reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

reklama
No Olisiaa super, doczekałaś się! Czyli widzisz, cewnik jednak pomaga :-) :)

L je, chłopaki śpią, a mi oczy się zamykają. Nie powinnam marudzić, bo L tylko wstaje ok 1 i ok 4 na mleczko i qpę w nocy i lulu, ale ten taki wyrywany sen zaczyna mi doskwierać. Plus taki, że zasypiam teraz bez żadnego problemu o każdej porze i w każdym miejscu:-p

Abed sprawdziłam - nic nie wpisała ale u mnie w książeczce nie ma miejsca na wage.. Swoją drogą opisała tylko jedna wizytę w książeczce, a była 2 razy plus pisałam jej smsa że wszystko ok. Mam nadzieje ze mnie nikt scigal nie będzie za brak wpisu, ja jej podpisałam 4 wizyty.
Jak nocka, lepiej?
Gratuluję 3 tyg [emoji173]

Ola W uswiadomilas mi że przestałam się tak pocic w nocy! Budzilam się mokra na początku i w sumie przeszlo.

Aniek mi się chce jeść zawsze i wszędzie. Upał nie Upał, taki typ;D
Gratuluję 3 tyg [emoji173]

Misia haha biedny Grześ. Ja już położnej podpisałam 4 wizyty na pierwszym spotkaniu i splawiam ja smsami.
Ja miałam wczoraj dokładnie to samo! Normalnie je 3h dziennie od 2 tygodni a wczoraj jadła 5h. Coś jest na rzeczy. Tyle dobrze że w nocy spala bo ja byłam wykończona o 23.
Ciekawe ile to potrwa..

Chybra nie miałam tak

Aniek mam nadzieję że opieka do mnie nie zawita - pewnie nie skoro ja jej podpisałam wizyty;-)

Przyszła mamusia kciuki za wywołanie dziś :-))

Paninka widzę hormony Tobą miotaja jak chcą:* mam nadzieję że dziś wyjdziesz do domku:-)
A wy tak do skutku (syna) będziecie się plodzic?:D:D

Kasia831 może gondola jest dla niej za duza? Wreszcie tam jakiś kokon żeby się czuła otulona:-) ja też tak miałam na początku że nie robiłam w domu nic poza karmieniem i gdyby nie mąż to bym się nawet nie wysikala. Ale ogarnęłam się z czasem:* nawet jem coś jak go nie ma ;-)))
Ja sprawdzam tylko na karku i najczęściej jest gorący bo młoda lubi chlodek
Super wynik w pasie!

Emol jak tam kupa, była?

Olisiaa gratulacje! [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]

My wczoraj po ciężkich bojach wyszliśmy na spacer bo tatuś oczywiście potrafi uspokoić dziecko (bo nie ma cyca) i 3h spacerowalismy. Potem kąpiel cyc ryk ćwiczenia cyc ryk cyc.. i tu zasnęłam nie wiem jak długo ja usypial :D ale w nocy spala - 2:30 karmienie, 6:30 karmienie[emoji173] ale wygarnelam mężowi że ja rozumiem że on chodzi do pracy ale ja też jestem cały dzień na nogach a nie śpię w nocy ciagiem a on spi. To ja usypial:p

A w ogóle zagadalam nt pożycia małżeńskiego żebyśmy poczekali do wizyty u gina (mam dopiero za 3 tyg) to mój mówi ok ok byleby było bezpiecznie żebyśmy nie zaszli hahaha biedny już nie jest taki rodzinny :d

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Pumelova cieszę sie, ze sie na cos przyszłam [emoji23]
Ja jeszcze odrobine sie poce w nocy, ale juz tylko na głowie. A wczesniej to spałam na ręczniku, bo nie szło normalnie... :) z 2 str wtedy szybciej chudłam ;p

Co do jedzenia mam podobnie [emoji23] w upał chce mi sie bardziej pic, ale nie psuje mi to wcale apetytu ;p i wcale nie jem wtedy tylko zimnych rzeczy, na ciepłe tez mam ochote :D

A moja położna ma mnie w D... poszła na urlop i nie wiem czy zamierza jeszcze przyjsc :D powirdziala tylko, ze jK cos to moge dzwonić :D

Moj wczoraj nie umiał jesc. Leciało mu bokami (karmimy sie butelka), krztusił sie.. albo jadł łapczywie i sie krztusił bardziej. No masakra :) najlepiej jadł przez sen.
Zobaczymy jak dzis bedzie.
TerZ (poza tym ze boli mbie głowa) jest fajnie, bo pada, wiec rześko, ale potem ma byc 30 stopni, wiec po deszczu to bedzie hardkor... :)

Olisia gratulacje :)
Przyszła mamusia kciuki!

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry