reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Misia12 oczywiście trzymam kciuki za szybką akcję.
Katja super że już znasz termin i sposób zakonczenia ciąży i już córcia będzie z wami. Alex mnie też wszystko boli na dole plecy, krocze i stopy a ja do terminu mam jeszcze 22 dni ledwo chodzę już wieczorem.
Skurczy brak.
Jeśli chodzi o sposoby na przyspieszenie porodu to bardzo sceptycznie do tego podchodzę. Szczególnie jak czytam wasze wpisy to jakoś nie widzę efektów wywoływania.
Tea za ciebie i Diana również kciuki.
Ja też niestety nie mam dostępu na zamknięty.
Pumelova mam nadzieję że wkrótce już do domku pojdziecie. Moja córka też była naświetlania tylko jedna noc i nas wypuścili ale to było dawno temu.
Megan najlepsze życzenia urodzinowe dla mężowego.
Mamusia dziękuję za modlitwę. Od wczoraj cały czas wszystko w domu u mnie kręci się wokół kościoła ze względu na pożar naszej gorzowskiej katedry nie jestem jakoś bardzo religia ale to co się działo wstrząsnęło całą społecznością w Gorzowie. To taki symbol Gorzowa.
Aha83 super że się spacer udał dla mnie to nowość urodzenie dziecka latem bo corki z zimy i wtedy faktycznie trzeba dziecko przyzwyczaić poprzez wyrandowanie a teraz to można śmigać.
AIM gratuluję wizyty.
Trzymam kciuki za wizytujace dziewczyny jutro i za te które próbują wywołać akcję oby przyniosły wyczekiwany efekt.
Ja natomiast nie zamierzam nic przyspieszać bo u mnie po pierwsze za szybko.
Dobranoc.

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Inka mam nadzieję że się nie rozchorujesz;*

Dzięki za opinie co do diety:)

Maziajka spada ale wolno więc zostajemy nadal.
Super waga. Ja dziś mam 63 a startowalam z 60.

O właśnie spacery, też bym chciała szybko wychodzić:)

Katja super że data już konkretna:)

Ja się boję czy w domu ogarne. Czy dam radę wyjść mną spacer tzn czy ogarnę mała bo tutaj już 3 dzień bardziej jej nie mam niż mam. Dziś pół dnia przeplakalam , łzy mi lecą same, nie umiem sie pozbierać.

Tea Diana też piękne:)

Dziewczyny czy wy ściągacie szwy? Niby są rozpuszczalne ale mój gin zaleca żeby mi ściągnąć, nie widzi mi się jechać do.gabinetu zaraz po wyjściu ze szpitala eh

Misia już zaciskam:-)

Ja chce do domu...

:-(

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Maziajka piękna waga.
Aha na pewno wejdziesz :)
Oliweczkaa może terapia szokowa i nie rób nic :)
U nas też jeszcze nie ma imienia.
Tea Diana bardziej mitologia :)
Mamusia_muminka dziękuję za modlitwę, przyda się :)
Buziaki dla wszystkich.

Napisane na MHA-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

Pumelova to calkiem naturalne ze placzesz czy masz taką potrzebe..Tez po pierwszej ciazy bylam dosc placzliwa..pierwsze tyg czesto plakalam..
A jak wrocisz do domu to wszystko ogarniesz..niemartw sie..to przyjdzie samo..a jak czegos niezrobisz konca swiata niebedzie..
3mam kciuki byscie mogly wrocic juz do domu :)

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Inka mam nadzieję że się nie rozchorujesz;*

Dzięki za opinie co do diety:)

Maziajka spada ale wolno więc zostajemy nadal.
Super waga. Ja dziś mam 63 a startowalam z 60.

O właśnie spacery, też bym chciała szybko wychodzić:)

Katja super że data już konkretna:)

Ja się boję czy w domu ogarne. Czy dam radę wyjść mną spacer tzn czy ogarnę mała bo tutaj już 3 dzień bardziej jej nie mam niż mam. Dziś pół dnia przeplakalam , łzy mi lecą same, nie umiem sie pozbierać.

Tea Diana też piękne:)

Dziewczyny czy wy ściągacie szwy? Niby są rozpuszczalne ale mój gin zaleca żeby mi ściągnąć, nie widzi mi się jechać do.gabinetu zaraz po wyjściu ze szpitala eh

Misia już zaciskam:-)

Ja chce do domu...

:-(

Pumelova, ja wyszłam po 5 dniach z Julka (11 lat temu) i były to szwy rozpuszczalne, ale lekarz na oddziale mi je ściągnął tuż przed wypisem. Może skoro jesteście jeszcze w szpitalu, to zajmą się tym zanim wyjdziesz? Może warto zapytać podczas obchodu czy i kiedy ściagają?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Pumelova współczuje Ci bardzo i rozumiem ze chcesz do domu. Pociesz się ze Agatka jest juz z Tobą i masz juz z głowy trud porodu, bedzie tylko lepiej.[emoji8]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Pumelova niby są rozpuszczalne, ale jak się ściągnie to mniej przeszkadza ta rana, nie ciągnie i szybciej się goi.
Płacz jeśli czujesz taką potrzebę, to pomaga i przynosi ulgę.

Ostatnia edycja:
Misia powodzenia ,trzymamy kciuki [emoji110][emoji110]

Pumelova a nie moze szwow Ci sciagnac polozna jak bedziecie w domku juz. U mnie sciaga.

Alex dzieki:* ja nie wiem skąd ten płacz ale już od 2 dni tak mam że ciągle chce mi się płakać, dziś tzn wczoraj było najgorzej bo się nie umiałam powstrzymać i jak tylko zaczęłam z kims rozmawiać to mi łzy leciały.

Madziazt wolałabym żeby to zrobił mój lekarz, zobaczę kto będzie na obchodzie.

Aniek a jeśli ja w domu będę płakać ciagle?:( nawet teraz mi łzy lecą

Liluli tego się dowiem jak pogadam z tą położna bo jej jeszcze nie widzialam :D najwyżej powiem mojemu lekarzowi że już mam sciagniete.

Dzięki Wam dziewczynki:* idę spać dalej bo za 2h wróci moja księżniczka:-)

reklama
Pumelova jak będziesz miała taką potrzebę, to w domu też popłaczesz. To hormony, muszą się unormować. Nie przejmuj się kochana.

Ja już wyspana. Kurcze, chyba dziś padnę, mam trochę spraw do załatwienia i 3 godz.snu zaliczyłam.
No nic, zbieram sie nie długo i do labo pomykam. Stopy mi po wczorajszych spacerach odpadają.
Miłego dnia.

Do góry