reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

reklama
Aha83 dobra 5 minut nie trzymałam, sprobuje. Niestety (stety dla mnie) odparzen nie mialam więc nie pomogę:D

Emol gratulacje [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173] w koncu się udało:-)) teraz Ci życzę dużo siły:* w koncu możesz tulić swojego skarba:-)

Ewella też tak mialam, a ciagle.tylko budzić budzić żeby bilrubina nie wzrosla. Zwróć uwagę czy się nie zazolca zeby cie z zoltaczka nie puścili. Trzymam kciuki żeby było dobrze wszystko:-)))

Aim jak szybko haha :D musiałas trafić na finisz.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Ale się dziewczyny posypałyście przez weekend :) Chyba jednak coś jest w tej pełni ;) nie pamiętam już komu osobiście gratulowałam, więc wszystkim rozpakowanym mamusiom przesyłam gorące uściski! Wracajcie szybko do formy i cieszcie się macierzyństwem! :* zaczynają się posty o karmieniu, odparzonych dupkach i wiecznym zmęczeniu :happy: nasze forum ewoluuje:D ja nie mam na razie doświadczenia, ale czytam ostatnio blog hafija.pl i staram się dokształcać, puki jeszcze w dwupaku jestem :) Może komuś to pomoże
Link do: Nowonarodzone dziecko bezczelnie siedzi non stop przy cycku! Czyli dlaczego odruch ssania jest ważny i należy go pielęgnować.
Na jutro mam skierowanie do szpitala na wywołanie, ale czuję że mnie odeślą. Nie mam żadnych objawów zbliżającego się porodu. Czasem tylko brzuch pobolewa jak na okres.W sumie mogę jeszcze poczekać :) Mąż złożył wczoraj łóżeczko i komodę z przewijakiem, ja dokończę prasowanie i zobaczymy co jutro powiedzą :)

Pumelova no właśnie nie idziemy bo się zrobiła żółta ja tam nie widziałam :( I co mówisz żeby karmić cały czas i szybciej przejdzie ?

Emol gratulacje!!!![emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji8]

Czapek nie stosowalam w domu wcale. Po kapieli tez.

Pumelova moj Piotr mial smoczka chyba pierwsze 3 miesiace, potem sam wyplowal. Uspokajal sie jak mial przy nosku pieluszke i byl otulony w kocyk.

Ja wczoraj pojechalam na IP. Cos sie zemnie wylalo. Pomyslalam ze to moze saczace sie wody. Sprawdzili co sie dzieje i okazalo sie ze to moze byc infekcja[emoji19] . Skurczow o znacznej sile brak, szyjka zamknieta.

Napisane na LG-P760 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Pumelova no właśnie nie idziemy bo się zrobiła żółta ja tam nie widziałam :( I co mówisz żeby karmić cały czas i szybciej przejdzie ?
Ewella problem jest taki że jak rośnie bilrubina to dziecko jest senne i trudno je dobudzic. To budzenie jest masakryczne bo ja potrafiłam 2h karmić. Będzie Twoja naświetlana? Jakby za długo Ci schodzilo na karmieniu to zagadaj czy nie możesz jej odciągnąć żeby była dłużej pod lampami bo dopiero wtedy kuracja przyniosła u mnie efekty. 3 doby była naswietlana. Ile masz bilrubiny?
Ja też nie widziałam żeby moja była zolta..
Dopiero potem zauważyłam

Ika czytałam ten artykuł, wszystko spoko tylko moja płacze pi chwili ssania więc to chyba nie tylko o ssanie chodzi

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry