reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

reklama
Ej ale mi chodzi o wózek parasolkę:-D

Mleko w szpitalu było hipp, w domu podaję bebilon ha przez to, że K jest alergikiem.

Haha! Woodstock, coś pięknego, bardzo chętnie, ode mnie z kieleckiego jak co roku jadą3 autobusy:blink:

Kurde ale dowaliłam dziś. K chciałam wziąć na ręce i tak mnie ścięło, że przez godz miałam mega skurcz na dole:-( :( Po 2 apapach usnęłam i teraz nadal to czuję. Jutro mąż wraca do pracy ehhh. Boję się, że zrobię sobie krzywdę. Jeszcze ze 2 tyg nie powinnam dźwigać.
A tak w ogóle ktoś wie co może się stać gdy przecholuję?

Ja już nie wiem jak to dziecko wydusic z siebie :D sobotnie porządki nic nie pomogły to się wzięłam za zamiatanie kostki dzisiaj a strasznie opiaszczona bo taras mamy wyżej i ta górka ziemi między tarasem a kostka strasznie się zmyla. Właśnie wyszłam spod prysznica.
Dziewczyny iść jutro na ktg ( nie chce mi się) czy od razu na patologie?? Skierowanie mam, nie chce przeciagac a ktg nic mi nie powie po przyjęciu pewnie też mnie podłącza a to jeden i ten sam szpital... co robić?? 01.08 idealna data :D

Paninka87 jak masz skierowanie to bym poszła do szpitala, tam cię zbadają to będziesz wiedzieć coś więcej a samo ktg i tak nic nie da. Na kiedy masz/miałaś termin. Z drugiej strony i tak jutro cię od razu nie wezmą na wywołanie ewentualnie dadzą cewnik i tak jak u mnie na drugi dzień będą działać.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Paninka87 ja miałam na 26 lipca i mam się zgłosić normalnie na izbę przyjęć a oni mnie skierują do góry na piętro tam gdzie jest oddział gin-pol i już tam się zajmą i mnie na salę wyślą
Nie wiem jak to u was w szpitalu się odbywa, ale u mnie właśnie jest na ogólną IP szpitalna a nie na oddzialowa, albo na sor trzeba isc

Przyszła mamusia jak ci mija pierwszy dzień w szpitalu, ja już trzęsę gaciami, mam stresa, a jeszcze mąż mnie dobija że Ola będzie tęsknić i już mam łzy w oczach. Mam nadzieję że się jutro nie porycze z tego stresu. Bo ja tak właśnie płaczem na stres reaguje

reklama
Dziewczyny w dwupaku wsio będzie ok:*
Zaliczyliśmy wieczorem pierwszy spacer, ryczała jak nie wiem co przez chwilę ale wzięłam na rączki, wytłumaczyłam gdzie jesteśmy i usnęła zadowolona hehe i stykło mi w mózgu że powinnam ją pakować w rożek bo mega się trzesla tak luzem pod kocykiem i nie wiedziałam o co chodzi.Od 2 gdz pięknie w rożku śpi i nas nie woła.Bo normalnie to tylko na rączki...wogóle mój mózg jest jeszcze mniej sprawny niż w ciąży shit:/ mega dużo czasu zajmuje mi żeby coś zajarzyc za to mega dobrze jarze moje dziecko hehe

Napisane na ASUS_Z00VD w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry