reklama
Katja - GRATULUJĘ!!! Wszystkiego najlepszego dla Was Dziewczynki [emoji8][emoji8]Jestem po. Liwcia jest z nami od 17:15. Wazy 3120 wszystko ok nacieta jestem buziaki
Emol
Fanka BB :)
Olisia przy zewnętrznym jak czytałam na ulotce nie powinno się używać czopkow tylko maść, lepiej dziala. Ja też mam zewnętrzny i sporo zmalał i nie boli od kiedy go smaruję 2 razy dziennie
Katja również Tobie gratuluję, piękna waga, idealna dla młodej damy
mam nadzieję że dziewczyny trochę odpoczniecie, maluchy dadzą się przespać. Jeszcze raz gratuluję <3
Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom
Katja również Tobie gratuluję, piękna waga, idealna dla młodej damy
mam nadzieję że dziewczyny trochę odpoczniecie, maluchy dadzą się przespać. Jeszcze raz gratuluję <3
Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom
dziewczyny - ja miałam ciezkie popołudnie - chyba w całej ciazy nie miałam takiego popołudnia jak dziś ...najpierw miałam wrazenie ze coś mi sie dzieje z oczami ...jakby obraz mi sie rozmawywał ...od 18 tej dopadł mnie bol głowy ....2 godziny przelezałam i jest trochę lepiej ....ale samocpoczucue do d ...
Skad sie to nagle wzieło ....
Jak coś bedzie dalej nie tak to pojade na ip. Na szczescie mała się rusza ...wiec jestm spokojniesza pod tym wzgldem...
Skad sie to nagle wzieło ....
Jak coś bedzie dalej nie tak to pojade na ip. Na szczescie mała się rusza ...wiec jestm spokojniesza pod tym wzgldem...
Chybra
Dziewczyny gratuluję! :*
Ja mam napady mieszanych uczuć, chcę rodzić z mega pozytywnym nastawieniem i zaraz nie chcę kurdeeeee
Cały czas mnie gardło swędzi i mały katar jeszcze jest, ale już lepiej niż wczoraj. Byłam z synem na spacerze, u rodziców i nawet poćwiczyłam Teraz Leon drażni po pęcherzu, a Kacpra zaraz ogarniamy spać. No i siebie pewnie też.
Jutro zaczynam 38 tydz i mam cotygodniowe ważenie, czuję się jak prosiątko bez kitu.
Dobranoc
Ja mam napady mieszanych uczuć, chcę rodzić z mega pozytywnym nastawieniem i zaraz nie chcę kurdeeeee
Cały czas mnie gardło swędzi i mały katar jeszcze jest, ale już lepiej niż wczoraj. Byłam z synem na spacerze, u rodziców i nawet poćwiczyłam Teraz Leon drażni po pęcherzu, a Kacpra zaraz ogarniamy spać. No i siebie pewnie też.
Jutro zaczynam 38 tydz i mam cotygodniowe ważenie, czuję się jak prosiątko bez kitu.
Dobranoc
paninka87
Linoone serdeczne gratulacje synusia :*
Katja gratulacje córeczki :*
Chybra czuje się podobnie.
Mnie tak wszyscy poddenerwowali że wyzyłam się na sprzątaniu. Górna łazienka, dolne wc i pralka wyczyszczone, no i drzwi. Najwyżej będę zdychac albo urodze. Idę jeszcze pokoje ogarnąć. Najgorsze jest to chodzenie góra dół ale co zrobisz ćwiczę kondycję.
Martwię się tymi ketonami bo norma jest 0,5 a ja mam 50.
Katja gratulacje córeczki :*
Chybra czuje się podobnie.
Mnie tak wszyscy poddenerwowali że wyzyłam się na sprzątaniu. Górna łazienka, dolne wc i pralka wyczyszczone, no i drzwi. Najwyżej będę zdychac albo urodze. Idę jeszcze pokoje ogarnąć. Najgorsze jest to chodzenie góra dół ale co zrobisz ćwiczę kondycję.
Martwię się tymi ketonami bo norma jest 0,5 a ja mam 50.
reklama
Mumusia_Muminka
Ola W. - w tramwaju jakby się urodziło dziecko to może by miało darmowe przejazdy MPK do końca życia. Ja tak śmiałam się z mężem, że będę teraz chodzić do kina bo może w przypadku porodu młody dostałby dożywotni wstęp na wszystkie seanse
Odnośnie ruchów, zawsze warto podjeść coś słodkiego jak nie jesteśmy pewne ruchów i poczekać, cukier zawsze trochę pobudzi małego do działania.
Pumelova - z tym czy ma wpływ kiedy my się urodziliśmy na to jak nam się będą dzieci rodzić nie mam zielonego pojęcia, ale kto to wie....
Abed - tak ładnie mnie w kolejce przepuszczacie a jednak zawsze się jakaś wciśnie a mój nie chce skorzystać z tej dobroczynności chyb jednak ten 8 ostanie
Anita - z tą wagą ładnie nas w konia zrobiłaś Bliźniaki o super wadze !
A tak w ogóle odnośnie bliźniaków jak byłam na ostatniej wizycie u lekarza to spotkałam ciężarną, która miała termin chyba dzień po mnie i była w ciąży bliźniaczej czyli miała 39 tyg. +6 dni i nadal była na chodzie i czekała na rozwój sytuacji... byłam zaskoczona bo z tego co mi wiadomo ciąże bliźniacze kończą się wcześniej....
Linoone, Katja - Gratuluję !! Super, że masz już poród za sobą. Teraz czekamy na szczegóły
Madwoman - witamy !!
Paninka87 - ja w ostatnim badaniu również miałam ketony, najprawdopodobniej za mało piłam, a teraz w okresie upałów łatwo się odwodnić....
Jenny - a jak u Ciebie z ciśnieniem ??
Z tą pełnią rzeczywiście coś jest ale z tymi wiatrami halnymi pierwsze słyszę może na mnie w końcu coś podziała
I niestety mnie też dopadły hemoroidy... zaparcia jednak dały efekt....
Odnośnie ruchów, zawsze warto podjeść coś słodkiego jak nie jesteśmy pewne ruchów i poczekać, cukier zawsze trochę pobudzi małego do działania.
Pumelova - z tym czy ma wpływ kiedy my się urodziliśmy na to jak nam się będą dzieci rodzić nie mam zielonego pojęcia, ale kto to wie....
Abed - tak ładnie mnie w kolejce przepuszczacie a jednak zawsze się jakaś wciśnie a mój nie chce skorzystać z tej dobroczynności chyb jednak ten 8 ostanie
Anita - z tą wagą ładnie nas w konia zrobiłaś Bliźniaki o super wadze !
A tak w ogóle odnośnie bliźniaków jak byłam na ostatniej wizycie u lekarza to spotkałam ciężarną, która miała termin chyba dzień po mnie i była w ciąży bliźniaczej czyli miała 39 tyg. +6 dni i nadal była na chodzie i czekała na rozwój sytuacji... byłam zaskoczona bo z tego co mi wiadomo ciąże bliźniacze kończą się wcześniej....
Linoone, Katja - Gratuluję !! Super, że masz już poród za sobą. Teraz czekamy na szczegóły
Madwoman - witamy !!
Paninka87 - ja w ostatnim badaniu również miałam ketony, najprawdopodobniej za mało piłam, a teraz w okresie upałów łatwo się odwodnić....
Jenny - a jak u Ciebie z ciśnieniem ??
Z tą pełnią rzeczywiście coś jest ale z tymi wiatrami halnymi pierwsze słyszę może na mnie w końcu coś podziała
I niestety mnie też dopadły hemoroidy... zaparcia jednak dały efekt....