Kasiulka to jak masujesz brzuszek i wsadzisz rurkę to potem jak znów masujesz to ja wyciagasz i myjesz zanim ponownie wsadzisz tak? Jak będziemy mieć gazy to spróbujemy ale od wczoraj nie było żadnej kolki a mała sama puszcza baki i strzela kupami metr do przodu
chyba ogarnela chwilowo. Instrukcje już zapisuje :-)))
Katja używam tej apki fajna jest
ale tylko do karmienia, do przewijania używam uwaga - zeszytu [emoji14] tak, notuje kiedy i co robi, ha!
mój mąż chce wiedzieć jakie jest zużycie pieluszek żeby zaplanować wydatki [emoji16]
Mumusia 9 piętro?! Nawet teraz bym się nie wspiela.
Ewella ja na lezaco dopiero w domu ogarnęłam
ale boję się ja tak karmić że jej się nie odbija, wolę miec ja bardziej w pionie albo chociaż główkę wyżej bo ulewamy
Czemu nie gadasz?
Monti to powodzenia bo to chyba ostatnia prosta:-)
Misia rozkreci się bez nawalu:-) ja zaczęłam odciagac przed karmieniem żeby trochę ciśnienie zmniejszyć
to w 5 minut 30 ml mi się zbiera a wcześniej miałam w pol godziny 50 ml więc widzę po sobie że samo się rozkręcilo a piersi mam miękkie nie nabrzmiale.
Ale to pewnie efekt siedzenia 2 dni na cycu.
Zauważyłam że od dziś mamy bardzo ciężkie pieluchy więc mała zdecydowanie więcej je - co sądzicie o skokach rozwojowych? Są czy nie ma, mają z tym związek te zachowania naszych babli że domagają się większej czulosci? Moja dziś jest innym dzieckiem niż wczoraj i wczesniej. I zaczęła wodzic wzrokiem za palcem a nie robiła tego. Naczytalam się hafiji to już wszystko sprawdzam
Liluli spod pachy nie próbowałam ciekawe. Ale to chyba też będzie mocny wyplyw? Ja muszę karmić tak żeby było na przeciw grawitacji - jak ja przystawie to się opieram na pół lezaco żeby była nad piersia i je spokojnie
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom