reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

reklama
Ej ale mi chodzi o wózek parasolkę:-D

Mleko w szpitalu było hipp, w domu podaję bebilon ha przez to, że K jest alergikiem.

Haha! Woodstock, coś pięknego, bardzo chętnie, ode mnie z kieleckiego jak co roku jadą3 autobusy:blink:

Kurde ale dowaliłam dziś. K chciałam wziąć na ręce i tak mnie ścięło, że przez godz miałam mega skurcz na dole:-( :( Po 2 apapach usnęłam i teraz nadal to czuję. Jutro mąż wraca do pracy ehhh. Boję się, że zrobię sobie krzywdę. Jeszcze ze 2 tyg nie powinnam dźwigać.
A tak w ogóle ktoś wie co może się stać gdy przecholuję?

Ja już nie wiem jak to dziecko wydusic z siebie :D sobotnie porządki nic nie pomogły to się wzięłam za zamiatanie kostki dzisiaj a strasznie opiaszczona bo taras mamy wyżej i ta górka ziemi między tarasem a kostka strasznie się zmyla. Właśnie wyszłam spod prysznica.
Dziewczyny iść jutro na ktg ( nie chce mi się) czy od razu na patologie?? Skierowanie mam, nie chce przeciagac a ktg nic mi nie powie po przyjęciu pewnie też mnie podłącza a to jeden i ten sam szpital... co robić?? 01.08 idealna data :D

Paninka87 jak masz skierowanie to bym poszła do szpitala, tam cię zbadają to będziesz wiedzieć coś więcej a samo ktg i tak nic nie da. Na kiedy masz/miałaś termin. Z drugiej strony i tak jutro cię od razu nie wezmą na wywołanie ewentualnie dadzą cewnik i tak jak u mnie na drugi dzień będą działać.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Paninka87 ja miałam na 26 lipca i mam się zgłosić normalnie na izbę przyjęć a oni mnie skierują do góry na piętro tam gdzie jest oddział gin-pol i już tam się zajmą i mnie na salę wyślą
Nie wiem jak to u was w szpitalu się odbywa, ale u mnie właśnie jest na ogólną IP szpitalna a nie na oddzialowa, albo na sor trzeba isc

Przyszła mamusia jak ci mija pierwszy dzień w szpitalu, ja już trzęsę gaciami, mam stresa, a jeszcze mąż mnie dobija że Ola będzie tęsknić i już mam łzy w oczach. Mam nadzieję że się jutro nie porycze z tego stresu. Bo ja tak właśnie płaczem na stres reaguje

reklama
Dziewczyny w dwupaku wsio będzie ok:*
Zaliczyliśmy wieczorem pierwszy spacer, ryczała jak nie wiem co przez chwilę ale wzięłam na rączki, wytłumaczyłam gdzie jesteśmy i usnęła zadowolona hehe i stykło mi w mózgu że powinnam ją pakować w rożek bo mega się trzesla tak luzem pod kocykiem i nie wiedziałam o co chodzi.Od 2 gdz pięknie w rożku śpi i nas nie woła.Bo normalnie to tylko na rączki...wogóle mój mózg jest jeszcze mniej sprawny niż w ciąży shit:/ mega dużo czasu zajmuje mi żeby coś zajarzyc za to mega dobrze jarze moje dziecko hehe

Napisane na ASUS_Z00VD w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry