reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

Linoone GRATULACJE [emoji173][emoji173][emoji173]

Liluli no ba:) jak nie będę miała zakwasow jutro :D

Katja GRATULACJE [emoji173][emoji173][emoji173]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny ciśnienie mierzymy kilka razy...ale ja z tych co mają niskie ...ostani pomiar to 100.na 68...i cały czas mieści się w tych granicach. ..

Paninka 87... ja miła ketony 15...lekarz zapytał czy nie jadłam za mało nabiału. ..ale u mnie z apetytem to teraz tragedia...
I mamy ten sam sposób na rozładowanie emocji...czyli sprzątanie. ..na mnie też to działa. .

Ja mialam wczoraj takie beznadziejne samopoczucie. Cisnienie do dupy- 97× 57 i ledwo zylam. Do tego od 3 dni stopy mi mocniej puchly i tez się zastanawialam nad stanem przedrzucawkowym. Ale czytalam ze to jak ciśnienie jest wysokie..?

Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom

Lineoone gratulacje! Szybko poszlo :)
Katja dla Was dzielnotki rowniez
Paninka ja mialam regularnie ketony (15) w dwoch wczesniejszch ciazach, za malo jadlam
przy cukrzycach

Linoone gratulacje,
A mnie nie wpisali w plan jutrzejszej cesarki,jutro będę gadać z moim lekarzem ale ja się nie zgadzam tu siedzieć ponad tydzień i czekać przy takich cyklach,jestem trochę zdolowana
Katja teraz widzę że Ty też po,gratuluję i zazdroszczę

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Prawie dostałam zawału. Mój chomik skoczył ze stołu i się nie ruszal, tak dziwnie leżał na ziemi. Ja w płacz i krzyczę do Kuby "on chyba skręcił kark! Skręcił kaaark! Nie zyje!" Kuba pod stół, dotyka chomika a on chyba się zawiesił z tego upadku, bo wystarczył dotyk i od razu stanął na nogi i pobiegł za kanapę. Ale myślałam że zawału dostanę.

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry