reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

Joanna Liloone gratulacje!!!! [emoji7] [emoji7] [emoji3]

Ola W ty to masz przejscia z ta baba..... trzymam kciuki za ciebie i oby sie cos zadzialo.[emoji110] [emoji110] [emoji110]

Emol mi na szkole rodzenia mowili ze po terminie to 42 tydzien. Ze nawet jak sie urodzi w 41 to jeszcze nie przenoszone i wszystko ok.
Ja mam date z om na 23.07 z usg 22.07 a z usg w 31 tyg na 30.07 a ostatnie to juz jakas masakra bo na 02.08!!!!! I czym tu sie sugerowac??? [emoji15] Skurcze sa kilka na godzine ale to jeszcze nie to. Mala skacze jakos leniwie w brzuszku juz kilka dni. Na szczescie ma czkawki kilka razy na dobe.[emoji12]

Patuszka Aga ja tez do D dzisiaj jestem a tyle roboty. Ehhh dobrze ze na wymioty mnie nie zbiera. [emoji32]

Biore sie za robote. Buziaki. Milego dnia [emoji8] [emoji8] [emoji8]

Napisane na LG-P760 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ola ja Cię rozumiem, lekarze wykorzystują to nieraz, że człowiek jest od nich zależny i bezradny. w dodatku stres robi swoje. Ja się często czuję jak małe dziecko po niektórych wizytach :/ też nic nigdy nie odpowiadam, a później przeżywam w domu godzinami co mogłam i co powinnam odpowiedzieć niektórym bezczelnym lekarzom.
Ale z pewnością stres i nerwy teraz nie służą ani Tobie ani dziecku, więc po prostu postaraj się ją ignorować.

Monti swietnie mu odpowiedzialas. Czasami lekarza sie przeceniaja [emoji52]

Ola W.co za babsko [emoji36]
Ale nie przejmuj sie nia i jesli trzeba to jedz bez zastanowienia nawet 3x dziennie.

Aga km rozumiem że humor wrócił i super:D miłego szorowania:D

Ewella też Ty tylko szybciej i na raty:D powodzenia u gina:D

Mumusia masakra z tym bólem, i jak tu karmić na siedząco:/ ( na lezaco zasypiam) przynajmniej zapomniałam o ranie krocza:D

Emol I Mumusia - trzymam kciuki żeby się jutro coś wydarzyło:-)

Mój gin powiedział że jak z usg nie ma.roznicy większej niż 2tyg to zostawiamy datę z OM. Ciągle się dziwię że wy tak tymi wszystkimi datami sypiecie, termin to termin :D prościej jak się ma.jeden:D

Współczuję Wam tych IP:D ja poszłam do dyżurni pielęgniarek na oddzial i luz:D

OLA w co za baba:////

Ika masz baby design? Sprawuje się super, u mnie chodniki to jedna wielka dziura i wózek świetnie sobie radzi, jest ciężki - bolały mnie ręce ale ja nie ćwiczyłam i nawet nie sprzatalam w ciąży jakoś więcej:p tyle co w kuchni. Nogi inplecy tez mnie bolaly wiec to moja kondycja. Jestem mega zadowolona a to dopiero jeden spacer:))
Tez.dzis czekam.na kuriera ale z gemini;-)) nieśmiertelny UPS z tym jego 'dziś do końca dnia' jakby se nie mogli godzin ustalic

Ola W zobaczysz po porodzie, mi wystarczyło krzywe spojrzenie na oddziale i płakałam :D nadal mam takie słabości że jestem bliska kryzysu jak karmię 3 godzinę ale mąż mnie wtedy ratuje. Śmieje się że jak pójdzie do pracy to ja będę 9h karmić ( on przewija, ubiera, nosi, odkłada, podaje itd)

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

@joanna_d ale właśnie to jest najlepsze że ta baba to rejestratorka jak życiaksiążki a nie lekarz, więc JAKIEKOLWIEK słowa z jej strony nie miały sensu a już czepianie się o to że przyjeżdża o której godzinie i z czym to po prostu jakaś pomyłka. Ale nie od dziś wiadomo że najbardziej się rządzą baby w rejestracjach i innych sekretariatach... Jakoś kompleks niższości czy coś... I wojny z nimi nie mają sensu ;)

Pumelova, mam lupo comfort. Będę spacerować głównie bocznymi dróżkami i zastanawiam się czy małej za bardzo nie wytrzęsie.
Był już u mnie kurier z łóżeczkiem i materacykiem :D czekam na męża aż przeniesie mi to do salonu, bo jak zacznę w korytarzu rozpakowywać to przejścia nie będzie :) nie mogę się już doczekać :)
Babcia wpadła do mnie z ananasem sprawdzić jak się czuję. Ciekawe czy wie o jego "magicznych" właściwościach :D

Ola W olej wredną babe..chyba tylko tyle jej zostalo..Najwazniejsze zdrowko twoje I dzidziusia wiec jej komentarze puszczaj bokiem.. Wiecej zalu mialabys do siebie gdybys niepojechala na IP a byloby cos nie tak.. Oni po to tam są..czy sie to tej babie podoba czy nie..ale to juz jej problem

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Ola przesada,znieczulica totalna,opier....takie położne trzeba bo tylko stresu więcej wywołują,
Dziewczyny dzieje się,działamy dziś,zgodzilam się na balonik,skurcze dostałam od razu,podobno mam idealne warunki do porodu naturalnego i próbujemy ale jeżeli długo się nie uda to kończymy cesarka dla dobra dziecka,tak czy siak chyba dziś przytule juz swoje dzieciątko.Miała któraś z was balonik?jak wyglądały skurcze?sam wypadl?

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ika smoothie z ananasa to mam ostatnio codziennie[emoji3]i co? I d*** [emoji3]oczywiście nie piję go specjalnie na jakieś tam wywołanie , mój R bardzo lubi i dopiero wczoraj mu powiedziałam o tych właściwościach:)
Pumelova tutaj zawsze dostajemy smsa o której gdz będzie kurier, ostatnio miał być między 14.17 a 15.17 hehe niezła precyzja[emoji3]no i to dpd a w pl nie powiadamiaja z tej firmy z tego co wiem, i jeszcze podają imie kuriera, była pani Kasia[emoji16]

Napisane na ASUS_Z00VD w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry