Najwyżej kupię sukienkę i poproszę krawcowa o wszycie suwaka:-) nie chce mi się chodzić po sklepach a tam gdzie się wybieram są tylko wizytowe więc wszystkie na jedno kopyto.
Jeśli chodzi o miesiączke to wolę się nastawić że też od razu dostanę i się ewentualnie mile zaskoczyc bo mam pecha do takich rzeczy [emoji14]
Ika świetnie że tak fajnie przybiera:-))
Aga km moja pediatra powiedziała że to normalne;-)
Mam nadzieje na pigułki, kiedyś brałam, tylko nie wiem czy będę pamiętała żeby brać po takiej przerwie. Haha od razu trzecie? Mój się boi żebyśmy czasem nie wpadli teraz
Linoone czopki Farmina kupiłam bo przynajmniej wiadomo że je zaaplikowalam a krople to może wypluc itd. Ale mam nadzieję obyło się bez gorączki.
Liluli już nie ma tych paczek
Ale dziex
szkoda że nie udało się z sukienka ale na pewno będziesz wyglądała pięknie.
Mam nadzieję ze nie było goraczki.
Maziajka to przy tych tabletkach nie miałaś okresu?
Gratuluję 2 miesięcy![emoji173][emoji173]
Emol czyli jednak okres. Ale przynajmniej nie zaskoczył Cię gdzieś poza domem. Moja też dziś obudziła się o swojej normalnej porze! A teraz gada z karuzela. Uff dobrze że minęło.
Maziajka kurcze my jeszcze w jedynkach [emoji16][emoji16][emoji16]
A młodsza od Twojej niecały tydzień. Jak mk się skończy opakowanie to znów spróbuje 2
Jenny u mnie 17 ale bez żadnych dzieci bo nikt nie ma
ale dostaliśmy sporo z ubezpieczenia więc na 2 dni by wystarczyło
Karuzela gratuluje 2[emoji173][emoji173][emoji173]
Zimno jest! W skarpetkach spałam
U nas za chrzciny już musieliśmy płacić, zapytaliśmy ile to powiedziała 50-100zl więc daliśmy 100. Przynajmniej powiedziała.
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom