U nas skok był pomiędzy 3 a 4 tygodniem. W dzień był nie do zniesienia, nie spał w ogóle, marudził, ryczał. Niby chciał jeść, ale cycka odpychał. Zapadal w drzemki na cycku, ale takie dosłownie paro minutowe. I znów się darł. I tak w kółko. Był nieodkładalny. Na szczęście nocki przesypiał ładnie. Ale trwało to u nas tydzień (chyba najgorszy tydzień mojego życia [emoji6]). A potem z dnia na dzień wrócił do siebie.
Bab, ja wiąże kangurka, ew kieszonkę. To są wiązania dobre na początek [emoji4] mi zamotanie zajmuje teraz może ze 3 minuty. Polecam filmiki na YouTube
Aaa i kieszonka jest łatwiejsza, ale kangur bardziej polecany dla niesiedzących dzieci.
My używamy Dady, Pampersów, lidlowych i mamy jeszcze paczkę takich tescowych. Wg mnie najlepsze są Dady. Tzn. dla nas najlepsze [emoji6]
Sent from my SM-G903F using Forum BabyBoom mobile app
Bab, ja wiąże kangurka, ew kieszonkę. To są wiązania dobre na początek [emoji4] mi zamotanie zajmuje teraz może ze 3 minuty. Polecam filmiki na YouTube
Aaa i kieszonka jest łatwiejsza, ale kangur bardziej polecany dla niesiedzących dzieci.
My używamy Dady, Pampersów, lidlowych i mamy jeszcze paczkę takich tescowych. Wg mnie najlepsze są Dady. Tzn. dla nas najlepsze [emoji6]
Sent from my SM-G903F using Forum BabyBoom mobile app