pumelova
Fanka BB :)
Emol ja myślałam o wypełnieniu piersi a nie o samych rozstepach ;-) faktycznie sporo
Ja nie wiem ile moja waży bo jej jeszcze nie wazylismy
Monti nie do końca ogarniam, jesteś w stanie zrobić fote jak ja trzymasz?
Jedna ręka czy dwoma?
Aim moja bardzo ulewala jak zaczęły dzialac kropelki, polecono nam nutriton ale z tym tyle zachodu żeby podawać przed karmieniem że dalam tylko parę razy (i tak ulewala) i generalnie samo przeszło po tygodniu - fizjoterapeuta uważa że to dzięki ćwiczeniom bo młoda ma nieprawidłowe napięcie mięśniowe na brzuszku i jego zdaniem dlatego ulewa a jak zaczęliśmy ćwiczyć to przestala. Ale nie mam porównania to nie wiem. Teraz ulewa rzadko i raczej jak mąż nosi bo on ja tak dynamicznie podnosi
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja nie wiem ile moja waży bo jej jeszcze nie wazylismy
Monti nie do końca ogarniam, jesteś w stanie zrobić fote jak ja trzymasz?
Jedna ręka czy dwoma?
Aim moja bardzo ulewala jak zaczęły dzialac kropelki, polecono nam nutriton ale z tym tyle zachodu żeby podawać przed karmieniem że dalam tylko parę razy (i tak ulewala) i generalnie samo przeszło po tygodniu - fizjoterapeuta uważa że to dzięki ćwiczeniom bo młoda ma nieprawidłowe napięcie mięśniowe na brzuszku i jego zdaniem dlatego ulewa a jak zaczęliśmy ćwiczyć to przestala. Ale nie mam porównania to nie wiem. Teraz ulewa rzadko i raczej jak mąż nosi bo on ja tak dynamicznie podnosi
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom