reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Aim jaki program? My używamy kalendarza Google ale może jest coś fajnego:p

Saba17 rozumiem rozumiem, ale dziecko nie pamięta z której piersi jadlo ostatnio:D dobrze że tachykardia opanowana :))

Ewella ja już nie wiem ile pije wody ale myślę że dużo:D polecam masaż brzuszka, zrobiłam dziś przy kolce i poszła kupka parę razy taka spieniona że się nie dziwię że ja boli.
Ja dziś byłam pierwszy raz na spacerze sama i oczywiście plakala pół drogi:D

Ola W biedna!:*** ale historia :( śliczny synek Ci to wynagrodzi.. :**

Emol czopki i maść powinny Ci szybko przynieść ulge, jakie masz? Mi pomogły po paru dniach pos-te-ri-san :) jeszcze mam kapsulki cyclo3forte

Kylesa rozumiem;-) nic tak nie zbliża ludzi jak jedna sala w szpitalu haha
kciuki!!!!!

Pola gratulacje!:*

Ika moze jej rośnie bilrubina dlatego taka senna. Ciężko jest dobudzic, nie mam nawet dobrej rady bo wszystko robiłam i i tak zasypiala przy zoltaczce.

Dziewczyny które mają problem z brzuszkami, polecam masaże:-) palce wysmarowane oliwka i zgodnie z ruchem wskazówek zegara wokół pępka (bo nam jeszcze nie odpadl). Mojej wymasowalam i poszły kupki!

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
U nas na spacerach nie ma płaczu. Wczoraj ponad godzinę leżał i patrzył, nie spał,ale ciuchutko był :)

Ja sama zapominam, z której piersi dawalam ostatnio :p często muszę wymacać , która pełniejsza :D

Mój brat jedzie jutro do Niemiec, mam nadzieję,że znajdzie aptekę i kupi nam sab simplex !

My dziś cały dzień na marudzeniu , bólu brzuszka się pozbyliśmy (infacol i masaż brzuszka), ale maluszkowi chce się dziś mamy po prostu ! Co chwilę go biorę i przytulam, wtedy się wycisza.

Przed chwilą wciągnęłam mięcho z kebaba we wrapie z samą sałatą ;) Prawie zdrowe :p brakowało tylko sosu czosnkowego,ale ... dla dobra sprawy nie będę już ryzykowała.

Paalinaa jesteśmy na podobnym etapie ;D mi jutro kumpela kupi kropelki ale musi je wysłać kurierem więc nie wiem na kiedy dotra. Moze.sprobuje coś co można u nas.kupic:) masaż jest fajny ale czytałam że lepiej go robić profilaktycznie - ale kiedy? Przed karmieniem mała jest głodna a po nie powinno się masowac:D muszę wyczaic. A tak jak już boli to najlepiej się wtulic w mame.[emoji173]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Kylesa - czeka mnie to we wtorek jak nie urodzę sama!:)))) takze wiem co czujesz bo mam nadzieje ze mała czuje moj stres i wyjdzie wcześniej! Trzymam kciuki[emoji1421][emoji1421][emoji173]️

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ciekawe co u Patuszki.. ktos cos wie? Ostatni post był chyba o baloniku 2dni temu ,pewnie juz tuli swoją Antonine[emoji173]️

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ale dzień mi zlecial... Dziś dzień odpoczynku, ploteczek. Rano przyjechała mama żeby powiesić mi zaslonki... jedna zdążyła wybrudzic więc musialam jeszcze raz wyprać :p pozniej wpadły kumpele z dziećmi. Dzieciaki pobawily się najpierw w domu, później córka jednej poszła do sąsiadki a młody usnal w naszym nowym wózku więc spacerowka już ochrzczona. Mogłyśmy swobodnie rozmawiać. I tak zlecialy 4 godzinki. Pozniej wpadła jeszcze jedna kumpela która wyrwala się od dzieciaków a mamy w tym samym wieku. Niedawno pojechała. Wczoraj mi nie brakowało dzieci, ale dziś już tak bo nie mam co robić :D zjadłam dziś mnóstwo słodkiego ale jutro chyba zamowie sobie fast fooda :D z resztą naszła mnie ochota na leczo i mam zamiar nagotowac bo dla siebie samej nie szykuje obiadu a jutro wieczorem wraca ekipa.

Ola ale historia dobrze że wszystko ok, a Mały cudny :*

Pola gratulacje :*

Ja używałam dla każdej smoczka Nuk i teraz też mam :D

Pumelova ok spróbuję z masażem może się uda :) ja też byłam sama na spacerze ale jak już zaczynała się wiercic to szybko szłam koło bloku i tam chodziłam :D

Dzisiaj u pradziadka była grzeczna, ale jak pojechaliśmy do teściów spała a teść zaczął ją wołać głośno prawie krzyczał IGAA!! I się obudziła i w płacz masakra... później mówi no nie wyobrażałem sobie, że ona tak płacze ehh.. następna wizyta w odległym terminie :p

Życzę wszystkim przespanej nocy !

reklama
Do góry