reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

Hejka u nas lepiej ufff mloda wczoraj zasnela o 20 wrecz padla noc spokojna dzis od rana tez wiec uff odpukac:p

Aniek Pumelova nie dam rady bo nie mam samochodu moj R nim jezdzi bo swoje ma u mechanika :-(

Pumelova ja wlasnie w serialach malo rozwinieta bo nigdy czasu nie mialam przez prace tak wiec teraz nadrabiam filmy i seriale.

Ewella moj chrzesniak ma to kolko bosko w nim wyglada a jak plywa ;D

Monti u nas chrzcza w sb jak ktos chce przewaznie pyta dlaczego u nas akurat brat na tirach jezdzi i inne terminy nie pasuja ...a chce ochrzcic poki cieplo.

Ja ksiedzu daje 100zl.Za slub dostal 200zl. U nas tez tani ksiadz widocznie;D

Dziewczyny wiem ze ktoras juz pisala o fartuchu do karmienia ja zamowilam z aliexpres za uwaga 10zl z przesylka balam sie ze przyjdzie jakas cerata twarda czy cos ale nie super material i w ogole wzorek bardzo zadowolona jestem.
1503571889-aaaaaa.jpeg
1503571898-aaaaaa.jpeg

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Paninka ale cudny przyjaciel!!

Ola też się zastanawiałam czy wszystko w porządku z moja bo na lampy patrzy najdłużej haha
Ja bym olala ten pasek- A nie ma opcji że sika po prostu bez ciśnienia i jak leży na plecach to leci do tylu?

Ewella fajnie masz, ja na spacerze muszę ciągle iść żeby spala:D:D
Fajnie że tak tanio coś znaleźliście :)

Ika tęskni, dni mi się ciągle ale jak tak sobie pomyśle o tym to się bardziej boję:/ nie wiem w ogóle kiedy byśmy to mieli robić jak wieczorem padam na twarz. Zawsze lubiłam rano ale to tylko w weekendy.. zobaczymy [emoji14] odzwyczailam się w ciąży bo my nic a nic, tylko raz dzień przed porodem.
Gratuluję skończenia zastrzykow!!![emoji382][emoji382][emoji382]

Maziajka szkoda!
Seriale to gra o tron, house of cards, breaking bad - moje ulubione. Jak któregoś nie widziałaś to polecam.
Fajny ten fartuch, podeslesz linka do ali?:-)

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Ola spokojnie z tą pielucha :) może miał siusiaka do dołu i nalał niżej. Ja zmieniam jak już cały pasek jest niebieski :) czyli pielucha nasikana, tak mi położna kazała liczyć pieluchy czy dobrze je. Teraz to już ponoć nie wyznacznik powyżej 6 tygodnia. Moj też lubi lampy.
Ewella ja się z młodym wybierałem na basen szybko po urodzeniu, ale i położna i koleżanka z sanepidu ostudzila moje zapaly :/ poczekam jak radzą.
Kasia ja też myślę o rodzenstwie dla Grzesia.
Paninka śliczna maskotka.
Byliśmy dziś na pobraniu krwi, żeby powtórzyć te lipna morfologie, mam nadzieję że się poprawiły. Kazali nam w kolejce stać(nawet podeszlam do się spytać) , ale kilka Pan z kolejki zainterweniowalo, że jak to tak z takim maluchem i weszliśmy bez. Ja też zrobiłam badania tsh i obciążenie glukoza.

Napisane na MHA-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

Pumelova opcje jak z tym dlaczego dziecko boli brzuszek "moze byc tak albo tak, ale moze buc tez tak albo inaczej" [emoji23][emoji24] masakra...

Ja w dzien jak on śpi i uda sie odłożyć go tez zamiast drzemać cieszę sie cisza... pije kawe i przeglądam fb [emoji23] a czasem szukam inf o rozwoju, o tym co mu moze byc itp ;)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Byłam dzisiaj w biedronce i nie znalazłam książeczki kontrastowej, taki tam pierdolnik

Ola w wystarczy że ptaszek jest na dół skierowany to będzie bardziej dół osikiwal. I od ilości moczu i ciśnienia ;)

Artur u mnie wpatrujr się w pościel, poduszki bo są białe w czarne duże trójkąty i czasami niebieskie trójkąty ;) więc ma na czym oko zawiesić.

Paninka cudna zebra, śliczna
Maziajka tani ksiądz jak nic

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

Ola W. Przestań doszukiwać się wad rozwojowych u swojego malucha!!! [emoji6] masz fajnego, zdrowego bobasa, który ma zwykłe bobaskowe kłopoty z brzuszkiem. A światło interesuje takie maluchy bo je dostrzegają.

Ika nasza też nocny Marek, zasypia między 22 a 23. Za to rano jak o 6 obudzi ja zmaganie się z kupą to po walce, która trwa około pół godz dosypia mi jeszcze do 9 - 10 [emoji2]

My póki co o chrzcinach nie myślimy. Pewnie wiosna się zdecydujemy jak dla małej będzie to już mniej męcząca impreza, bo narazie staram się unikać tak dużych wrażeń.

Pumelova mój mały szogun też w mig na spacerze orientuje się, że człowiek sie zatrzymał I się budzi [emoji5]

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Mojemu najlepiej zasypia sie w samochodzie [emoji18]

Ola W.u nas tez czasami pielucha tak posiakana ze pasek z tylu tylko zabarwia ale ja sie tym nie przejmuje.

To i ja dam 100 za chrzest.

Misia a od kiedy mozna isc z takim maluchem na basen?

Pumelova ja nawet nie mysle o przytulankach. My tez cala ciaze nic i chyba mi tak zostanie [emoji23]

Maziajka fajny ten fartuch [emoji18]
Trzeba miec jakies konto walutowe zeby z ali zamawiac?

Ika wczoraj mial rano jeszcze goraczke a pozniej juz nic i dzis tez spokojnie.
Ja w poniedzialen skonczylam zastrzyki.
Kciuki za szczepienie [emoji110][emoji110]

Paninka cudna zebra [emoji18]

Pumelova ja tez z tych co sie przejmuja az za bardzo.

Pumelova jak bede na kompie to wkleje bo na tel nie umiem.

No szkoda ze sie nie uda moze we wrzesniu pazdzierniku jeszcze w jakis cieply dzien sie uda umowic.

Liluli nie trzeba miec konta specjalnego normalnie sie placi tak jak na allegro.

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hejka,

U nas raz lepiej raz gorzej, już chce mi się do domu , ale 1 września jeszcze mamy tutaj wesele, wiec wracamy do Wawy 2 września.

Nie dam rady nadrobić zaległości, niestety [emoji58] sorki.

Dziewczyny macie jakiś dobry patent ba odkładanie dzieci do łóżeczka, chodzi mi o te zasypiajace na rękach bądź przy cycu, bo mój gagatek się prawie zawsze budzi, zaczyna płakać i od nowa bujam....

My dla księdza daliśmy 400 , ja chciałam 300 ale mąż bardziej kościelny dorzucił jeszcze 100 [emoji6]

Do góry