Dziewczyny, po ilu dniach sięgnęli Wam szwy po cc?? Blizna się zaczęła rozchodzić? Chcą mi jutro zdjąć a mam wrażenie że w kilku miejscach może zacząć się rozchodzić.
Czy ktoś więc co oznacza termin "poród under 5"? Coś takiego powiedziała położna do radiologa w trakcie badania Małej jak zapytał o komplikacje przy porodzie i jestem ciekawa co to znaczy.
Jesteśmy po usg mózgu, wszystko jest ok[emoji106][emoji106] Jestem taka szczęśliwa i dużo spokojniejsza[emoji4][emoji4]
Kasia, mąż miszcz komentarza, nie ma co[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Alex, moje gratulacje [emoji323] [emoji323] kolejne Maluszki witamy na świecie[emoji7][emoji7]
Maziajka, trzymam kciuki za Waszą walkę, będzie dobrze [emoji106]
Aha83, odpoczywaj! Zazdroszczę Ci tego wyjazdu[emoji6]
Pumelova, bratowa musiała odciągnąć i zagęszczać pokarm i podawać z butelki. Był zbyt wodnisty czy jakoś tak. Po zageszczeniu problemu zniknęły. W szpitalu położne jej tak doradzily i było ok.
Tak apropos przesądów ciążowych - zgagi nie miałam ani razu, a Mała ma dość długie i gęste brązowe włosy[emoji6]
Paninka - teściowa wymiata[emoji23][emoji23][emoji23] sorry, zmywa podłogę[emoji23][emoji23]
Madziatz, nie doczytałam że jesteście już po zabiegu. Kciuki zaciśnięte, musi być dobrze Kochane[emoji110]
Saba, kciuki zaciśnięte [emoji110]
Integral, gratuluję [emoji323] [emoji323]