reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

Hej [emoji3]

Judith - ogromne gratulacje!!!

Madzia - brawo!! Gratuluję z całego serducha [emoji8]

Wszystkiego co najlepsze dla Was i Waszych Dzieciaczkow [emoji8][emoji8][emoji8]

Dziękuję wszystkim za kciuki [emoji8][emoji8][emoji8].
Ja tak tylko na szybko:
Tule ją [emoji3] - Kalinka, ur. 07.07.2017 o godz. 22:30, 3500 g i 55 cm, apgar 10/10

Całość od przyjęcia na oddział 2h. Poród bez oxy, zzo, gazu, bez nacięcia i bez pęknięcia, ale ból 100 razy gorszy od poprzedniego porodu.
Różnica w porodach polegała przede wszystkim na tym, że przy 1 porodzie saczyly mi się powolutku wody, a tu lało się ze mnie ciurkiem 2h.
Także zostałam na porodówke przyjęta z powodu odejścia wód, bez czynności porodowej (rozwarcie raptem 2 cm, i zero skurczy, która nagle zaczely się z taką siła, że nawet cc mi przeszło przez głowę).

Ola - trzymam mocno kciukasy za Ciebie! [emoji110][emoji110]. Jak już wkładka/podkład krwią podbarwiony to szybko pójdzie [emoji6]

reklama
Megan gratuluję, dużo zdrowia dla Was :*

Ola W powodzenia :)

Ja mam od 6 skurcze, sprawdzam z aplikacją czy regularne ;) bol krzyżowy okropny a co będzie dalej :o:o
A tak w ogóle to przecież dzisiaj jeszcze na grilla miałam iść :p

Aga_k_m Gratulacje, Wszystkiego dobrego dla Was :*

Hmm moja piłka tez leży pod łóżkiem może napompuje i szybciej pójdzie haha ;)

Linoone super, że synuś taki grzeczny, trzymam kciuki żebyście wyszli dzisiaj, w domu najlepiej :)

Pumelova widzę, że Agatka lubi pospać i głodna nie jest, ciekawe jaka moja będzie, ja to niejadek byłam ale mąż podobno cały czas chciał jeść, zresztą nie przeszło mu to haha :D

O boooze co za ból !!!

Megan ogromne gratulacje![emoji7]
Duzo zdrówka i sił dla Was![emoji8]
Aga gratuluje serdecznie! Super ze Kalinka juz z Tobą![emoji7]dużo zdrówka i szybkiego wyjscia do domku[emoji8]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ewella - współczuję bólu krzyżowego... Ale dajesz Dziewczyno - za niedługo będzie po wszystkim! [emoji4][emoji110][emoji110]. Trzymam kciuki za Was [emoji110] [emoji110] [emoji8]

Alex godzina 9 więc siebie ogarniam, wykapalam, zaraz mezus idzie po świeże bułeczki. A jazdy samochodem mam na 10-15 min niecałe, (dla zorientowanych Wałem miedzyszynskim, 2 pasy więc szybciutko)

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

Ola.W kochana szybko pojdzie :* kibicujemy :D

Aguś moje gratulacje :* witaj ksiezniczko na swiecie :*

Oo ewella czyzbys ty dzisiaj rowniez urodzila :D ? Trzymam kciuki za rozwoj sytuacji[emoji14]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Megan, aha gratulacje dziewczyny

&&&&&& Za dzisiejsze mamusie porodowkowe
Miłego dnia,

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry