reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

reklama
Patuszka super:) zwroc tylko uwage zeby nozki byly rowno (na zdjeciu widac ze jedna stopka jest wyzej a druga nizej) i na ramionach rowno. Jak dziecko nie trzyma jeszcze samo glowki (a nie chcemy jej asekurowac), to na warsztatach chustonoszenia uczono zeby glowke ukladac tak policzkiem do naszego ciala i okrywac jedna pola chusty z ramienia (tak gdzies do ucha dziecka).
Dziękuję za pomoc, będę próbować dalej[emoji106] muszę dojść jak to zrobic z tą nóżką, bo próbowałam małą nieco przesuwać a nóżką i tak była niżej. Pewnie coś z związaniem nie tak. Rozstaw bioderek ok?
Odnośnie chusty na ramionach, to ona ma nachodzić na nie czy iść prosto do klatki piersiowej? W sensie moje prawe czy lewe ramię jest w miarę poprawnie?

Ło matko deszczowy weekend z dwoma gnomami w domu daje po głowie. Chociaż itak muszę pochwalić mojego, bo został z Nimi gdy pojechałam na ślub siostry i na zakupy i wieczorem do rodziców. Odkurzył też, ale zrobił to, bo widział, że mam mega doła przez to, że na wesele nie idę. Mówi się"odbijemy sobie" , ale wiecie, na wesele siostry już nie pójdę... Ryczeć mi się chce i tyle.

Cieszę się, że z praniem nie mam zamieszania, po prostu dla nas wszystkich piorę w Persilu Sensitive Gel.

Zaklepaliśmy sobie chrzciny na 15.10, a ubranko hymmm, albo to co K w tym był albo takie coś co mama mi kupiła, zobaczymy, w sumie trochę do wyboru mamy.

Jutro i pojutrze chyba znowu sama z dwójką zostaję ehhh bez kitu i ja doła łapię. Jutro mi mija 4 tyg połogu i odchodów już od 2 dni prawie nie mam, chyba do ćw wrócę, tyle mi zostało.

I też zastanawiam się nad innymi pieluchami. Na razie u K są Happy, a u L Pampersy, ale myślę o tych Lidlowskich lub o Dadzie dla obu. Które lepsze?

Liluli a nie wytrzyma Ci ta godzine w Kosciele? Ja nakarmie po prostu przed .

Chybra my w zasadzie tylko na dadzie jestesmy nie wiem jak z lidla bo rzadko tam w ogole chodze.

Patuszka kurcze mam nadzieje ze ten lekarz okarze sie lepszy od poprzedniego i Wam pomoze bo z tego co opisujesz to jest cos na rzeczy.Poza tym intuicja matki rzadko zawodzi..

U nas pogoda tez barowa...az poczulam w kosciach jesien brrr.Za miesiac niestety juz nadchodzi zdecydowanie za szybko....mam nadzieje ze w tym roku bedzie zlota polska jesien bo w 2016 bylo tragicznie...szaro buro zimno.

Maz zrobil obiad mloda spi co tutaj robic w taka pogode nic tylko spac.

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja też tylko używam dady i jestem zadowolona.

Maziajka racja pogoda tylko do spania, a jesieni i zimy to nienawidzę ehh muszę zaopatrzyć się w ciepłe ciuchy żeby na spacer chodzić ;)

Iga dzisisj dała pospać do 10 :D a teraz jesteśmy u rodziców na obiedzie i też chwilowo śpi po płaczu w aucie ;) czekamy na męża aż wróci z pracy i ją weźmie do domu a ja do ccc może jeszcze jakieś klapki na przyszły rok na wyprzedaży kupię:D

Hej dziewczyny

Mam pytanie. Właśnie zaczelysmy 5 tydzień i dziś od 4 rano mala dala nam czadu.nie szlo jej uspokoić. Czy laczyc to ze skokiem rozwojowym ? Wogle jak nie śpi to kilka minut jest tylko spokojna a za chwilę cały czas marudzi. Marzę żeby chociaż pół godziny poyrafila polezec. Czy Wasz dzieci też tak miały?

Mąż jutro do pracy a ja nie mam pojęcia jak w takim stanie jak dziś dam rade jutro zorganizować się z mala i starsza córka. ..

Mam nadzieję że jakoś to przetwamy.

Spokojnej nocy.

Jenny u nas skok rozwojowy był jak Artur miał niecałe 3 tyg i to jest specyficzne zachowanie, marudny, ciągle chcieliśmy cycka, nie dało się bez cycka go uspokoić, taki himeryczny i w ogóle nie spał, ale następnego dnia padł mi i spał prawie cały dzień z wstaniem na jedzonko. Może to było u was i jutro sobie już poradzicie.

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Jaka metoda wiazania chusty najlepiej się u was sprawdza ? No i która jest najprostsza?

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry