Aniek42
Fanka BB :)
Ooo rany, ile piszecie...
Patuszka również uważam, że przepowiadające bolą. To może mi ta Maja tak dokazuje, bo ja często piję gazowane? A pepsi to teraz w ciąży uwielbiammm!
Pumelova no myślę że jestem twarda, ale strach mnie już ogarnia, co tam strach? Boję się jak cholera!
Co do bóli to ja bym obstawiała tak po połowie pomiędzy biegunkowymi, a okresowymi.
Ja bym się tam trzęsawkami na spacerach nie przejmowała, dzieci to lubią
Aha_km zupełnie jak u mnie. Zawieszona między dwoma adresami. A wiesz co najdziwniejsze? Ja W ogóle nie czuję , że tam będę mieszkała.
No to racja. Rodząca kobieta jest w stanie sobie wyobrazić jak cierpi facet z katarem
Trzymam kciuki, powodzenia!!
Linoone na piłce drażniłaś brodawki? muszę przyznać że coraz lepsze miejsca macie na to drażnienie
Joanna gratuluję! Śliczny Filipek!
Mamusia_Muminka to jak mnie boli to nawet mam problem dojść do ubikacji, jak by mi główka przeszkadzała i boli tak dziwnie przy oddawaniu moczu. Wolę chwilę odczekać i dopiero idę.
Emol darmowe parkingi, to bardzo dobry argument!
Ola W nie przejmuj się starymi , zgorzkniałymi pindami! Powodzenia i szybkiej akcji!
Ika dziś mi przyszła informacja, że łóżeczko wysłane. Może zdąży dojść? Doczytałam że Twoje już doszło, super!
Kasia fajna akcja z tym prezentem. Musiało być zabawnie?
Aim jeszcze sprzątaczki/salowe są bardzo "mądre"
Tea trzymam kciuki.
Megan kciuki za bezproblemowy poród.
Katarzyna.anastazja gratuluję! Cudna dziewczynka! O bólu szybko zapomnisz.
Madziazt to jak jest mężuś, to działajcie.
Ewella gratuluję wizyty. Po masażu powinno się u Ciebie rozkręcić.
Aha odpoczywaj kobieto, a nie szalej. Zazdroszczę Mazur.
Karuzela, truskawka co u Was??
Judith gratuluję serdecznie!
Ja dziś odebrałam GBS - ujemny, byłam u fryzjera, zrobiłam porządek ze stopami. Mogę rodzić! Nawet dziś się nie najgorzej czułam. Po za spinaniem się brzucha wieczorem, to nawet ok. Drugi dzień jestem ciągle głodna, nadrabiam chyba brak apetytu przez całą ciążę.
Dobranoc .
Patuszka również uważam, że przepowiadające bolą. To może mi ta Maja tak dokazuje, bo ja często piję gazowane? A pepsi to teraz w ciąży uwielbiammm!
Pumelova no myślę że jestem twarda, ale strach mnie już ogarnia, co tam strach? Boję się jak cholera!
Co do bóli to ja bym obstawiała tak po połowie pomiędzy biegunkowymi, a okresowymi.
Ja bym się tam trzęsawkami na spacerach nie przejmowała, dzieci to lubią
Aha_km zupełnie jak u mnie. Zawieszona między dwoma adresami. A wiesz co najdziwniejsze? Ja W ogóle nie czuję , że tam będę mieszkała.
No to racja. Rodząca kobieta jest w stanie sobie wyobrazić jak cierpi facet z katarem
Trzymam kciuki, powodzenia!!
Linoone na piłce drażniłaś brodawki? muszę przyznać że coraz lepsze miejsca macie na to drażnienie
Joanna gratuluję! Śliczny Filipek!
Mamusia_Muminka to jak mnie boli to nawet mam problem dojść do ubikacji, jak by mi główka przeszkadzała i boli tak dziwnie przy oddawaniu moczu. Wolę chwilę odczekać i dopiero idę.
Emol darmowe parkingi, to bardzo dobry argument!
Ola W nie przejmuj się starymi , zgorzkniałymi pindami! Powodzenia i szybkiej akcji!
Ika dziś mi przyszła informacja, że łóżeczko wysłane. Może zdąży dojść? Doczytałam że Twoje już doszło, super!
Kasia fajna akcja z tym prezentem. Musiało być zabawnie?
Aim jeszcze sprzątaczki/salowe są bardzo "mądre"
Tea trzymam kciuki.
Megan kciuki za bezproblemowy poród.
Katarzyna.anastazja gratuluję! Cudna dziewczynka! O bólu szybko zapomnisz.
Madziazt to jak jest mężuś, to działajcie.
Ewella gratuluję wizyty. Po masażu powinno się u Ciebie rozkręcić.
Aha odpoczywaj kobieto, a nie szalej. Zazdroszczę Mazur.
Karuzela, truskawka co u Was??
Judith gratuluję serdecznie!
Ja dziś odebrałam GBS - ujemny, byłam u fryzjera, zrobiłam porządek ze stopami. Mogę rodzić! Nawet dziś się nie najgorzej czułam. Po za spinaniem się brzucha wieczorem, to nawet ok. Drugi dzień jestem ciągle głodna, nadrabiam chyba brak apetytu przez całą ciążę.
Dobranoc .