu.
Mikołaj ostatnio przesypia całe noce od 21 do 4-5 , nie wybudzam go do jedzenia bo sama śpię jak zabita. ..... nie wiem czy to dobrze, czy źle
Mam nadzieję, że u Was wszystko ok. Ciekawe właśnie co u dziewczyn Kasiulka, Lilith. ... ?
Aniek o kurcze, ciekawe co to? Oby nic poważnego, daj znać
pumelova
Ola u mnie w całym domu skrzypie tylko próg z kuchni motywacja żeby nie jeść w nocy[emoji23][emoji23]
Chybra współczuję Twojemu synkowi, mój mąż do teraz nienawidzi sorbetow bo za dziecka nie mógł lodów jesc.
Aniek daj znać koniecznie jak po lekarzu!! Bo pewnie już poszłaś! Mam nadzieję że Cię nie wezmą do szpitala na czyszczenie i że wszystko tam dobrze.
Emol balabym się biegać po lesie, Bo tu u nas dziki są. Raz poszłam sama.na rower do lasu i stanął mi taki ogromny na drodze że już więcej sama do lasu nie wjechałam
Aha83 wracaj już do tej Wawy bo Cię brakuje! Nie wybudzaj w końcu się możesz wyspac A jak w ciągu dnia, lepiej?
Czy któraś bierze te MINIPIGULKI ANTYKONCEPCYJNE CERAZETTE? Wybaczcie wielkie litery ale moje pytania giną macie po nich jakieś zle samopoczucie?
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Chybra współczuję Twojemu synkowi, mój mąż do teraz nienawidzi sorbetow bo za dziecka nie mógł lodów jesc.
Aniek daj znać koniecznie jak po lekarzu!! Bo pewnie już poszłaś! Mam nadzieję że Cię nie wezmą do szpitala na czyszczenie i że wszystko tam dobrze.
Emol balabym się biegać po lesie, Bo tu u nas dziki są. Raz poszłam sama.na rower do lasu i stanął mi taki ogromny na drodze że już więcej sama do lasu nie wjechałam
Aha83 wracaj już do tej Wawy bo Cię brakuje! Nie wybudzaj w końcu się możesz wyspac A jak w ciągu dnia, lepiej?
Czy któraś bierze te MINIPIGULKI ANTYKONCEPCYJNE CERAZETTE? Wybaczcie wielkie litery ale moje pytania giną macie po nich jakieś zle samopoczucie?
Ostatnia edycja:
Pumelova jak pisałam mi gin te Cerazette przepisała, ale jeszcze nawet nie wykupiłam. Najpierw muszę się psychicznie przemóc [emoji23]
Sle jedyne co mówiła to że plamienia mogą być.
Kurcze, poród porodem ale to szycie krocza mnie tak skrzywiło, że schizowałam żeby zaaplikować globułkę.. <głupia ja> [emoji23]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Kurcze, poród porodem ale to szycie krocza mnie tak skrzywiło, że schizowałam żeby zaaplikować globułkę.. <głupia ja> [emoji23]
pumelova
Ja właśnie wykupilam. Mnie ściąganie szwów tak skrzywilo ale trzebaby zacząć brać te pigułki.Pumelova jak pisałam mi gin te Cerazette przepisała, ale jeszcze nawet nie wykupiłam. Najpierw muszę się psychicznie przemóc [emoji23]
Szyta byłam na spiocha bo mnie czyścili
ewella90
Aniek i co u lekarza ?
My popołudnie na działce, Iga rozgladala się na drzewa a później był jeden wielki krzyk no i raczej to była kolka.. pojechalysmy do domu , kąpiel i teraz je i po cichu liczę, ze niedługo zaśnie bo bardzo głowa mnie boli i też bym zasnęła
My popołudnie na działce, Iga rozgladala się na drzewa a później był jeden wielki krzyk no i raczej to była kolka.. pojechalysmy do domu , kąpiel i teraz je i po cichu liczę, ze niedługo zaśnie bo bardzo głowa mnie boli i też bym zasnęła
reklama
Imtegral niewiele sie udzielam,ale podczytuje jak tylko moge ale Twoj,post jest wołaniem o pomoc i nie mogla go zostawic bez odpowiedzi.Hej mamusie.
Dawno mnie nie bylo i nie ma mocnych zebym nadrobila. Mam ogromny problem. Musze zakonczyc laktacje. Nie przez wzgledy zdrowotne tylko przez naciski otoczenia. Moja mala ostatnio wisi caly czas na cycu. Padla propozycja od poloznej zeby podac jej mm zeby wiecej spala. I tak moj R to podlapal i skusulam sie na jednorazowa akcje zmm. Potem bylo juz tylko gozej. Padla propozycja zeby odciagac pokarm i podawac malej w butelce. Nie mialam wyboru, musialam sie zgodzic. Jede dzien tak przetrwalam. Po kilku dniach efektywnego karmienia znowu z piersi mala przez kolejnych kilka dni byla marudna i wisiala na cycu. Zaczely sie kolki( ma juz 6 tygodni). Dostala uczulenia na cos co zjadlam. Pojechalismy z nia do lekarza i pani doktor stwierdzila ze mala jest przekarmiona i koniecznie trzeba ja karmic nie czesciej niz co 2,5-3godziny. To bylo straszne. Moj stwierdzil ze nie wiemy ile ona tak naprawde je wiec znowu mam sciagac pokarm i podawac w butli. Tak tez robilam. Dzis jest trzeci dzien tej meczarni i okazalo sie ze mala po zjedzeniu mojego mleka jest czesciej glodna niz po mm. Miala podane mm wczoraj jedna porcje i dzis rano po kolejnej ladnie przespala 3 godziny. Potem dostala moje mleko i juz nie spala do nastepnego karmienia gdzie znowu dostala mm. Teraz spi juz 4 godzine. Moj podja decyzje ze przechodzimy na mm. Jestem zalamana. Nic do niego nie przemawia. Tak przeciez bywa z kp. Dzieci wisza na mamie... Jak jest im zle to tak sie uspokajaja. Od dwoch dni mala nie jadla z piersi a ja sie czuje z tym fatalnie. Chodze i rycze. Ma. Mnustwo mleka. Jedne sciagniecie to 160 lub 180mlilitrow. Moja matka twierdzi ze jestem masochistka ze chce karmic. Ona nie mogla sie doczekac az mina te trzy miesiace i juz nie bedzie musiala. Nie mam w nikim wsparcia. Musze zatrzymac jaltacje a wcale tego nie chce. Ratunku
Napisane na LG-D722 w aplikacji Forum BabyBoom
Prosze Cie nie przestawaj karmic piersia, nie ma dzieci przekarmionych na,kp tak jak,pisza dziewczyny to niemozliwe!!!
masz,ogrom,mleka super rewelacja!!!!ZAZDROSZCZE
karmiac jestes blisko z,maluszkiem,czuje Twoje bicie serca Twoje cieplo milosc nie smutaj sie olej mamusi i chlopa co to ma,byc ze wymuszaja na,Tobie ze,masz nie karmic!!!! To ze karmisz jest najwspanialszym,darem,jaki mozesz,dac dziecku mleczko,i chwile ze soba. dziec nauczy sie w koncu jesc regularnie a poki co daj,mu czas i sobie KARMCIE SIE NA POTEGE!!!!BADZ SILNA I NIE DAJ SIE jestem z Toba[emoji123][emoji123][emoji123]
Napisane na LG-D605 w aplikacji Forum BabyBoom