reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Olisiaa u mnie też zależy kto jest. Są tacy przy których wyciagam cyca i tacy co wychodzę. Ale wcześniej myślałam że będę zawsze wychodzić.
Katja tez miałam problem z zatokami ratowalam się ibupromem. Nie plukalam bo był tylko ból przy dotyku i pochylaniu.
Aim juz se trzy razy obcinalam Grzesiowi paznokcie, rosną skubancowi migiem , tez bym tak chciała.
Próbuje się spakować, nie jest lekko. Będziemy tydzień, albo dwa zależy czy Grzesiowi podpasuje i nie mogę się ogarnąć z tymi akcesoriami najbardziej.

Napisane na MHA-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Katja nie wiem jak że skroniowymi ale czołowe ładnie mi oczyściło. Pacjenci zadowoleni z tego preparatu, zima bardzo często kupują

Dziewczyny a jakie mleko modyfikowane podajecie, co podawali w szpitalu. Jestem ciekawa opinii. Wiadomo że każde dziecko inaczej reaguje ale jestem ciekawa. Ze starszą dawałam Bebiko było ok ale jak odpowiednio zamieszkałam, bo wstrząsając butelka zawsze miała kolki bo się bardzo pienilo.

Właśnie rozmawiałam z gin jutro przed 8.00 mam być w szpitalu, pewnie założą mi ten cewnik i albo się ruszy a jak nie to w środę kroplówkę i na porodówkę.
Także najprawdopodobniej będziemy sierpniowkami

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Katja to wlewasz do jedej dziurki a wylatuje druga czasem i do gardla wleci okropienstwo.ale skuteczne.im.szybciej tym.lepiej.

Napisane na LG-D605 w aplikacji Forum BabyBoom

Już jestem na sali po 3 godzinach kolejki na sali przyjęć. Jestem po ktg, badaniu ginekologicznym, jak to powiedział lekarz, ale dopiero jak zapytałam czy rodzę to odpowiedział ujście zamknięte. Aha i jeszcze po pobraniu krwi. Z oddziału nie można wychodzić, zapytałam czemu to usłyszałam, że ciężarne nie wychodzą, że mają leżeć w łóżeczkach wszystko na ten temat. Idzie się załamać.:-:)-(

Olisia ja używam enfamil. To podawali w szpitalu ale jak czytałam opinie to również mówią, że to jedno z bogatszych mlek w składniki odżywcze. Więc wolę zapłacić kilka zł więcej ale mieć dobrą jakość. Nie mamy problemów w baczkami i kolkami.

Sent from my HTC Desire 820G PLUS dual sim using Forum BabyBoom mobile app

Karuzela 90 ml mm to nie tak dużo u mnie znacznie więcej. Jednak póki co to główny składnik diety. Cyc póki co jako przekąska przed obiadkiem :(

Misia, dzięki :)

Pumelova każde wsparcie mile widziane! Dzięki [emoji5]
Ciemiączko masz tak mniej więcej nad czółkiem na środku :p położna i lekarze na pewno je macali żeby sprawdzić jak jest duże, to to :D miękki element czaszki [emoji12]

Olisiaa ja poki co daje bebilon profutura. Nie ma po nim problemów żadnych.

Przyszła mamusia trzymaj się, bedzie dobrze[emoji5]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Aim piona [emoji23][emoji23][emoji23] moj od rana zasnął raz na dluzej z wycieńczenia po aspiratorze. A potem ok 15 na uwaga... 15minut! :/ i znowu jazda...
Nie siem ile taki noworodek 3tyg powinien spac, ale na pewno wiecej niz śpi... zwłaszcza jak sie drze non stop.

Abed- dziękuje, mam nadzieje, ze masz racje i minie :)

Zapisałam nas do neurologa, ale dopiero na za miesiac.... w inne miejsca jie udało mi sie dodzwonic

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Hej Dziewczyny [emoji3]

Trzymam kciuki za wszystkie w dwupackach. To już chyba kwestia tygodnia, i wszystkie będziecie tulily swoje maleństwa. Nie stresujcie się (stres szkodzi Wam, Maleństwom i otoczeniu wokół), a spróbujcie jak najwięcej sobie teraz przyjemności zapodac (choćby domowe spa).

Pumelova - dzięki za tego linka do mamabear. Wczoraj właśnie pomyślałam sobie o jakimś gadżecie jak przyszło mi karmic na placu zabaw, i wszędzie full ludu (na szczęście byłam z koleżanką, wózek zaslonil mnie z jednej strony, z drugiej ona).
Cieszę się, ze nastały u Was dużo lepsze czasy.
I my nie lapiemy się na żadne dodatki poza 500+, i ubezpieczenia.

Ola - przesyłam buziaki [emoji8] [emoji8] [emoji8]. Oby z każdym dniem było u Was tylko lepiej. Miałam pisać o tych nerwach i stresach w ciągu ciąży (a tego miałaś sporo, począwszy o usg, kończąc na wyczekiwaniu akcji porodowej), no ale sama o tym napisałaś, więc nie będę się powtarzać. Mam nadzieję, że traficie na mądrych speców, którzy pomogą w ogarnięciu płaczu i snu u Kuby.

Misia - współczuję tego wlamu u Rodziny.
A powiedz mi - jak Wasz pępek?

Chybra - gratuluję spadku wagi - pięknie [emoji106]. No i podejście masz świetne przy tej dwójeczce [emoji3]. To co - lecimy na Woodstock? [emoji6]

Aniek - matko [emoji33], tos sie miała z 1 porodem.
Twój mąż sam Ci sukienkę kupił? No Anioł nie chłop! [emoji3]. Mojemu do głowy by to nie przyszło.

Do góry