Maziajka grzeczna masz tą Jagodke super
A sukienka śliczna
Paninka my też z klima jeździmy. Nie chodzę w upały do biedronki z Iga bo tam jest mega klima wtedy i trochę za duża różnica temp.
Aniek, mała może do klimatu musi się przyzwyczaić
odpoczywajcie :*
Pumelova szkoda, że tak ż grillem wyszło może dzisiaj lepiej będzie? Tylko pogoda nie fajna . ..
Aha też zacznę więcej na Ige narzekać może pomoże
dobrze, ze Miki grzeczniejszy
No u nas Iga wczoraj szybko poszła spać ale jeść chciała co 2h, nie wiem dlaczego tak. W kolysce się przekreca w poprzek i zaczyna płakać jak już jej głowa i nogi obijaja o szczebelki no i to ją budzi. Wizyta u fizjoterapeuty ja mam wszystkie mięśnie brzucha dobre nic mi się nie rozeszlo a Iga też wszystko dobre ż asymetria to mamy wszystko kłaść na drugą stronę i łóżeczko też obrócić w drugą str. W ogóle mówił żeby jej nie pionizowac tylko trzymać jak fasolkę i tak na ręce jak Monti kiedyś pisała a jak chce pionowo to wtedy ja muszę się bardzo do tyłu odchylic albo na łóżku - półlezaco. Dlatego że dziecia powinny pracować mięśnie na plecach a nie więzadła (czy jakoś tak ) bo później są problemy z plecami.
Misia super, ze pospalas ja teraz 3h spałam
Też od jutra wracam do planowanego dnia bo szpital nam to zaburzyl
tylko , ze my po 10 zawsze spacer a pogoda coraz gorsza będzie no nic mąż się śmieje, ze kalosze stoją w szafie już 2lata to będą dobre haha