reklama
Dziewczyny ciśnienie mierzymy kilka razy...ale ja z tych co mają niskie ...ostani pomiar to 100.na 68...i cały czas mieści się w tych granicach. ..
Paninka 87... ja miła ketony 15...lekarz zapytał czy nie jadłam za mało nabiału. ..ale u mnie z apetytem to teraz tragedia...
I mamy ten sam sposób na rozładowanie emocji...czyli sprzątanie. ..na mnie też to działa. .
Paninka 87... ja miła ketony 15...lekarz zapytał czy nie jadłam za mało nabiału. ..ale u mnie z apetytem to teraz tragedia...
I mamy ten sam sposób na rozładowanie emocji...czyli sprzątanie. ..na mnie też to działa. .
Ja mialam wczoraj takie beznadziejne samopoczucie. Cisnienie do dupy- 97× 57 i ledwo zylam. Do tego od 3 dni stopy mi mocniej puchly i tez się zastanawialam nad stanem przedrzucawkowym. Ale czytalam ze to jak ciśnienie jest wysokie..?
Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom
tea80
Fanka BB :)
Linoone gratulacje,
A mnie nie wpisali w plan jutrzejszej cesarki,jutro będę gadać z moim lekarzem ale ja się nie zgadzam tu siedzieć ponad tydzień i czekać przy takich cyklach,jestem trochę zdolowana
Katja teraz widzę że Ty też po,gratuluję i zazdroszczę
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
A mnie nie wpisali w plan jutrzejszej cesarki,jutro będę gadać z moim lekarzem ale ja się nie zgadzam tu siedzieć ponad tydzień i czekać przy takich cyklach,jestem trochę zdolowana
Katja teraz widzę że Ty też po,gratuluję i zazdroszczę
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Emol
Fanka BB :)
Prawie dostałam zawału. Mój chomik skoczył ze stołu i się nie ruszal, tak dziwnie leżał na ziemi. Ja w płacz i krzyczę do Kuby "on chyba skręcił kark! Skręcił kaaark! Nie zyje!" Kuba pod stół, dotyka chomika a on chyba się zawiesił z tego upadku, bo wystarczył dotyk i od razu stanął na nogi i pobiegł za kanapę. Ale myślałam że zawału dostanę.
Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
aha83
kwietniówka '09
Linoone i Katja najpiękniejsze gratulacje, odpoczywajcie dziewczyny, zdrówka Wam i dzieciom