reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2017

Ooo rany, ile piszecie...:errr:
Patuszka również uważam, że przepowiadające bolą. To może mi ta Maja tak dokazuje, bo ja często piję gazowane? A pepsi to teraz w ciąży uwielbiammm!

Pumelova no myślę że jestem twarda, ale strach mnie już ogarnia, co tam strach? Boję się jak cholera!
Co do bóli to ja bym obstawiała tak po połowie pomiędzy biegunkowymi, a okresowymi.
Ja bym się tam trzęsawkami na spacerach nie przejmowała, dzieci to lubią;)

Aha_km zupełnie jak u mnie. Zawieszona między dwoma adresami. A wiesz co najdziwniejsze? Ja W ogóle nie czuję , że tam będę mieszkała.
No to racja. Rodząca kobieta jest w stanie sobie wyobrazić jak cierpi facet z katarem:p
Trzymam kciuki, powodzenia!!

Linoone na piłce drażniłaś brodawki? :-) :) muszę przyznać że coraz lepsze miejsca macie na to drażnienie:tak:

Joanna gratuluję! Śliczny Filipek!

Mamusia_Muminka to jak mnie boli to nawet mam problem dojść do ubikacji, jak by mi główka przeszkadzała i boli tak dziwnie przy oddawaniu moczu. Wolę chwilę odczekać i dopiero idę.

Emol darmowe parkingi, to bardzo dobry argument! :D

Ola W nie przejmuj się starymi , zgorzkniałymi pindami! Powodzenia i szybkiej akcji!

Ika dziś mi przyszła informacja, że łóżeczko wysłane. Może zdąży dojść? Doczytałam że Twoje już doszło, super!

Kasia fajna akcja z tym prezentem. Musiało być zabawnie?:)

Aim jeszcze sprzątaczki/salowe są bardzo "mądre" :-D

Tea trzymam kciuki.

Megan kciuki za bezproblemowy poród.

Katarzyna.anastazja gratuluję! Cudna dziewczynka! O bólu szybko zapomnisz.

Madziazt to jak jest mężuś, to działajcie.

Ewella gratuluję wizyty. Po masażu powinno się u Ciebie rozkręcić.

Aha odpoczywaj kobieto, a nie szalej. Zazdroszczę Mazur.

Karuzela, truskawka co u Was??

Judith gratuluję serdecznie!

Ja dziś odebrałam GBS - ujemny, byłam u fryzjera, zrobiłam porządek ze stopami. Mogę rodzić! Nawet dziś się nie najgorzej czułam. Po za spinaniem się brzucha wieczorem, to nawet ok. Drugi dzień jestem ciągle głodna, nadrabiam chyba brak apetytu przez całą ciążę.
Dobranoc .

reklama
Judith gratulacje!
Dołączam do grona niespiacych.
Obudzialam się mega spocona, z nieziemskim pragnieniem. Za dużo różnych rzeczy na kolację ale wróciłam z wojaży strasznie głodna.
Teraz nie mogę sobie znaleźć miejsca...

Paninka tez nie mogę spać, coś mnie brał katar, spalam od 19 i teraz wstałam (bez kataru na szczęście;):za to z wielką zgaga;)
Ale przeczytałam forum od deski do deski;)

Judith gratulacje!:)

Tea szkoda że akcja się nie rozkręciła na dobre, może coś przez weekend ruszy?

Aga, Megan - kciuki;)

Aha no żartujesz!!!! Z siatkami po cesarce!? Nie rób tak żeby przypadkiem jakiś komplikacji nie mieć, proszę Cię. Położna ma rację. A Mazury super i jeszcze plany nad morze:! Na Mazury do rodziny jedziecie, czy coś tam wynajmujecie?

Judith gratuluje [emoji18]

Ola W.bedzie dobrze [emoji4] kciuki za szybki porod [emoji110][emoji110]

Aga k_m powodzenia [emoji6]
I rowniez szybkiego porodu zycze [emoji6]
Jesli dobrze pamietam to jakos teraz wraca Jagodka,czyli mala czekala na siostre [emoji12]

Ehh..i ja nie spie [emoji52] czuje ze jestem zmeczona a zasnac jakos nie umiem.

Linoone karm dużo żeby zoltaczki nie było!
Jak wrażenia z karmienia?[emoji173]

OLA w im szybciej tym lepiej. Lepiej jak zaboli mocniej kilka godzin niż kilkanaście, bo Cię wykończy

Aniek wygląda na to że faktycznie lubią! Wczoraj znów byliśmy na spacerze a była taka marudna i spala cała droge! Będę ciągle spacerować żeby nie marudziła:D
Super że stopy zrobione ;-) to taki nasz wewnętrzny sygnał że można rodzić haha :D

Cóż ja spać mogę ale dziecię musi jeść więc i ja tu jestem [emoji16][emoji16]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Mam nieregularne małe skurcze.... maks to 41. A boli jak ja Pier......
Do tego ciagle po wizycie w toalecie krew ze śluzem. Mam czekac na obchód. Nie wolno mi pic nawet wody, a tak mi sie chce pic ;(
Praktycznie nie spałam przez te "skurczyki" jak to pani nazwala...
No nie bedzie to chyba łatwy poród ;/ i przyjemny, jesli mnie juz łamie przy skurczu na poziomie 40......

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Linnon jutro czyli dzisiaj mnie kładą ale czy będą wywolywac, mam taką nadzieję. Bo dzisiaj jest mój lekarz a potem dopiero chyba w środę. Więc tyle czasu to ja leżeć tam nie zamierzam bez dziecka.

Ola w dasz radę. ;) ja myślałam że też coś się dzieje wczoraj, ale usnelam, teraz się przebudzilam na pierwsze siku i piciu, to brzuch się spina, ale czy boli? Może troszeczkę.

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Łatwo mowic, jak przy 40 boli jakbym miała zejść z tego swiata. Robi sie niedobrze i od razu uczucie, jakbym chciała 2, a nie moge. Nie wiem, masakra. Nie tak to sobie wyobrażałam ;( wymarzyłam sobie troszke lepiej

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry