reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Jenny, jeśli chodzi o prezent od męża z tej okazji, to ja nawet nie wiedziałam że się dostaje. Ale jak tylko o tym przeczytałam z kilka tygodni temu, to zakomunikowałam mężowi żeby bez kwiatów i prezentu się nie pokazywał. No i tortu, zażyczyłam sobie też tort. Także tak. [emoji6] Wolę go uprzedzić o moich oczekiwaniach, niż żeby potem mi było przykro że nic nie kupił bo nie wiedział czy nie pomyślał.. [emoji12]

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej
Nie wiem co u was ale mam nadzieję ze jest dobrze.
Wczoraj ogarnialam chatę(w razie gdybym miała zostać w szpitalu) i nie bylo kiedy poczytac.
Ja dzisiaj po badaniach szyjka zamknięta ponad 3. Ale łożysko juz dojrzałe i wypisala mi skierowanie do szpitala. Chciałam się tylko dowiedzieć w szpitalu czy mogę ustalic termin cc i np zgłosić się do nich w srode czwartek lub sobotę ale juz mnie położyli.
Córka byla z nami. Ona plakala i ja tez(wiem ze to dla dobra dzieci ale mimo to mi smutno). Z resztą jak wychodzilam z domu to juz lzy mi lecialy i teraz jak pomyśle o tym to tez mam mokre oczy...
Bylam w pracy sie pokazac ostatni raz i sprzedać trochę warzyw i byli w szoku ze tylko 15kg przytylam i to z podwójną ciążą. A na badaniach wyszlo ze przez półtorej tyg nic nie przytylam( ostatnio przed badaniami bylismy na kebabie i waga byla duzo wyższa niz normalnie) i położona do mnie ze schudłam:D:p

Akurat jak czekałam na badania(juz w szpitalu) to znajoma wychodzila na tydzień do domu i chyba dzieki temu mam sale 1 osobowa z łazienką i bezpłatnym tv. Warunki sa lepsze niż mowia(przynajmniej na patologii). Aha szpital jednak ten który wybrałm na początku.
Pani doktor byla bardzo mila ciekawe kto będzie jutro.... zrobiła mi usg takie porządne Dziewczynka(chyba) wazy 2320 a chlopczyk(lub na odwrót) 2800 wiec jest dobrze. A i jeszcze pierwsza dawkę sterydow dzisiaj dostalam-ale przy tym tylek bolal :baffled:
Cc nie wiem kiedy zrobia bo terminu mi nie podala. Wszystko zależy od dzieci jak beda sie rozwijac itp. Może być to w skończonym 37tyg(zaczynam go w srode) czyli od czwartku juz moga mnie ciachac a moze byc to 38 tydzień lub dalej. Się okaże.

Dzisiaj jeszcze przez godzinę bede nadrabiala czytanie bo o północy jeszcze beda słuchać serduszek(co 2 h przychodza).

Zycze wam milej nocy a jesli ktoras rodzi to powodzenia i trzymam kciuki;)

Linoone ja właśnie też nie wiedziałam że coś się daje, ale tak jak pomyślę to w sumie nawet kwiatki jakby stały w domu na stole po powrocie ze szpitala byłabym bardzo zadowolona. Albo ja powiem mojemu, albo mamie powiem a ona mu tak przekaże ze się postara kupić kwiatki.

Karuzela jak w domu to juz dużo lepiej. Odpoczywaj ile się da ;)

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

Mamusia dziękuję za modlitwe.:)
Katja super-odliczanie zaczete!
Megan gratulacje dla znajomej. Jesli czujesz taka potrzebe to idz do tego drugiego i sprawdź wszystko po co masz sie martwić.
Alex mnie dzisiaj caly dzien krocze bolalo (jeszcze tak nie miałam)o_O
Juz pani posluchala to ide siku i moze zasne(zaczęło padac)
Dobranoc

Karuzela, super ze wy też już w domku [emoji4]

Misia, czekamy na wieści!

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Kochane zaraz poczytam co u was. U mnie skończyło się cc.
Jak pamiętacie w niedzielę balonik, rano w poniedziałek oksytocyna, o 11 przebicie pęcherza i skurcze. Do 18 udało się raptem zgładzic szyjke. Dostałam zzo ale nic wiecej się nie wydarzyło. Po 20 mnie zbadano i zdecydowano o cc.
Synek 59cm i tylko 4190g :) Choć jak rozcieli macice to słyszałam, o matko jaki wielki :) a pediatra i reszta na sali zakładali się ile waży. Taki klusek jest. Całkiem do taty podobny. I ma uwaga blond włosy.

Napisane na MHA-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

Misia - Kochana, obudziłam się i pierwsze co wzięłam telefon bo... Brakowało mi wczoraj wieści od Ciebie [emoji4]

GRATULACJE!!! I to ogromne!!!
Piękne wymiary Synka [emoji122].
Duuuuużo zdrówka dla Was obojga!!!

Witaj Misiowy Maluszku!!!
Wszystkiego co najlepsze po drugiej stronie brzuszka - buziaki i tulaski od Cioci Agi [emoji8] [emoji8] [emoji8]

P.S. Nie mogę się doczekać aż zobaczę tego przystojniaka [emoji3][emoji3][emoji3]

reklama
Tea no to waga juz ładna i plan jest, oby realizacja była bezprzewodowa

Jenny84 ja nie dostałam nic [emoji58] ale sobie juz sama nadrabiam, czekam na torebkę i buty ... [emoji41]

Karuzela w końcu, super [emoji4] teraz wypoczywaj ile się da, zdrówka kochana Tobie i małej

Anita fajnie z ta salą Ci się trafiło, nie łam się kochana, waga bliźniaków super, trzymam kciuki za Was,wypocznij na tej patologii , taki może być tego plus

Misia gratuluję [emoji4][emoji4][emoji4] to synek Twój przebił mojego dokładnie o 100 [emoji4] długość ta sama i blond [emoji4][emoji4] zdrówka Wam życzę ,witaj lipcowy kawalerze[emoji7]

Chomiczek nakarmiony [emoji4] a spał od 21,ja położyłam się po 22 i do 2 cud, już czuję się wyspana, bo wczoraj to w sumie spałam 3h [emoji38]

Ostatnia edycja:
Do góry