reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Pumelova witaj na dyżurze karmiących [emoji38]

U mnie Miki dopiero pierwszy raz wstał od 21 [emoji44] ale jestem wyspana [emoji2]

Emol to może jeszcze nie wszystko stracone i rozkręci się Arturem z cycowaniem [emoji6]
Haha:D u mnie gorzej bo była kolka o 22:/ szlag mnie trafi. Mała powietrze lyka jak szalona. Na szczęście mąż to ogarnął i wychodzil az zrobiła kupę i ja dopiero teraz wstałam. Ale pojadla 7 minut i zasnęła. Oby zasnęła ladnie..

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Aniek gratulacje, jaka Maja miała wagę urodzeniową i jaka duża?
Abed gratulacje, jak się czujesz?
Tymuniek jaka ślicznotka. Też się boję że będą problemy z moją 5cio latka jak wrócę ze szpitala. Niby się cieszy i czeka ale pewnie zazdrość będzie

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Aniek, Abed gratulacje :* niech maluszki zdrowo się chowaja.

Moja ekipa domowa właśnie wyjechała i pewnie nie zasne za szybko... sama na placu boju 3 dni, jedynie się cieszę na całe łóżko wolne :)
Pogoda barowa brrr zimno, wieje i leje.
Młoda się bała ze jej nie zabiorą i tylko mówiła 'poczekajcie na mnie'... slodziak mój za nią będę tęsknić najbardziej :)
Oj zazdrosc u starszakow będzie występować i lepiej jak już na samym początku się uwidoczni bo można to zalagodzic.
My ze starsza z początku mieliśmy luz, nie okazywala nic niepokojącego miała koleżanki jeszcze jak mieszkaliśmy na osiedlu, fajnie bo zawsze ktos na placu zabaw był, no i ona już wtedy do szkoły szła.
Dopiero jak młodsza podrosla zaczęła okazywać zazdrość do tego stopnia że jak je zostawiłam na 5min same to zawsze kończylo się to płaczem młodszej. Takie zaczepki to był sygnał, ja to trochę zignorowałam bo do teraz się nic nie zmieniło. Wiem że za bardzo obarczam starszą.
Inaczej muszę teraz postąpić.
Dawalysie jakiś 'prezencik od maluszka' dla starszego rodzeństwa po powrocie ze szpitala???
Pranie nastawilam to idę spać jeszcze :)

Misia to budziczek mały. Dobrze że tak sobie unormował.

Patuszka pytania są boskie.:-D
Dziś miałam tysiąc sms z pytaniami i ciągle dzwonił tel.oczywiście odbierałam tylko od najbliższych , ludzie nie rozumieją że jesteś słaba i zwyczajnie nie masz siły.
Potwierdzam lipcowe mamusie są piękne!(taka skromna jestem);)
A teściowa naprawdę wybrała idealny termin, brawo!

Paalinaa fryty z maca...ale pojechałaś...:surprised:a ja głodna...

Saba, może cię poobserwują i wypuszczą? A może akcja się rozwinie??

Emol życzę Ci rozkręcenia laktacji. Arturek na pewno załapie o co chodzi. Gratuluję powrotu do domu.

Integral oby mąż szybko dojechał.

Joanna każdy ma inny ból. Jak długo nie przechodzi to lepiej sprawdzić.
Zupełnie jak z moimi teściami.

Olisiaa współczuję. włeśnie tego chciała bym uniknąć, ale wiem że nie zawsze się da.
Moja malutka 3300, długości nie wpisali na karcie, a ja nie pamiętm. Muszę doksiążeczki zerknąć.

Kasia super pomysłowy Twój mąż.
A co do odwiedzin, to niektóre osoby nie mają za grosz wyczucia.

Ewella to super wieści! Na pewno sobie świetnie poradzisz, spokojnie.

Abed gratuluję! To byłaś przedemną;)

Bardzo Wam dziękuję za kciuki i gratulacje . kochane jesteście❤

Chybra to po znieczuleniu podobno.

Ja wcale nie spałam, tak po 10min kilka razy. :hmm:pani która ze mną leży, synuś cały czas płacze i budzi moją Maję. Ona wisi ciągle na cycu, a wydaje mi się że nie mam jeszcze pokarmu. Poprosiłam właśnie pielęgniarkę o mleczko. Majusi wydoiła i śpi jak aniołek(mały kolega też właśnie zasnął)

Witajcie po długim czasie.
Każdej już rozpakowanej gratuluję!

I ja także już po...
Nasza niespodzianka przyszła na świat
5go lipca z wagą 2610 i 49 cm :-)
A ta niespodzianka, to dziewczynka - Matylda

Pozdrawiam
Ewcia serdeczne gratulacje :) to wam corcia niespodzianke zrobila bo z tego co pamietam jeszcze troche czasu mieliscie :)

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Jakie ładne sale co niektóre mają, zazdroszczę[emoji106] U nas to słabiutko, ale obsluga fajna, więc nie jest tak źle.

Tymuniek - jak Mała pięknie rośnie[emoji7][emoji7]

Emol - "staje się krową" padłam[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Ewcia - gratuluję [emoji323] [emoji323]

Dziewczyny, trzymajcie kciuki, dziś mój wielki dzień[emoji4] Poznam dziewczynkę, na którą tyle czasu czekałam[emoji4][emoji4] Jestem podekscytowana i przerażona jednocześnie....

Musi być dobrze[emoji106][emoji106]

Jak coś to wiadomo, relacja online[emoji6]

Do góry