reklama
Ehhh... mam mega bole. W miare regularne. Szyjka krótka, ale rozwarcie jK przy przyjęciu- 2-3cm.
Każą spac i nabierać sił-troche ciezko, bo boli bardzo :/
To strasznie przygnębiające, ze to az tak boli, a w sumie nic sie nie dzieje... w sensie nic na poród.
No i chyba bede cierpieć na mega bole krzyżowe,,. Bo cos tam
Tez pobolewa przy takim skurczu/napinaniu.
Jął to mnie teraz tak boli, to jestem przerażona co bedzie dalej. Mowie serio... ;(
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Każą spac i nabierać sił-troche ciezko, bo boli bardzo :/
To strasznie przygnębiające, ze to az tak boli, a w sumie nic sie nie dzieje... w sensie nic na poród.
No i chyba bede cierpieć na mega bole krzyżowe,,. Bo cos tam
Tez pobolewa przy takim skurczu/napinaniu.
Jął to mnie teraz tak boli, to jestem przerażona co bedzie dalej. Mowie serio... ;(
Emol
Fanka BB :)
Bab ostatnio się oczyszczal, a teraz mam twardo. 4 razy dzisiaj robiłam podejście do łazienki, ale wychodziło po kawałku. Boją się mocno cisnac przez hemoroidy. Przepraszam za taki opis, ale trudno to napisać aby było jasne. Do tego jeszcze zgaga. -.-
Idę spać bo zmęczona jestem, jeśli to poród to na pewno nie zaspie, ubudzi mnie
Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom
Idę spać bo zmęczona jestem, jeśli to poród to na pewno nie zaspie, ubudzi mnie
Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom
pumelova
Fanka BB :)
Ola W zahaczylam o jakieś kable:/ nie bój się! Dzielna jesteś!!!
Aga km ooi kciuki!!!!
Judith gratulacje[emoji173][emoji173][emoji173]
Ola W, Emol ja miałam oxy podana, bez zzo, nawet nie wiedziałam, przeczytałam w wypisie. Mi n położna w czasie porodu mówiła że to glukoza :> to było pod koniec..
Ewella haha jejku pomyśleć że nie jadłam lodow od porodu..
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Aga km ooi kciuki!!!!
Judith gratulacje[emoji173][emoji173][emoji173]
Ola W, Emol ja miałam oxy podana, bez zzo, nawet nie wiedziałam, przeczytałam w wypisie. Mi n położna w czasie porodu mówiła że to glukoza :> to było pod koniec..
Ewella haha jejku pomyśleć że nie jadłam lodow od porodu..
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Judith, gratuluję!!!
Aga, trzymam kciuki!!
Ola, ja miałam oksy podaną, i zzo też, ale nie mam porównania czy oksytocyna zrobiła jakąś różnice. Osłabły mi skurcze i lepsze było podanie, niż dłuższa męczarnia. Także się nie zamartwiaj, trzymam kciuki!
Moje dziecię jest supergrzeczne! Śpi dużo, nie płacze, ładnie ssie, na karmienie nocne muszę go budzić, bo taki z niego leniuch.. nie wiem w kogo on się wrodził [emoji6] ciekawe czy w domu pokaże różki [emoji6]
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
Aga, trzymam kciuki!!
Ola, ja miałam oksy podaną, i zzo też, ale nie mam porównania czy oksytocyna zrobiła jakąś różnice. Osłabły mi skurcze i lepsze było podanie, niż dłuższa męczarnia. Także się nie zamartwiaj, trzymam kciuki!
Moje dziecię jest supergrzeczne! Śpi dużo, nie płacze, ładnie ssie, na karmienie nocne muszę go budzić, bo taki z niego leniuch.. nie wiem w kogo on się wrodził [emoji6] ciekawe czy w domu pokaże różki [emoji6]
Linoone staram sie. Ale powiem Ci, ze jak tu mnie czasem zaboli (a to nawet nie skurcz tylko samo skracanie szyjki) to robi mi sie gorąco, zaczynam sie pocić, boli na maxa.... wiec na mysl o oksytocynę i jeszcze większym bolu robi mi sie dosłownie słabo.
Super ze taki grzeczny ciekawe jaki moj bedzie ;D
Super ze taki grzeczny ciekawe jaki moj bedzie ;D
reklama
No ja też byłam nieźle spanikowana. Szczególnie że niespodziewalam się że będę rodzić wcześniej i w szoku szłam na tą porodówke. [emoji6] Ale nie było źle, trafiłam na super położna, nie wiem co bym zrobiła gdyby nie ona..
Emol, kciuki za jutro, bo chyba jutro się kładziesz na wywołanie? [emoji4]
Emol, kciuki za jutro, bo chyba jutro się kładziesz na wywołanie? [emoji4]