reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Ola W ale krwią? Jak brzuszek twardnieje to chyba ok
A co do tych skurczy to moze to wlasnie te odpowiednie bo kolezanka mi mowila na poczatku ze te przepowiadajace ja bolaly ale na jest mega wrazliwa (w sumie ja tez mam chyba slaby prog bolu) ale jak jej zalozyli w szpitalu balonik i dostalala 2 skurczy pod rzad to cycki w 2 sekundy jej sie spocily haha i tez stwierdzila ze masakra itp takze moze i u Ciebie te skurcze to te właściwe? U niej skończyło się cesarką bo pomimo rozwarcia i podania oksytocyny brak skurczy (oczywiście pomijając te dwa po założeniu balonika)

Zakupami pochwalę się jutro w dziale zakupowym :)

reklama
Wiesz co No takie dwie kropeczki bardzo czerwone.a wczoraj nad ranem to miałam wydzielinę podbarwiona. Bardziej czerwona niz różowa, ale ewidentne wodnisty/lejący sie sluz

A ten bol teraz nie wiem..

Przechwala wlasnie takie zbite wręcz czarne z pasemkami krwi... ale małe...

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Nie mogę zasnąć...:hmm:
Brzuch mnie boli i dzidzia szaleje.
Kiedy ja się w końcu wyśpię?:sad:

Emol co za przeżycia z chomikiem, nie zazdroszczę.

Ola W obserwuj i w razie co jedź na Ip

Aniek tak zrobie.
Chociaz z tej izby to mnie wyrzuca w koncu [emoji23]
Byłam wczoraj ok 6 i wszystko ok, pozamykane, niegotowe do porodu.
Dzis zrobiłam zdjecie tego, co miałam na papierze... wiem, ze głupie, ale znowu dojadę na IP w razie czego i wyjdę na wariatkę, ze nic nie ma... :/

Ola, to weź ze sobą ten papier i brudną wkładkę, ich naprawdę mało co dziwi. Niech chociaż rzucą okiem co to mogło być.
Olać co pomyślą o Tobie, Twój spokój jest najważniejszy!

Aniek, pewnie za kilka lat jak dziadzia trochę podrośnie[emoji16] mnie też spanie nie rozpieszcza ostatnio, wiem co czujesz[emoji6]

Mam przepowiadające skurcze i kłamie ten, co mówi że są bezbolesne...

Katja - gratuluję, że już po wszystkim i możesz tulić Liwię[emoji8] Taki błąd w wadze?!? Lekarz nieźle popłynął... Twardzielka z Ciebie[emoji123][emoji123][emoji123][emoji123][emoji123]

Linoone, Katja serdeczne gratulacje [emoji173][emoji173][emoji173] dużo zdrowia i sił dla Was oraz szybkiego powrotu z dzieciaczkami do domku! Cieszcie się sobą[emoji7][emoji8]

Emol, ładnie chomik kamikadze [emoji3] ufff całe szczęście, że nic się nie stało!

Patuszka mam podobnie... jak się bejbe nie rusza to panikuję a jak za bardzo to jeszcze bardziej panikuje [emoji16]

Madwoman - witaj [emoji4][emoji3][emoji4]

Aniek, oby łóżeczko doszło szybko [emoji4][emoji3] my dzis bierzemy od rodziców dopiero. A wózek nasz dostaliśmy z powrotem w tym tygodniu. Nosidelko wczoraj - tak ze tez na ostatnią chwilę [emoji16]

Ola moja kuzynka miala bardzo bolesne skurcze tydzien - dwa przed porodem. Tak ze chyba to to. A poród przeżyła bez omdleń. Moze Cię trochę pocieszę... [emoji4]

Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom

Olisia Emol, ja myślałam że się już uporalam z moimi hemo po porodzie - już był taki mały że olalalm i wczoraj wrócił że zdwojoną siłą i pierwszy raz mnie boli :/ mam problem z siedzeniem.. dziś ma przyjść z gemini proctohemolan więc mam nadzieję że mi pomoże A nie jakieś ziołowe cos:p

Kylesa mi mocniej puchly stopy przed porodem w sumie [emoji14] ale były fesst upały wtedy

Tea pewnie znalazły się takie co za ten termin cc zaplacily stąd brak miejsc ;-)

Emol masz chomika.kaskadera :-)

Patuszka przez ten brak dnia i nocy (mówią że noworodek nie ogarnia, ale nie mówią że wraz z nim rodzice tez przestaja:D) zapomniałam wstrzyknac wczoraj wi3czorem i teraz zrobiłam:D trudno jeszcze 5!!!!!
Spacer był super, cały czas spala!! Jak tak będzie to mogę cały czas spacerować. Ale szybko się meczylam, bolą mnie plecy i biodra więc to był krótki spacer.
Nikt nie zaglądał bo o dziwo nikogo nie spotkalismy:D
Jak malutka się uspokoiła w brzuchu?:*

Misia pewnie wszystko zależy od miasta:-) wy jednak stolyca:D w Katowicach szybko poszło:))
Ale ogarnęłam wszystko tylko po 2 dniach w domu się kapłam że nie wzięłam zaświadczenia o urodzeniu:D
Jak noc minela? Daje pospac? Czy ten nocy byłaś sama?

Katja dzielna kobieta:-) ja lyzeczkowanie wzięłam na spaniu i to była najlepsza kimka w życiu

Aniek lepiej późno niż wcale:D a resztę rzeczy już masz? Twarda babka jestes, nie mów że masz takie humory bo nie uwierzę:-):*

Ola W mi babcia mówiła że to boli jak.na biegunke:p mnie bolało jak na okres tylko że mega mocno

Ola W jedź z wkladka/papierem serio pisalam, mi tak położna radziła:D

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Co do mojego chomika to pewnie myślał że jak na zawał nie zejde to że stresu szybciej urodze. Mylił się ;) nadal w dwupaku. Jakoś spać nie możemy z mężem od 5.15. Po prostu się wykapie, ogarnie, właśnie zjadłam śniadanie o 6 rano i zadzwonię do gina o tej 8.15 i myślę że mnie dzisiaj już przyjmą bo tam dużo to porodów i pacjentek nie ma.

Sent from my HTC Desire 820G PLUS dual sim using Forum BabyBoom mobile app

reklama
No wlasnie ka tez mam skurcze! Chyba przepowiadające raczej. I tez mnie bolą :/
Pol nocy nieprzespane..

Kylesa No troche :D wierze tez w moc znieczulenia [emoji23]

Pumelova No to wlsnie tak boli. W nocy miałam to ze 3 razy. Potem dwa razy słabiej. Udało mi sie zasnąć. No i zobaczymy co dalej.

Zrobiłam zdjecie tego. Dziecko sie rusza, wiec nie pojechalam. Ale niewykluczone, ze pojade.

Do góry