reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

OOO Aga opowiadaj! Nagle Cie wzięło?
Ja pozdrawiam z Burger Kinga :(
Termin na dzis.. boli drugi dzien i nic oprócz tego sie nie dzieje.. w pon w razie czego mam dzwonic do lekarza

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
My już po badaniu, lekarz stwierdził że to śluz lub czop i kazał obserwować, wróciliśmy do domu także na razie cisza, brak dolegliwości.. A już myślałam że synek się spieszy :-) dobrze ze pojechaliśmy teraz jestem spokojna

Ostatnia edycja:
No to dziękuję mojemu synowi, robi mi na złość nawet w brzuchu. Jako nieliczny nie chce mu się ruszyć samemu z siebie. No zajebiscie. Tylko być zadowolonym ze Bede musiała dużo większy ból znosić przez wywoływanie. -.-
Ja już po prostu nie mam na to siły

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

Judith wow ale się pospieszyliście :) Super, że wszystko ok. Podeślij fotkę w wolnej chwili i poprosimy więcej szczegółów :)

Aga kciuki!!!!

Bab staram sie :D

Emol - luzik, ja tez bede miec większy bol przez wywoływanie... mam nadzieje, ze to jednak mit i licze na moc Znieczulenia!

Judith gratulacje

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
saba17 nie martw się, ja chyba też do końca lipca będę w dwupaku ;p Nic się u mnie nie zanosi, chyba pełnia na mnie nie działa :p

Do góry