reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

Nie przyjęli bo tło nie było aż tak białe myślałam że oszaleje tam, oni chyba nie wiedzą jak się robi zdjęcie z takim małym dzieckiem :crazy:
No u mnie też będzie mąż z nią wchodził do wody a ja będę patrzeć:)

Ola W super zdjęcie :D

Olisia ja dostałam nowy telefon :)

reklama
Olisiaa ja na bieżąco z macierzyńskim, wczoraj byłam. U nas potrzebne zaświadczenie ze szpitala o urodzeniu, wniosek i musiałam zostawić oryginał aktu urodzenia, potrzebny do wglądu, ale może u was wystarczy ksero. No i zależy kto zgłasza do ubezpieczenia to Pesel musisz mieć.

Emol współczuję Ci tych rozstepow. Tymbardziej dziwne bo młodziutka jesteś to.skora powinna być bardziej elastyczna. Ale geny to geny.

Ewella ale u nas to tata będzie chodził na basen, niech ma jakieś zajęcie żeby mu przykro nie było:p każdy weekend to kolejny dzień kiedy Twój mąż ma szansę oswoić się z Iga:-) trzeba czasu żeby się poznac;-)
Czemu nie przyjeli???

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Jak czytałam cena 200 zł od rozstepa -.- to ja się nie wyplace bo 11 na jednej piersi, 20 na drugiej a jeszcze na plecach i biodrach mam, o tylku to nawet nie myślę :/

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

Właśnie u nas była polozna. Artur waży 4400 czyli przybrał 55 gram a dobę czyli prawie 2x wiecej niz norma (30 gram). Ostatnio przybieral tylko 25gram na dobę czyli trochę za mało. A teraz za dużo. Pewnie przez te upały, ciągle cyc to i taki efekt. Też tak jest u was?
Przez miesiąc Artur przybrał 950 gram.

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

Ola w. Moja magiczna metoda na kłopotliwe bączki to położyć mają na przedramieniu na brzuszku, tak żeby zapisały jej ręce i nogi, dłonie trzymaj buzię. U mnie z awanturki w 3 minuty uspokaja się I zasypia w tej pozycji [emoji6]
Zawsze pomaga ja ją tak ponoszę.

My wizyte na bioderka mamy kilka dni przed ukończeniem przez mała 2 miesięcy.

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Emol z tym ważeniem czasami trudno coś powiedzieć bo to o gramy chodzi a ciężko u takiego bobasa robić to w zawsze takich samych warunkach czyli na czczo, przed jedzeniem rano bez ubrania [emoji23] może nie wykupkany był i to mu trochę podciągnęło wagę? [emoji6]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Monti czytalM o tym. Niestety to jest pozycja, ktora mnie stresuje :D jakos nie widze sie w tym. Nie czuje sie pewnie

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ja też pierwszy raz się bałam. Ale pediatra mi to podpowiedziała. Przełam się bo to naprawdę przynosi ulgę maluchom, a nam rzeźbi mięśnie [emoji12]
Ja biorę tak mała z lezenia. Przykładem do niej rękę i druga przekrecam ją tak żeby się wpasowała na przedramie. Jak zobaczysz raz jak małemu zmienia się buźka i jaka ulgę mu przynosisz to momentalnie uznasz to za jedną z ulubionych pozycji [emoji6]

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry