Jeny, jaka akcja dzisiaj[emoji4] i ilu bohaterów[emoji106][emoji106]
Pumelova, przestałam brać, żeby krew wróciła troszkę do normy. Mam żylaki na żyłach przy macicy, wardze sromowej i w pachwinie i w razie gdyby pękły w trakcie porodu to bym się mogła wykrwawić. Ale nie mam się tak cieszyć, po ciąży dostanę znowu prawdopodobnie na 6 tygodni... Jak poszedł pierwszy spacer? Małej spodobało się na dworze?? Znajomi zaglądali do Agatki??
Liloone, Katja, gratuluję [emoji323] [emoji323] macie już swoje dzieci przy sobie, zazdroszczę[emoji8][emoji8] Teraz odpoczywajcie po porodach i cieszcie się dzieciaczkami [emoji8][emoji8]
Emol, Olisia, przy zewnętrznym hemoroidzie lekarz mi zalecił czopki i stosunkowo szybko się schował... Pamiętam, że miałam palcem próbować go schować do środka. Teraz mam maść i też jest ok.8
Chybra, podziwiam Cie za zapał w ćwiczeniach! Jesteś niesamowita!!
Pierwszy raz po długim czasie napiłam się wody gazowanej i Mała wariuje w brzuchu lepiej jak po słodyczach, brzuch faluje[emoji16]
Emol, jak byłam mała to miałam chomiki. Pamiętam jak kiedyś poszłam ze sztywnym chomiki do weterynarza (myślałam że umarł i nie wiedziałam co z nim zrobić), a chomik nagle u niego ożył[emoji33] okazało się, że jak chomiki się czymś zestresują to udają martwe i po jakimś czasie wracają do normalnego stanu. Wiem co czułaś!