Doszło do tego że jak młoda śpi to się chowam w drugim pokoju bo czytałam że ona czuje zapach mleka haha. Wykańcza mnie dzis, kąpiąc się pod prysznicem przekrzyczala wodę i taka mokra musiałam lecieć bo aż zachrypla. Niepotrzebnie się mylam bo jak już się ubralam to ulala i na bluzkę i na biustonosz swiezutki. Nie Ma sensu się myć:/
Dziewczyny pytanie nr 1 - Wam też tak wypadają wlosy? Wprawdzie myje teraz co 3 dni a nie codziennie ale lecą mi garściami gdzieś od tygodnia. Czytałam że to później miało nastąpić.
Pytanie nr 2 - do którego tyg budzicie do karmienia? Ja moja budzę w nocy tak co 5h bo się boję że trzeba i wczoraj 2h potem nie umiałam jej uspac. A nie chciała jesc bo spala slodko. Budzić czy nie budzic? Wiadomo że zależy o której ostatnie karmienie, wczoraj było o 21;-)
Chybra mam nadzieję że wszystkie kontrole wyjdą dobrze :-) u nas też już się zaczęło chodzenie po lekarzach - kontrola bioderek, fizjoterapeuta itd;-) ah Ty przynajmniej wiesz co Cię czeka! Czemu mi nikt nie powiedzial?
Powodzenia!
Przyszła mamusia dobra waga co ten lekarz chce :-) 4kg to jest dużo! Już niedlugo:* mnie też bolał brzuch jak na okres pod koniec ciąży
Misia pamiętasz pisalam ci o znajomych którzy robili zabieg usunięcia zylaka tak.jak Twoj.maz - to.oni zaszli i jak się okazało tydzień przed zabiegiem! I będą blizniaki[emoji173]
Udanych odwiedzin:*
Widocznie masz fajne mleczko które się wchlania:-)
Alex moja śpi w nocy od samego początku i też mam problem jak w ciągu dnia jadła co godzinę a w nocy co 4:/ odciagalam laktatorem jak już było bardzo zle.
Bab chociaż jedną która się cieszy że jest jeszcze w ciazy! ;-) i dobrze! I wyśpij się na zapas haha
Aniek ogarnij sobie jakikolwiek fotel! Ja mam niewygodny więc wcislam na niego rogala ciazowego i siedzę jak królowa bona. Nie wyobrażam sobie na lozku!
Też większość czasu chodzę w spodenkach i biustonosz sportowym bo co się ubiorę to na mnie ulewa.
I ten problem z pediatra- wspolczuje. Przydałaby się swieza krew!
Kasia832 szkoda że nie poszło ale już się zaczęło chociaz:-)
Olisiaa żebyś zdążyła w lipcu
Aim jutro będzie lepiej! A co się dzieje?
Kylesa w koncu odciagnelam do butli wymieszałam tam ale nie chciała ssać więc podałam jej to lyzeczka. Zobaczymy jak zadziala. Z butli łatwiej ale nie chce mi się odciągnąć pokarmu, te 20ml to odciągne chyba że płacze
Maziajka 4h! Ja bym się kimnela w aucie. Zazdroszcze
ale za tydzień umówiłam się na zakupy z kumpela! Wyobrażasz sobie?!
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom