reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

Ewella to wiem która:D jest tam może na sali Zuza? Taka blondynka? Była na 2 taka nierozpakowana, czasem gadalysmy. Bardzo nie chciala miec cc, ciekaww jestem jak sie skonczylo:D Może jeszcze jest w koncu ja wyszłam we wtorek:D
Ale miałaś super poród:D

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Pumelova no coś ty nadal leżę z tym głupim balonikiem, ale jest coraz gorzej. Trudno mi zrobić nawet soku bo mam ból jakbym miała sikac kamienie nerkowe. Boli kręgosłup. Spałam od 23 w tym pobudka o 1 i o 3 z powodu bólu bioder jakbym leżała cały dzień na jednej ze stron bez możliwości poprawy pozycji. Odpuszcza jak usiade na łóżku ale po ok 30 min.

Bab myślę że ruszy, ale mój ból duuupy -.- masakra jakaś. A laska obok mnie się zaczęła się odzywać przy ktg. Ale nie często. Jutro jej robią indukcje och Przynajmniej ona w ogóle nie krwawila, przy baloniki i podobno powinnam coraz lepiej się czuć z tym balonikiem, a ja chyba gorzej czyli może się tam rozwiera. Nie mam pojęcia. A co jak co na nocną zmianę położnych nie mogę narzekać, takie miłe i uśmiechnięte :)aż chce się wszystko

Nika pewnie już na porodowce ;)

Bab no to dzidziuś będzie miał lokatora ;) a kotek śliczny

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

Emol mnie też tak biodra bolą, w dzień tego tak nie odczuwam ale jak się położę i poleżę albo zasnę na jednej ze stron bo budzi mnie właśnie taki ból bioder i kości że najchętniej bym chwyciła i wyrwała je.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Karuzela kciuki za karmienie.

Misia cieszę się że z karmieniem idzie coraz lepiej.
Bóle przeróżne dostaję i po jakimś czasie przechodzą, masakra.

Aga_km ekspresowy poród, i Kalinka po tej stronie, super. Odpoczywajcie dziewczyny.

Chybra a ja się boję tego wszystkiego co wymieniłaś:baffled:
Dobrze się ustawiłaś z tym drzewem;)

Pumelova dzięki za linka. Jak uda mi się szczęśliwie rozpakować, to będziemy się umawiali na sesję. :tak:

Emol nadal kciuki zaciśnięte. już nie długo będziesz po.

Tea zdrowie Twoje i dziecka najważniejsze. Zaufaj lekarzowi. Pewnie już tulisz maleństwo?

Ola W. Co u ciebie? Kciuki nadal!

Bab najważniejsze że wszystko u Was w porządku. Dzidzia może po prostu będzie drobna?

Joanna 84 co u Twojej malutkiej? Co mówi lekarz? Życzę dużo zdrówka i siły. Oby szybko mogła wrócić do domu.

Linoone gratuluję powrotu do domu. Na pewno dasz świetnie radę ze wszystkim.

Maziajka cieszę się, że maleństwo nie ogranicza mamusi dietowo. Jak się uda, też tak u mnie będzie:tak:

Katja masuj jak najczęściej ten kącik oczka, nie pozwól Liwci przepychać tego kanaliku. to minie, mój mały też miał ,bardzo mu ropiało i przeszło. Pamiętam że w domu mu parzyłam świetlika i rumianek na zmianę i wystudzone przykładałam.
Niech malutka wisi na cycu jak najwięcej. Więcej się wyprodukuje pokarmu i ona będzie spokojna.

Mamusia_Muminka to już nie długo Twoja kolej? No to kciuki będą zaciśnięte. Jak nie trzeba leżeć w szpitalu, to faktycznie lepiej w domu.

Ewella gratuluję serdecznie. Ekspresowo Ci poszło. Odpoczywajcie i zdrówka dla maleństwa <3

Ja od 3.15 nie śpię. Załamać się można. Wczoraj 3 godz snu i dziś 3 godz. Wykończę się. W dzień nie było czasu odpoczywać/leżeć to myślałam że w nocy pośpię.
Byliśmy wczoraj w Krakowie, trochę się bałam trasy, ale wszystko ok. Pod wieczór wpadła przyjaciółka z mężem na 2 godzinki i uwaga... Przyniosła garnek leczo i pół blachy ciasta :p
Właściwie to po za ociężałością, zmęczeniem i spinaniem, to ja w dzień nie czuję się najgorzej, za to w nocy mam kumulację. Oby do środy...

Takie mam skurcze, no ale od 14 są takie, a dalej mnie trzymają z ciałem obcym. Yhhh. Może powinnam poudawac że umieram? Bo może za mało mnie boli
1499572573-aaaaaa.jpeg

Emol oby coś dzisiaj zrobili co przyspieszy akcje [emoji3][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Emol biedna ty..pamietaj ze juz malo ci zostalo..niedlugo utulisz Artura.. :)

Ola W jak tam? Ciekawe czy juz tuli swojego synusia??

Nika rozkrecilo sie? Moze tez juz dzidzie tulisz?

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny kwalifikuje się na porodowke, ale musi mi wypaść ten cholerny balonik. Położna zdziwiona 'ma Pani dość wysoki próg bólu, jeśli pani noc z takimi przeżyła, nie krzycząc że rodzi' i powiedziała abym pociągnęła ten balonik trochę, ale ja się boję, lekko pociagnelam ale to nic nie dało, pewnie powinnam mocniej. Jak o 9 przyjedzie mąż to pociagne to po kąpieli, aby on się wysłał oraz abym była świeża pachnąca. ;)

reklama
Dziewczyny kwalifikuje się na porodowke, ale musi mi wypaść ten cholerny balonik. Położna zdziwiona 'ma Pani dość wysoki próg bólu, jeśli pani noc z takimi przeżyła, nie krzycząc że rodzi' i powiedziała abym pociągnęła ten balonik trochę, ale ja się boję, lekko pociagnelam ale to nic nie dało, pewnie powinnam mocniej. Jak o 9 przyjedzie mąż to pociagne to po kąpieli, aby on się wysłał oraz abym była świeża pachnąca. ;)

Emol no to powodzenia..3mam kciuki :)

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry