reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Paninka ja miałam podwyższone ketony. Ale nic do tego, żadnego cukru czy białka już nie pamiętam co tam ma być do pary żeby było nieciekawie [emoji6] okazało się po prostu, że miałam zbyt długi odstęp pomiędzy posiłkami i organizm spalał nie to co trzeba. Na następny raz zjadłam później kolację i było OKi

Linoone gratulacje, zdrówka [emoji5]

Katja dla Ciebie też zdrówka i gratulacje!

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Jeny, jaka akcja dzisiaj[emoji4] i ilu bohaterów[emoji106][emoji106]

Pumelova, przestałam brać, żeby krew wróciła troszkę do normy. Mam żylaki na żyłach przy macicy, wardze sromowej i w pachwinie i w razie gdyby pękły w trakcie porodu to bym się mogła wykrwawić. Ale nie mam się tak cieszyć, po ciąży dostanę znowu prawdopodobnie na 6 tygodni... Jak poszedł pierwszy spacer? Małej spodobało się na dworze?? Znajomi zaglądali do Agatki??

Liloone, Katja, gratuluję [emoji323] [emoji323] macie już swoje dzieci przy sobie, zazdroszczę[emoji8][emoji8] Teraz odpoczywajcie po porodach i cieszcie się dzieciaczkami [emoji8][emoji8]

Emol, Olisia, przy zewnętrznym hemoroidzie lekarz mi zalecił czopki i stosunkowo szybko się schował... Pamiętam, że miałam palcem próbować go schować do środka. Teraz mam maść i też jest ok.8

Chybra, podziwiam Cie za zapał w ćwiczeniach! Jesteś niesamowita!!

Pierwszy raz po długim czasie napiłam się wody gazowanej i Mała wariuje w brzuchu lepiej jak po słodyczach, brzuch faluje[emoji16]

Emol, jak byłam mała to miałam chomiki. Pamiętam jak kiedyś poszłam ze sztywnym chomiki do weterynarza (myślałam że umarł i nie wiedziałam co z nim zrobić), a chomik nagle u niego ożył[emoji33] okazało się, że jak chomiki się czymś zestresują to udają martwe i po jakimś czasie wracają do normalnego stanu. Wiem co czułaś!

Maziajka o dobrze wiedzieć że nie tylko mnie uraczyli tym plastikiem. Położna mówiła że można tam gdzie oczko coś wylamac, nie będę jednak próbować. O Kasiulka ty też dostałaś plastik. No liczę że jutro ta położna przyjdzie.
Aniek ja pokarmu nie widzę jeszcze. Po cc średnio, boli a nie ma czucia od pępka w dół. No i te spuchniete nogi, masakra.
Bab gratuluję zakupów.
Pumelova jak szybko wszystko zalatwiliscie. Nam dali kartę szczepień do ręki, a po akt jesteśmy zapisani na 21.07.
Linoone mega gratulacje.
Katja dla was dziewczyny również.
Chybra dużo zdrowia.

Napisane na MHA-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

Rozpakowanym kobietkom szczerze gratuluje ale tez zazdroszcze... mnie dzisiaj tak glowa bolała ze az na wymioty zbieralo.
Dzieki za propozycje przyspieszenia skorzystam chata jeszcze do ogarnięcia to moze jakos pojdzie :-)

Bab gratuluję zakupów. Pochwal się.

Paninka ja z wynikami, nie pomogę. Może położnej zapytaj?

Alex mniammm łosoś i kapary mmm... I znów jestem głodna.

Pumelova jak po spacerku, podobało się Agatce?

Linoone gratuluję! Zbierajcie siły i dużo zdrówka.

Katja gratulacje! Odpoczywajcie i ciesz się Liwcią. Jesteś bardzo dzielna, twardzielka!

Jenny lepiej się czujesz?

Chybra mam dokładnie takie same odczucia jak Ty. A im bliżej godziny 0 , tym bardziej popadam w skrajności.

Tea no to za Ciebie nadal trzymam kciuki!

Misia pokarm napewno się pojawi, może wspomóż się czymś na laktację? Najbardziej boję się tego bólu brzucha po cc.

Ja dziś jakoś bez sił. Czuję się jak po zderzeniu z tirem. płakać mi się chce z bezsilności. Maja się ciągle rozpycha, pewnie już ma mało miejsca moja malutka? I ciągle mi się wydaje że mam za mało ubranek , że czegoś mi brakuje itd.
A tak na marginesie, to dziś zamawiałam łóżeczko...tak że tego...

reklama
Mamusia Muminka [emoji23][emoji23][emoji23]

A odnośnie ruchów to wiem, ale pewnie i tak bym pojechała, bo zaniepokoiło mnie to krwawienie... a naprawde jak dla mnie było tego sporo...

Emol wspolczuje przeżyć z chomikiem :( masakra

Katja - Wow! Mega podziw! To oby bolało jak najmniej i jak najkrócej!

Teraz obudził mnie juz dwa razy mocny i długi bol brzucha (brzuch twardy) i tez lekko zaczynam brudzić papier...
Tylko bol taki, ze nie wiem czy skurcz czy moze zaraz sie rozkręci jako biegunka...
A jesli to skurcz i to delikatny, to ja dziekuje... podczas porodu zasłabne na bank.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry