reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Aniek te w zielone wzorki maja zielone opakowanie. A biale to sa premium care
1501331636-aaaaaa.jpeg

W styczniu w tym roku prezydent wprowadzil becikowe od miasta zeby mlodzi nie uciekali do duzych miast. Polozna mi podpowiedziala bo nie mialam o tym pojecia.

Ostatnia edycja:
reklama
Aniek nie mam pojęcia... pójdę dopiero zapytać jak urodze, ostatnio skladalam elektronicznie przez konto bankowe :D nawet nie pamiętam co tam wysylalam...

Aniek Grześ ma takie białe pryszczyki na nosku, jak go karmie to mnie strasznie kusi przy nich pogrzebać, ale się hamuje :)
Liluli fajnie Wam, dodatkowa kasa zawsze się przydaje.
Wywietrzylam syna na tarasie i znowu spożywa, chłopak jak w zegarku, godzina piętnaście lub trzydzieści śpi i
cyc, w nocy dwie i pół lub trzy.
1501333603-aaaaaa.png

Się zastanawiam czy się najada. Za to zaczął odbijać po jedzeniu i kilka razy mu się ulało to chyba znaczy że powietrze łapie?

Napisane na MHA-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

Liluli dzięki bardzo mi pomogłaś z tymi pamperami.
Fajnie jak wskoczy dodatkowa kasa. U nas tego napewno nie ma.

Misia broń boże nie gmeraj. mojemu synkowi też wyskoczyły i jak już zaschły, to takie jakby suche wągry wychodziły na zewnątrz i mnie pokusiło, jeden odstający wyjęłam, do dziś ma tam ślad taki ciemny. Nawet robiłam badanie tego miejsca, bo myślałam że to jakaś niebezpieczna zmiana.

Aniek42 te z lewej to na pewno premium Care bo sprawdziłam, a te z prawej to na bank te w zielonym opakowaniu. Mam je też tylko schowane do góry do szafy bo mam zapas

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Kasia gratulacje. Niech Emilka zdrowo rosnie.
Też lubię New yorker ale nie pogardzila bym zakupami w New looku <3

Artur po wczorajszych ekscesach dzisiaj odsypia. Chwila cycka, trochę niezadowolony bo pierdki ale to nic w porównaniu z dniem wczorajszym. Jak płacze bo glodny to łzy mu plyna. Jak czytałam tak wygląda po pierwszym skoku rozwojowym. Teraz tylko czekam na usmiech

Olisia ja miałam. Trochę nieprzyjemne ale bardziej mi przeszkadzało w siadaniu i chodzeniu po korytarzu bo to tak dynda przy nodze i czułam uwieranie. Ale mi prawie wypadl. Ledwo się trzymał więc swoją funkcję spełnił

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

Aniek ojoj od 2 to faktycznie ciezko. Mam nadzieje ze udalo Ci się jeszcze odpocząć w ciągu dnia :*
Jeśli chodzi o macierzyński to nic nie składałam tylko jeden wniosek do pracy że biorę urlop a wypłatę dostałam w ten dzień co zawsze - Agatka urodziła się w dniu mojej wypłaty:D
Moja też ma pełno krostek ale lekarka powiedziała że tylko woda przemywac:-)

Liluli ja też się dziwię że mój mąż jeszcze że mną wytrzymuje z tymi humorami;-) jak już nie płacze to wiem że jestem wkurzajaca jak mu coś wypominam. Muszę się ogarnac.
Zazdroszczę becikowego!

Paninka Zazdroszczę czasu i chęci do sprzątania;-)) może trafisz na salę od północnej strony? Ja miałam 50 stopni na sali:D
Będziesz sierpniowka!

Misia oby mu się te drzemki wydluzyly:-) moja w ciągu dnia to robi tak 3 dłuższe tzn po 3h drzemki a w nocy 5-4h x2:-) ogarnia się kobieta. Moja ulewa często ale słyszę jak lyka powietrze. Nie umie się jej odbić:( nawet ten nutriton nie pomaga bo nie chce tego pić

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Szczerze Wam powiem, że ja Octeniseptu nie lubię, u Kacpra mi w niczym nie pomógł.

A trądzik K miał i sam zniknął.

Rodziców już dziś wykorzystałam:blink: Pojechałam tam z K , On się wybiegał, a ja się przespałam. Mąż zrobił risotto w międzyczasie , teraz chłopaki śpią, niedługo ma wpaść chrzestny L , a później zobaczymy. Ja lub mąż wyjdziemy z K na spacer.

L w nocy jadł o o 22,2,4 i 6 więc nie tak źle . Ja chyba za to przesadzam z aktywnością, bo mnie cały dół boli. Muszę zluzować.

Ja dzisiaj uzupełniłam papiery do gopsu. W pon mąż tam wpadnie, do mojej pracy i do mojej ginki. A i jeszcze do pzu wniosek muszę napisać.

Olisiaa skoro masz już rozwarcie to w szpitalu podejmą decyzję czy warto w ogóle się w to bawić .

Dziewczyny a czy Wasze maluchy nie mają od tych premium care uczulenia? Bo mój jak w nich był przewijany, to miał tyłeczek ogień... przeszliśmy na dade i pupka idealna, bladziutka.

reklama
Do góry