reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Joanna Liloone gratulacje!!!! [emoji7] [emoji7] [emoji3]

Ola W ty to masz przejscia z ta baba..... trzymam kciuki za ciebie i oby sie cos zadzialo.[emoji110] [emoji110] [emoji110]

Emol mi na szkole rodzenia mowili ze po terminie to 42 tydzien. Ze nawet jak sie urodzi w 41 to jeszcze nie przenoszone i wszystko ok.
Ja mam date z om na 23.07 z usg 22.07 a z usg w 31 tyg na 30.07 a ostatnie to juz jakas masakra bo na 02.08!!!!! I czym tu sie sugerowac??? [emoji15] Skurcze sa kilka na godzine ale to jeszcze nie to. Mala skacze jakos leniwie w brzuszku juz kilka dni. Na szczescie ma czkawki kilka razy na dobe.[emoji12]

Patuszka Aga ja tez do D dzisiaj jestem a tyle roboty. Ehhh dobrze ze na wymioty mnie nie zbiera. [emoji32]

Biore sie za robote. Buziaki. Milego dnia [emoji8] [emoji8] [emoji8]

Napisane na LG-P760 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ola ja Cię rozumiem, lekarze wykorzystują to nieraz, że człowiek jest od nich zależny i bezradny. w dodatku stres robi swoje. Ja się często czuję jak małe dziecko po niektórych wizytach :/ też nic nigdy nie odpowiadam, a później przeżywam w domu godzinami co mogłam i co powinnam odpowiedzieć niektórym bezczelnym lekarzom.
Ale z pewnością stres i nerwy teraz nie służą ani Tobie ani dziecku, więc po prostu postaraj się ją ignorować.

Monti swietnie mu odpowiedzialas. Czasami lekarza sie przeceniaja [emoji52]

Ola W.co za babsko [emoji36]
Ale nie przejmuj sie nia i jesli trzeba to jedz bez zastanowienia nawet 3x dziennie.

Aga km rozumiem że humor wrócił i super:D miłego szorowania:D

Ewella też Ty tylko szybciej i na raty:D powodzenia u gina:D

Mumusia masakra z tym bólem, i jak tu karmić na siedząco:/ ( na lezaco zasypiam) przynajmniej zapomniałam o ranie krocza:D

Emol I Mumusia - trzymam kciuki żeby się jutro coś wydarzyło:-)

Mój gin powiedział że jak z usg nie ma.roznicy większej niż 2tyg to zostawiamy datę z OM. Ciągle się dziwię że wy tak tymi wszystkimi datami sypiecie, termin to termin :D prościej jak się ma.jeden:D

Współczuję Wam tych IP:D ja poszłam do dyżurni pielęgniarek na oddzial i luz:D

OLA w co za baba:////

Ika masz baby design? Sprawuje się super, u mnie chodniki to jedna wielka dziura i wózek świetnie sobie radzi, jest ciężki - bolały mnie ręce ale ja nie ćwiczyłam i nawet nie sprzatalam w ciąży jakoś więcej:p tyle co w kuchni. Nogi inplecy tez mnie bolaly wiec to moja kondycja. Jestem mega zadowolona a to dopiero jeden spacer:))
Tez.dzis czekam.na kuriera ale z gemini;-)) nieśmiertelny UPS z tym jego 'dziś do końca dnia' jakby se nie mogli godzin ustalic

Ola W zobaczysz po porodzie, mi wystarczyło krzywe spojrzenie na oddziale i płakałam :D nadal mam takie słabości że jestem bliska kryzysu jak karmię 3 godzinę ale mąż mnie wtedy ratuje. Śmieje się że jak pójdzie do pracy to ja będę 9h karmić ( on przewija, ubiera, nosi, odkłada, podaje itd)

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

@joanna_d ale właśnie to jest najlepsze że ta baba to rejestratorka jak życiaksiążki a nie lekarz, więc JAKIEKOLWIEK słowa z jej strony nie miały sensu a już czepianie się o to że przyjeżdża o której godzinie i z czym to po prostu jakaś pomyłka. Ale nie od dziś wiadomo że najbardziej się rządzą baby w rejestracjach i innych sekretariatach... Jakoś kompleks niższości czy coś... I wojny z nimi nie mają sensu ;)

Pumelova, mam lupo comfort. Będę spacerować głównie bocznymi dróżkami i zastanawiam się czy małej za bardzo nie wytrzęsie.
Był już u mnie kurier z łóżeczkiem i materacykiem :D czekam na męża aż przeniesie mi to do salonu, bo jak zacznę w korytarzu rozpakowywać to przejścia nie będzie :) nie mogę się już doczekać :)
Babcia wpadła do mnie z ananasem sprawdzić jak się czuję. Ciekawe czy wie o jego "magicznych" właściwościach :D

Ola W olej wredną babe..chyba tylko tyle jej zostalo..Najwazniejsze zdrowko twoje I dzidziusia wiec jej komentarze puszczaj bokiem.. Wiecej zalu mialabys do siebie gdybys niepojechala na IP a byloby cos nie tak.. Oni po to tam są..czy sie to tej babie podoba czy nie..ale to juz jej problem

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Ola przesada,znieczulica totalna,opier....takie położne trzeba bo tylko stresu więcej wywołują,
Dziewczyny dzieje się,działamy dziś,zgodzilam się na balonik,skurcze dostałam od razu,podobno mam idealne warunki do porodu naturalnego i próbujemy ale jeżeli długo się nie uda to kończymy cesarka dla dobra dziecka,tak czy siak chyba dziś przytule juz swoje dzieciątko.Miała któraś z was balonik?jak wyglądały skurcze?sam wypadl?

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ika smoothie z ananasa to mam ostatnio codziennie[emoji3]i co? I d*** [emoji3]oczywiście nie piję go specjalnie na jakieś tam wywołanie , mój R bardzo lubi i dopiero wczoraj mu powiedziałam o tych właściwościach:)
Pumelova tutaj zawsze dostajemy smsa o której gdz będzie kurier, ostatnio miał być między 14.17 a 15.17 hehe niezła precyzja[emoji3]no i to dpd a w pl nie powiadamiaja z tej firmy z tego co wiem, i jeszcze podają imie kuriera, była pani Kasia[emoji16]

Napisane na ASUS_Z00VD w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry