reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

U mnie za to noc dość niespokojna. Najpierw ładnie przespał ponad 3h, a potem się budził co 1,5 godziny. Masakra. Ja chodzę jak zombie. Mam nadzieję że zaraz zaśnie i będę miała chwilę na ogarnięcie się..

Paninka, ja mam usztywniany dwa rozmiary większy. Kupiłam dopiero po porodzie.

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Zuza87 GRATULACJE :) śliczyny :)

Patuszka89 Aniek42 wszystko to już próbowałam i jenen sutek nie bardzo chce się zagoić :( ostatnio ulgę przynosi zmiana pozycji karmienia :) z pod pachy i na leżąco, wtedy inaczej go łapie i jest mniej bólu :) polecam jeśli dalej macie problem

Alex_87 to fajna ci się Pani trafiła do pomocy ;) a przynajmniej wiesz że masz fanego faceta :)

aha83 wytrwałości i cierpliwości życzę, i łączę się z bólem marudzenia :(

paninka87 u mnie mięki, usztywniany jeden kupiłam i na razie nie załozyłam :( ale nawał się jeszcze nie skończył więc jest nadzieja

widzę że nie tylko ja nie wyspana przez małego... jakiś nie spokony był... jak by go brzuszek bolał, zaczeliśmy delicol podawać za radą położnej, czekam na poprawę...

Dziewczyny jaką jestem szczęśliwa. Była położna i zważyła Artura. W ciągu 5 dni dobrze by było gdyby Artur przytyl z 3350 do 3550. (waga urodzeniowa 3450) a tu szok bo waży 3690! Czyli nawet lepiej, ale kosztem chodzenia jak zombie bo karmienie co 2h. Teraz mogę karmić małego co 3-4 przez co jestem taka szczęśliwa ze będę mogła się bardziej wyspać i nie będę miała wyrzutów ze śpiącego dziecko budzę.

Sent from my HTC Desire 820G PLUS dual sim using Forum BabyBoom mobile app

Ostatnia edycja:
Chcialam was zapytac bo oszaleje... jak bylyscie pod koniec ciazy swedzil was brzuch? Ale tak konkretnie ze nawet w nocy sie.budzilyscie i byla ogromna potrzeba drapania? Od ok 2 tyg mam takie rozstepy na brzuchu, rozchodza sie od pepka we wszystkie strony i masakrycznie.swedza... jak podrapie to potem czerwony jak burak a jak taki podrapany posmaruje to szczypie. Nerwica mnie bierze...:growl:

Madwoman tak swedzial, ale to podobno normalne. Musisz to przeżyć. Podobno jest choroba ze się ciągle drapiesz bo czegoś tam masz za dużo w organizmie ale ona wychodzi w 20 którymś tygodniu wiec u Ciebie trochę za późno.

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

Troche mi lepiej. Tez slyszalam o tej chorobie a takie historie mozna przeczytac na ten temat ze wlosy mimo dlugosci staja deba. Dziekuje

reklama
Paninka ja kupiłam tylko w obwodzie większy i jest ok bo wtedy miseczka też większa. 2 mam wyjściowe bez fiszbin ale spoko są z hm. I 2 mam takie które niby są na noc takie sportowe ale w nich często wychodzę są mega wygodne też z hm.
Te są jak dla mnie extra, wolę ten niż ten usztywniany i wkładek w nim nie widać ale ja mam rozmiar D:p
1501066059-aaaaaa.jpeg

Katja oo widzisz. To tutaj delicol nie ma jak pomóc. A sab simplex może tu pomagać? Bo tez dajesz, nie?
W każdym razie nic nie pomoże w 100% tylko czas.

Linoone współczuję nocki. U mnie dni lepsze gorsze ale nocki zawsze chociaż w większości czasu śpimy

Abed życzę żeby delicol pomógł. Też dawałam;-)

Emol cieszę się że tak ładnie przybrał!![emoji173]

Madwoman swedzial trochę ale tak do wytrzymania no j ja nie miałam rozstępów:* może zrób sobie badania w kier gestozy?

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Do góry